2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım inşallah sen de zamanında alırsın bebeğini. bence böyle bir tehlikenin tespit edilmesi ve gerekli önlemin alınması çok önemli. umarım sen de bebeğin de sağlıkla kavuşursunuz
Amin canım, inşallah hepimiz sağlıkla alalım minnoşlarımız kulaklarımıza

günaydın hanımlarbişey danışacağım. hamilelikten midir nedendir kendimi paspal hissediyorum hijyenime temizliğime çok dikkat ediyorum ama bi değişiklik istiyorum, saçlarımı boyatmayı düşündüm ama bebişe bi zararı olur mu ? ya da boyatan var mı aranızda ? saçlarım hep doğaldı ama boyatmak istiyorum şöyle biraz moralim yerine gelsin istiyorum . ne düşünüyorsunuz bu konuda

Canım doktorunla muhakkak paylaşmalısın, hatta arayıp söylemeni tavsiye ederim belki erken çağırıp nst ile bakar. Bol su iç, susuzluk ta kasılma yapar.

Boya konusundan muzdarip biri olarak hemen paylaşmak istedim duygularımı :) bende de vardı aynı durum hatta platin sarı - gri saçlarımı kendi rengine kumrala çevirdim ve böyle garip hissediyorum , ama eşim asla boyamamı kabul etmiyor kokusu bile zararlı olur diye kimi birşey olmaz diyor ama bende endişeliyim

Çok samimi olmadığın insanlara rahatsızım de canım kizarlarsa kizsinlar hiç takma bende kızların yazdığı gibi en yakın arkadaşımlarim gelince kabul ediyorum onlarla da beraber mutfağa giriyoruz hazırlıyoruz yiyoruz topluyorlar her yeri öyle gidiyorlar sağolsunlar ama biri geleyim dersede sen git en kolayı

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar kainatın en tatlı en güzel hamişleri anne adaylarına
Yaşasın bugün ADA mı görme günü
Güzel haberlerle gel canım bakalım ne durumda minik hanım

Maşallah canım Allah nazardan korusun inşallah herkes kontrole gidiyor bende dayanamayip gidecem sanırım :))

Bence boyatma canım zaten az kalmış biraz daha dayan illa yapmak istiyorum dersen bitkisel boyalar var onları alıp deneyebilirsin

Günaydın canim. Benim doktor 3. Aydan itibaren boyayabilirsin demisti. Ben 5. Ay bitene kadar bekledim, bende inanılmaz beyaz var. 6. Aya girerken boyattım. 8. Aydada ön çerçevedeki beyazları boyattim. Çevremdeki insanlar boyatiyorlar. Emzirirken boyatmak daha zararlı diye biliyorum.

Maşallah canım Allah nazardan korusun inşallah herkes kontrole gidiyor bende dayanamayip gidecem sanırım :))
Amin cümlemizinkini inş :) Git git insan çok özlüyor :) Bu zamana kadar çabuk geçti ama artık geçmiyor.. Aslında hazırlıklar hızlandı yetişemicem diye de bir yandan korkuyorum ve 36 ya kadarda çalışacağım. Ola ki 37 de doğdu naapcağımı bilmiyorum :) Ama ona kavuşma isteği çok başka birşey. Her gece rüyamda ya doğuyor ya emiyor :)

Şahsen bende yapmiyorum zararı olur diye düşünüyorum yapılmaması da gerekir bence ilerde cocukta bi soruna yol açar diye korkarım

Kızlar hamileliğinde ağlama ya da sinir krizi geçiren var mı bebeğe bir zararı olur mu hamilelikte hormonlar insanın kişiliğini değiştiriyor resmen
Canım tabiki de hormonlar değişiyor ufak bir bakış yada lafa ağlama modundayim bende ancak sinir krizi geçirecek kadar değil ki emin ol bebeğine zararı var bunun. Düşünsene kaçacak hic bir yeri yok senin karnında ve o gerilime maruz kalmak zorunda kalıyor. Sen mutluysan mutlu sen gerginsen o da gergin. Hamileliğini huzursuz geçiren annelerin bebeklerinin doğduktan sonrada huzursuz ve cok ağlayan bir bebek olduğu söyleniyor. Ama sakin dingin bir hamilelik geçirenlerin bebekleri gerçekten doğumdan sonra da sakin bir bebek olarak büyüyor.

Haklisin canım söylemelisin. Iyi hissetmiyorum kendimi demelisin. Baktın demene rağmen geldiler. Onlar otururken ben biraz uzanicam demelisin.

Son düzenleme:
Günaydın dün geç yattım bu sabah 5 te kalktık.
Çünkü kızım ablalık alıştırması yapıyormuş gece gece nerden geldiyse aklına oturduk bir güzel şimdi yatacağız inşaşlah
Hahah güldüm sabah sabah. Aferin ona ablalık alıştırması demek maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…