Sadece bir kere oldu basit bir sebepten sinir krizi geçirdim ama unutamıyorum gerçekten bazen insan kendine bile engel olamıyor çok dikkat etsen de bir kopma noktası oluyor neyse ki geçti gitti umarım etkilenmemiştir vicdan azabı çektim çokCanım tabiki de hormonlar değişiyor ufak bir bakış yada lafa ağlama modundayim bende ancak sinir krizi geçirecek kadar değil ki emin ol bebeğine zararı var bunun. Düşünsene kaçacak hic bir yeri yok senin karnında ve o gerilime maruz kalmak zorunda kalıyor. Sen mutluysan mutlu sen gerginsen o da gergin. Hamileliğini huzursuz geçiren annelerin bebeklerinin doğduktan sonrada huzursuz ve cok ağlayan bir bebek olduğu söyleniyor. Ama sakin dingin bir hamilelik geçirenlerin bebekleri gerçekten doğumdan sonra da sakin bir bebek olarak büyüyor.
Geçiyor canım şunun şurasında en fazla 7 hafta kaldı inşallah sağlıkla zamanında ve planlı gelirler hazırlıkları bitir ve izne ayrıl ya keyfine bak birazAmin cümlemizinkini inş :) Git git insan çok özlüyor :) Bu zamana kadar çabuk geçti ama artık geçmiyor.. Aslında hazırlıklar hızlandı yetişemicem diye de bir yandan korkuyorum ve 36 ya kadarda çalışacağım. Ola ki 37 de doğdu naapcağımı bilmiyorum :) Ama ona kavuşma isteği çok başka birşey. Her gece rüyamda ya doğuyor ya emiyor :)
Canım 1 kere olduysa olmuştur sende insansın her daim olması gerektiği gibi davranamayabiliriz. benimde olmuştur kaç aydır benim kastettiydim devamlılık arz ediyorsa sıkıntı olur :)Sadece bir kere oldu basit bir sebepten sinir krizi geçirdim ama unutamıyorum gerçekten bazen insan kendine bile engel olamıyor çok dikkat etsen de bir kopma noktası oluyor neyse ki geçti gitti umarım etkilenmemiştir vicdan azabı çektim çok
yıllardır saçını boyayan ve beyazları olan biri olarak yazayım dedim. %100 organik boya diye bir şey yoktur. Bu kadar zaman boyatmamışsın bence biraz daha sabredilebilir. Sonuçta kimyasal bir ürün. Belki ciddi bir zararı olmaz ama teneffüs ettiğimiz havaya bile dikkat ederken bence biraz daha beklenebilirgünaydın hanımlarbişey danışacağım. hamilelikten midir nedendir kendimi paspal hissediyorum hijyenime temizliğime çok dikkat ediyorum ama bi değişiklik istiyorum, saçlarımı boyatmayı düşündüm ama bebişe bi zararı olur mu ? ya da boyatan var mı aranızda ? saçlarım hep doğaldı ama boyatmak istiyorum şöyle biraz moralim yerine gelsin istiyorum . ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kızlar birşey sorucam yardım lütfen su gelmesi nasıl oluyor akıntım var ama su gibi peçete koydum şimdi sıklığını kontrol edicem bildiginiz panik oldum benim gibi birseu yasayan varmı aranızda cok korkuyoeum
Yok Can'ım öyle değil ama akıntı mı değil mi bilemedim şeffaf su renginde ama cok da değilPeçete ile temizlenecek bir şey değil ,
çişini yaptığını düşün tutamıyorsun ve her yer ıslanıyor
Doktorunla görüşebilirsin ama gelen nedir bilmiyorum
Canım bence hemen doktora gitmelisin. Dogum hazirligi icin izledigim bir video da amniyotik sivinin bulunduğu kesenin ufak bir yerden de delinebilecegini ve o zaman az az su gelebileceğini dinledim geçenler de. sık karşılaşılan durum olmasa da doktora görün risk alma derim.Kızlar birşey sorucam yardım lütfen su gelmesi nasıl oluyor akıntım var ama su gibi peçete koydum şimdi sıklığını kontrol edicem bildiginiz panik oldum benim gibi birseu yasayan varmı aranızda cok korkuyoeum
Doğum değil de bende bebek olduktan sonrasından yavaş yavas korkma başladım. Tatli Tatli istediğim saatte yattığım an aklıma geliveriyor 1 ay sonra böyle yatabilecek miyim diye. ya da yemek yapmak istemediğim zaman aklıma geliyor çocuğa yemek yapmak zorunda kalacağım. sürekli saçı başı birbirine karışmış ordan oraya koşturan yorgun ben gözümde canlanıyor. Kısaca bende korkuyorum yetememekten yetisememekten..Kizlar bende dogum yaklastikca bir korku olusmaya basladi. Sebebini anlamaya calisiyorum ama kestiremiyorum da. Dogumdan mi, bebege bakamam mi acaba korkusundan mi, hayatimin ciddi anlamda degiseceginden dolayi mi bilmiyorum.
Bir bilinmezlik korkusu gibi. Ben mi tuhafim bilmiyorum ki?
Var mi aranizda benzerini yasayan
Can'ım bir kere oldu daha olmadı gitmelimiyim gene deCanım bence hemen doktora gitmelisin. Dogum hazirligi icin izledigim bir video da amniyotik sivinin bulunduğu kesenin ufak bir yerden de delinebilecegini ve o zaman az az su gelebileceğini dinledim geçenler de. sık karşılaşılan durum olmasa da doktora görün risk alma derim.
Yok Can'ım öyle değil ama akıntı mı değil mi bilemedim şeffaf su renginde ama cok da değil
Benim de hamileliğimin basından beri geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum var Can'ım senin akıntın cok muydu peki10 gün önce buna benzer bişey oldu, gece acile gittim, örnek aldılar su değil akıntı çıktı, nst'ye bağladılar, çok hafif sancı çıktı, bebek de normal olunca bir şey yapılmadı. Ama akıntım değişti sonra, bugün tahlil yaptırdım, idrar yolları enfeksiyonu çıktı, kasık ağrısı yapıyor, zorluyor ama kültür sonucunu bekliyorum, ona göre antibiyotik yazılacak. İhmal etme bence ve İdrar tahlili de iste mutlaka.
Bu arada idrar yolları enfeksiyonu olan var mı benim gibi? Antibiyotik ve su içmek dışında bişey yapan var mı
Canım gecen gün doktor da randevu sıramı beklerken sıkıştım lavaboya gittim, su gibi olmuştu camasirim. Sıram gelince doktora söyledim, hemen rahim ağzını kontrol etti. Kapalı rahim ağzın telâşlanacak bir sey yok dedi. Devam ederse haber ver bir ilaç vereceğim dedi.Kızlar birşey sorucam yardım lütfen su gelmesi nasıl oluyor akıntım var ama su gibi peçete koydum şimdi sıklığını kontrol edicem bildiginiz panik oldum benim gibi birseu yasayan varmı aranızda cok korkuyoeum
Tabi ki butun zorluklarina talip olarak ciktik bu yola canim ama ister istemez elimde degil korkuyorum.Doğum değil de bende bebek olduktan sonrasından yavaş yavas korkma başladım. Tatli Tatli istediğim saatte yattığım an aklıma geliveriyor 1 ay sonra böyle yatabilecek miyim diye. ya da yemek yapmak istemediğim zaman aklıma geliyor çocuğa yemek yapmak zorunda kalacağım. sürekli saçı başı birbirine karışmış ordan oraya koşturan yorgun ben gözümde canlanıyor. Kısaca bende korkuyorum yetememekten yetisememekten..
canım takma stres yapma aslında haklısın... benimde gelenim cok oluyor merak ediyorlar ama abartmadan cıkıp gidiyorlar hiç bişey hazırlamama musade etmiyorlar... Kendileri giriyor mutfağa ben misafir gibiyim... seninkiler akıl edemiyorsa kibarca söylersin... tabi büyük olunca zor benimkiler sağolsun cok anlayışlılar.. evimi temizlemeye bile kalkıyorlar abartmayın diyorum...Selam kızlar , bana her hafta sonu misafir geliyor ve hafta içide gelenler oluyor arkadaşlarım akrabalarım Doğum yapmadan vakit geçirmek istiyorlar senin çıkman sakıncalı biz gelelim diyorlar ama ben istemiyorum aslında çünkü biraz mutfakta vakit geçirsem ayaklarım şişiyor hemen ikram olmadan da olmuyor bişey hazırlama deselerde içim rahat etmiyor kuru kuruya bütün gün oturacak halimiz yok herkes son ayımı beklemiş adeta gıcık olmakta haksız mıyım bi taraftan diyorum benim için geliyorlar bi taraftan diyorum 8 aylık hamile kadının evine mi gidilir
Maşallah cok güzel ya... benimki sırtı dönük hep göstermiyor son 2 aydır. bende ay başında dr. randevumda görürüm diye umut ediyorum.. Eskiden iyi pozlar verirdi halbuki:)Günaydınn,
Benimde ctesi kontrolüm vardı. Bebeğim 2250 olmuş. Usgye göre 33+6 yla uyumlu. Yani 1 hafta önde şuanda. 35+6 da tekrar gideceğim bu sefer nstye gireceğim.
Parmağını emiyor, esniyordu :) Hergün daha da çok seviyorum :)
Canım bilmiyorum ki için rahat etsin git görün bence doktoruna ama kendini en iyi sen bilirsin.Can'ım bir kere oldu daha olmadı gitmelimiyim gene de
vallahi benim kuaför cok samimi arkadaşım... saçlarım belime indi ne kestiriyor nede boyatıyor... Hatta tehdit ettim başka kuaföre giderim yap diye cok duygusal konuştu sabret bebeğinden önemli değil ne kestir ne boyat sabret dedi.. bekliyorum bendegünaydın hanımlarbişey danışacağım. hamilelikten midir nedendir kendimi paspal hissediyorum hijyenime temizliğime çok dikkat ediyorum ama bi değişiklik istiyorum, saçlarımı boyatmayı düşündüm ama bebişe bi zararı olur mu ? ya da boyatan var mı aranızda ? saçlarım hep doğaldı ama boyatmak istiyorum şöyle biraz moralim yerine gelsin istiyorum . ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?