- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Korkma canım bişi olmaz idrar geliyormuş gibi olmasi bende de oluyor kasılmalar da oluyor da o sıklıkta değil ama ağrın sancin yoksa korkulacak bişi yoktur bence sakin olKizlar ya yine ben yardiminiza ihtiyacım var lutfen yardim edin ya ben dun yazdim ya surekli bebek toplaniyo kasilmami diye hah aksamdan beri 5 dk bi oluyo oturuyom oluyo kalkiyom oluyo 10 sn filan sürüyor bide idrarim gelmis gibi oluyor napim sizce ya yarinda kontrolum var 5 de panik yapmalimiyim lutfen yardim edin nefes alamiyorum stresten
Evet kasılmalari taktikca strese girdikce artiyor bence deakşamdan beri 20 kez olmustur 5 dk da bir oluyor belki daha bile kisadir eminmisin normal miy mis galiba takinca fazlalasti moralim baya bozuk suan bu yuzden
Korkma canım bişi olmaz idrar geliyormuş gibi olmasi bende de oluyor kasılmalar da oluyor da o sıklıkta değil ama ağrın sancin yoksa korkulacak bişi yoktur bence sakin ol
kizlar solumafa yattim ama kalktim sonra kasilma devam etti bide zaten bebek kasilmadan dolayi rahat degil farkindayim cunku nadir tekme atiyor yavrum ve sagdan normalde sqgdan vurmazdi acaba kasilma sagda ondanmi gecmedi agrim da kasilma olurken oluyor bilemedim kizlar suresi kisa oldugu icin ve bide sanki alttan bisiler gelcekmis gibi oluyor sakinlesemedigim icinde cok darlandim nefesim kesiliyor gibi bi yandanda abarttigimi dusunup telkin ediyorum kendimi ama nedense bebisin hareketleride acitiyorStrese girme sakin ol stres tetikliyor da olabilir yalancı kasılmalar normal demişti doktor bazı günler sıklaşabilir demişti biraz sola yat dinlen sonra kalkıp yürü biraz ama yarını bekleyemezsen ve kasılmalar devam ederse ağrın sızın olursa özellikle bel ağrıniçin rahatlasın diye acile gidebilir bebeğin iyi olduğunu görüp rahatlayabilirsin eğer doktorun araman için numara verdiyse telefonla danışabilirsin nefes egzersizi yapıp rahatla biraz
Benimde bazı günler öyle oluyor canım genelde kendimi yordugum günlerde 1 saatten fazla ritmik bi şekilde devam ederse nts için hastaneye git istersen ben ağladığımı biliyorum seni cok iyi anlıyorumm ayagının altına birsey koy yat uzan bol su iç magnezyum içiyormusn?ben günde 2 kez alıyorum iyi geliyor hiç yoktanKizlar ya yine ben yardiminiza ihtiyacım var lutfen yardim edin ya ben dun yazdim ya surekli bebek toplaniyo kasilmami diye hah aksamdan beri 5 dk bi oluyo oturuyom oluyo kalkiyom oluyo 10 sn filan sürüyor bide idrarim gelmis gibi oluyor napim sizce ya yarinda kontrolum var 5 de panik yapmalimiyim lutfen yardim edin nefes alamiyorum stresten
cok saol canim icimi rahatlattin nefesimde daralinca korktum iyice suan soluma dogru yattim dinlemedeyim kasilmalaru daha kotu olmazsam yarin giderim normal randevumeNefes darlığı da oluyor bu aylarda korma rahat ol zaten yarın randevun varmış uyumaya çalış ama tabi en iyi sen tanırsınsın kendini ve vucudunun verdiği tepkileri hamilelik bu haftalarda biraz zorluyor ve çok panik insanlar aslında normal olan şeyleri abartabiliyor
Stres yPtığın için kasılmayı bekliyorsun gibi oluyor daha cok oluyor kasılma bendede öyle oldu vajinada baskı hissi oluyor artınca kasılmalar ben inat ettm gitmedim doktora inan sabaha kadar zorla uyumaya calıstım sonra gece 5 gibi baktım yuumuşacık olmus karnım ama sen daha iyi tanırsın vücudunu agrın da varsa bunun yanı sıra veya akıntın ne bilim git istersen canım benim sakin olmaya calıskizlar solumafa yattim ama kalktim sonra kasilma devam etti bide zaten bebek kasilmadan dolayi rahat degil farkindayim cunku nadir tekme atiyor yavrum ve sagdan normalde sqgdan vurmazdi acaba kasilma sagda ondanmi gecmedi agrim da kasilma olurken oluyor bilemedim kizlar suresi kisa oldugu icin ve bide sanki alttan bisiler gelcekmis gibi oluyor sakinlesemedigim icinde cok darlandim nefesim kesiliyor gibi bi yandanda abarttigimi dusunup telkin ediyorum kendimi ama nedense bebisin hareketleride acitiyor
aynen benimkide ritmik bir sekilde iki sattir devam ediyor zaten gun icinde 10 kez oluyodu zaten son muayanem 25 haftalikkendi o zaman mesela ultrasonda kucuk bi sanci gozukuyor pruloton igne vurguluyorum haftada bir o yuzden bisey olmaz demisti doktorum bakalim yarin d3vam ederse nst ye sokar magnezyum gunde 1 tane aliyorum ama hala kasilmam devam ediyor soluma yattigim halde gece uyurken bisey olur diye cok korkuyorumBenimde bazı günler öyle oluyor canım genelde kendimi yordugum günlerde 1 saatten fazla ritmik bi şekilde devam ederse nts için hastaneye git istersen ben ağladığımı biliyorum seni cok iyi anlıyorumm ayagının altına birsey koy yat uzan bol su iç magnezyum içiyormusn?ben günde 2 kez alıyorum iyi geliyor hiç yoktan
agri sadece kasilma esnasinda kasiklarima filan vuruyor akintimda yok şükür bebek biraz rahat degil gibi sanirim ben stres oldum diye oda stres oldu icerdeStres yPtığın için kasılmayı bekliyorsun gibi oluyor daha cok oluyor kasılma bendede öyle oldu vajinada baskı hissi oluyor artınca kasılmalar ben inat ettm gitmedim doktora inan sabaha kadar zorla uyumaya calıstım sonra gece 5 gibi baktım yuumuşacık olmus karnım ama sen daha iyi tanırsın vücudunu agrın da varsa bunun yanı sıra veya akıntın ne bilim git istersen canım benim sakin olmaya calıs
Ağrını var mikizlar solumafa yattim ama kalktim sonra kasilma devam etti bide zaten bebek kasilmadan dolayi rahat degil farkindayim cunku nadir tekme atiyor yavrum ve sagdan normalde sqgdan vurmazdi acaba kasilma sagda ondanmi gecmedi agrim da kasilma olurken oluyor bilemedim kizlar suresi kisa oldugu icin ve bide sanki alttan bisiler gelcekmis gibi oluyor sakinlesemedigim icinde cok darlandim nefesim kesiliyor gibi bi yandanda abarttigimi dusunup telkin ediyorum kendimi ama nedense bebisin hareketleride acitiyor
sadece kasilma aninda oluyo geciyo kasilmada 5 saniye filan suruyor en fazla ilik dus da aldim etki ettimi bilmiyorumAğrını var mi
Csnım sıklığına bak kac dakika da bir oluyor birde ağrın adet sancısı gibi misadece kadilma aninda oluyo geciyo kasilmada 5 saniye filan suruyor en fazla ilik dus da aldim etki ettimi bilmiyorum
Ağrını nasıl tam olarak bilmiyorum o yüzden bişi diyemiyorum günümüz aynı görünüyor benimde kasılma çok oluyor bazı günler kasılma anında bi sertleşme altan çıkacak gibi oluyor sertleşmenin ağrısı oluyor o sertlik geçince ağrıda geçiyor ama korkma bence strese girme sakin ol canımsadece kadilma aninda oluyo geciyo kasilmada 5 saniye filan suruyor en fazla ilik dus da aldim etki ettimi bilmiyorum
Acaba birtane daha magnezyum içsen iyi gelirmi tabi kafamıza göre böyle dogru olurmu bıu suda eritilenlerden dimi kullandıgın ben bi sabah bi aksam iki kere alıyorım kasılmalarım artı die doktorum ikiye çıkardıaynen benimkide ritmik bir sekilde iki sattir devam ediyor zaten gun icinde 10 kez oluyodu zaten son muayanem 25 haftalikkendi o zaman mesela ultrasonda kucuk bi sanci gozukuyor pruloton igne vurguluyorum haftada bir o yuzden bisey olmaz demisti doktorum bakalim yarin d3vam ederse nst ye sokar magnezyum gunde 1 tane aliyorum ama hala kasilmam devam ediyor soluma yattigim halde gece uyurken bisey olur diye cok korkuyorum
suan uzandigim icin sıklığı azaldi gibi cok sukur adet sancisi gibi sancim yokCsnım sıklığına bak kac dakika da bir oluyor birde ağrın adet sancısı gibi mi
Ayrıca karnın ile çok oynama oda kasılmayı tetikler
yok benimki normal hap olandan o yuzden dr sormadan icmim canim ben bisey filan olur yarina kadar sabretcem artikAcaba birtane daha magnezyum içsen iyi gelirmi tabi kafamıza göre böyle dogru olurmu bıu suda eritilenlerden dimi kullandıgın ben bi sabah bi aksam iki kere alıyorım kasılmalarım artı die doktorum ikiye çıkardı
aynen stresde etkiledi galiba cunku sizle konusunca azaldi en iyisi uyuyayim ben ki hemen sabah olsun kizlar herkese yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim iyiki varsiniz ya :)Ağrını nasıl tam olarak bilmiyorum o yüzden bişi diyemiyorum günümüz aynı görünüyor benimde kasılma çok oluyor bazı günler kasılma anında bi sertleşme altan çıkacak gibi oluyor sertleşmenin ağrısı oluyor o sertlik geçince ağrıda geçiyor ama korkma bence strese girme sakin ol canım
suan uzandigim icin sıklığı azaldi gibi cok sukur adet sancisi gibi sancim yok
yok benimki normal hap olandan o yuzden dr sormadan icmim canim ben bisey filan olur yarina kadar sabretcem artik[/QUOTE
Aynen canım içme hap olanmıs bide nolur nolmaZ yarını bekle ins azalır canımsuan uzandigim icin sıklığı azaldi gibi cok sukur adet sancisi gibi sancim yok
yok benimki normal hap olandan o yuzden dr sormadan icmim canim ben bisey filan olur yarina kadar sabretcem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?