2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay ne hamaratsın ya kıskandım kızını güle güle sağlıkla giysin inşallah ben hiç bilmiyorum örgü hep hazır alacaz
bende bilmiyorum,
ama allah razı olsun akraba be arkadaslardan iki kişi örgü battaniye yaptı 3 kişi yelek yapiyor benim bildiklerim bunlar k.v. demin arkadaslarida yapar daha önceden hamile ol sanada yapalim demişlerdi inşallah sağlıkla gelsin minnaklar bebislerimiz...
hazirlarda çok güzel

Gunaydin kizlar ben yine hastanelerdeyim giremiyorum sancim cikiyor malesef dua edin bize nolur
kızlar ikinize de geçmiş olsun. dikkat edin dinlenin.bol bol . dualarımız sizlerle...

Bizim çevrenin kendilerine hayrı yok eve
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinde eşya önemli değil

Kızlar mide kısmımda kasılma var aynı anda sırtım da ağrıyor. Yaklaşık 1 saattir devam ediyor ama şiddeti azaldı. Bebeğim de çok hareketli. Başına böyle bişey gelen oldu mu?

Kızlar mide kısmımda kasılma var aynı anda sırtım da ağrıyor. Yaklaşık 1 saattir devam ediyor ama şiddeti azaldı. Bebeğim de çok hareketli. Başına böyle bişey gelen oldu mu?
Gaz olmasın canım geçti mi nasılsın şimdi

Surekli basa alip izliyorum :) ezbere yapamm elim alisti galba :) birde cok hesesliyim su puset battaniye orgulerini bilenler varsa nasil yapildiginida yazsa iyiydi onu bulamadim
Oh ne güzel hem uğraş oluyor hem kizcene el emeği
Ben patik falan örmüştüm zamanında o da kv sayesinde böyle yap böyle yap diye diye simdi bilmem

Merhaba, insallah vaktinde gelir bebislerimiz. Gecmis olsun. Benim de erken dogum riskim varmis. Zorunlu 32.hafta iznine ayrildim. Biz de akciger gelisimi icin 12 saat arayla iki doz igne yaptik, 1 doz proluton igne yapildi bi seferlik. Progestani fitil olarak gunde bir almay basldim
Magnezyumu duzenli kullanmami istedi. Kasilma ve kasik agrisi hissediyordum zaman zaman ama normal bir surec olarak gorup onemsemiyordum cok. Artik korkmaya basladim. Iki gundur de cok siddetli bel agrisi yasiyorum. Umarim zamaninda aliriz kuzularimizi kucagimiza her asamasi zor bir surec.

Sagolun kizlar yaa bugun kotuydum bayaga cok zor bu surec
Zaten sezaryen korkum var
Daha kendimi hazir hissetmiyorum
Bebis iyi cok sukur ama cok aceleci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…