2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam kızlar çoğunuz gibi dün bende alışveriş yaptım biraz eksikleri hallettim..

ve çok yoruldum heralde ki bütün gece uyuyamadım. Çarşı da sıcağı sıcağına pek anlamadım ama gece acısı çıktı. Bende bundan sonra ki eksikleri internetten halledicem inşallah

Merhaba herkese hayirli sabahlar. Bebek tam 15 dk dır kesintisiz hıçkırıyor. Hic bu kadar uzun surdugunu hatirlamiyorum. İnsaallah her sey yolundadir. Bakalim ne zaman duracak.
Cok tatli oluyo hickirirken demi :) benimkide günde 2 kere falan oluyo 4 _5 dakika sürüyor ..bazen endişeleniyorum ..internette bi yazıda obur bebeklerin hickirdigini yaziyodu ..benimkide biraz tommik haftasına göre

Benimde eksiklerim var artık internetten haleedicem bendee carsıya cıktım mı kendimi kaybediyorm zaten zamanı anlamıyroum öyle saatlerce yürüsem ölürüm 10 15 dk yürüyüp 10 dk dinlenenlerdenim artık benden de gecti

Canım çok geçmiş olsun lütfen moralini yüksek tut. Oyun mu oynuyormuş kordonla küçük hanım. Düzelir canım inşallah bir an önce. Peki düzelmesi için yapılabilecek bir şey var mı bilmediğim için soruyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi.

canım benim teşekkür ederim tuzlu suyu deneyecegim inşallah fayda eder birde sinir yapiyor ona dayanamıyorum ayaklarim yandiginda ...
allahim güzel allahim sağlıkla tas tamam kucagimiza almayı nasip etsin inşallah...
allahim kolaylık versin 9 . ayimizi tamamlarız inşallah.....

canım yaa inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur..
benim yegeniminde bebeginin boynuna ve koluna kordon dolandi 8 aylikken hastaneye yatirdilar akciyer gelişimi için iynesini oldu bebegi bir haftada aldilar izmitte medigold hastanesimi oyle bir ozel hastanede takip edip enson anda aldilar ..
evde nasil takip edeceksin allahim güzel allahim senide bebeginide korusun inşallah...
inşallah güzel haberlerini aliriz...

Canım dualarımız seninle: )

2018 gr 43 cm haftasiyla uyumluymus canim. Ben pek kg olayini merak ermiyorum nedense dr soylemese sormuycam. Ilk baslarda cok soruyodum saldim cayira mevlam kayira. Hersey yolunda demesi yeterli
Canım ilki zayıf doğdu bunu merak ediyorum ne kadar olacak acaba inşallah sağlıklı olurda kilo çok önemli değil dediğin gibi

Ben yesil kirmizi turuncu falan tulumlar almisim onlar kaldi beyaz havlu takimi var çit citli badiler var battaniyeler var penye aslinda baya kalmis
Oo masallah canım baya şey varmış benimki yaz bebeği olduğu için hep tişört ve şortlar var bu da malum kış her şeyi aldık zaten

Evde misin canım nasıl oldun az daha dayan ya stres yapma inşallah atlatirsin benim ilaçlar bitti çok şükür kontrole gitmedim daha ama çok şükür rahatım sancim falan yok evde su içip yiyip yan yatıyorum sürekli

Malum kış bebekleri olacaklar, patikli kapuşonlu polar ya da peluş tulum, ya da astronot mont tarzi daha korunakli, aldiniz mi oyle bir sey? Bedeni ne olmali? 0-3 ay? 3-6 ay? 6-9 ay?
Canım ilk iki ay kundak yapacam ben ondan sonrada kilosuna göre ya 3-6 yada 6-9 beden tulumlar alicam ondan sonra yaz geliyor zaten çok kıyafet almamak lazım hemen büyüyorlar ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…