- 23 Mayıs 2017
- 458
- 454
- 23
Sarı ombre çok riskli bitkisel boyat çok istiyorsan ben 4.ayımda kuaföre gittim yeminliyim boyamam dedi hamile arkadaşına röfle yapmış çocuğu albino hastası doğmuş boyaya bağlamışlar durumu böyle bi hikaye anlattı bende tedirgin oldum aklında olsun dayan birazcık :)ben de haftaya cuma tekrar kontrole gidicem o zaman doktoruma bir danışayım bakalım ne diyecek. ona göre sarı ombre yapmak istiyorum
Çekirdekli siyah üzüm,et, ciğer bunları tüket canımKızlar kan değerlerim çok düşmüş ya ne yesem de düzelse acaba ilaç kullanıyorum ama demek ki sömürmeye başladı beni kizcem
dut pekmezi de çok güzel ben onu yiyorum :)Kızlar kan değerlerim çok düşmüş ya ne yesem de düzelse acaba ilaç kullanıyorum ama demek ki sömürmeye başladı beni kizcem
Allahın izniyle herşey güzel olacak... çok iyi anne olmak göreceli bişey tabi ama eminim elimizden geleni yapacağız... Evlatlarımızı eşimizi mutlu edecek kadar anneleği başaracağız İnşallah... Asıl herşey doğumdan sonra başlayacak minnacık bir yürek canlı hayata atılmak için bize ihtiyaç duyacak ve bizde varımızı yoğumuzu koyacağız... Allah gzüel ömür nasip etsin sağlık sanip etsin üstesinden geleceğiz... @Lilyumm_ dediği gibi annelik evham etmek zaten herşey mükemmel olsa biz yine endişe duyacağız yavrularımız için:)
Herkes te korku vardır benim de üçüncü bebek bende saglıklı olacak mı o korku var hep ikisi cok şükür saglıklı ama üçüncü de insan bi tek bunu düşünüyor galiba cünkü zaten rahatlıgım cok tan elden gitti
Aminn canım cümlemizinkini inşallahEvet korkular karisik valla. Herseyden once saglikli olsunlar da. Bir de bilmiyorum ben hamileligin son aylarinda psikolojik olarak daha fazla hassaslastim zannediyorum.
Hepimizin bebislerini korusun Allah
ciğer A vitamininden dolayı biraz dikkatli tüketmek lazım diye biliyorum ben canımÇekirdekli siyah üzüm,et, ciğer bunları tüket canım
Kizlar bende dogum yaklastikca bir korku olusmaya basladi. Sebebini anlamaya calisiyorum ama kestiremiyorum da. Dogumdan mi, bebege bakamam mi acaba korkusundan mi, hayatimin ciddi anlamda degiseceginden dolayi mi bilmiyorum.
Bir bilinmezlik korkusu gibi. Ben mi tuhafim bilmiyorum ki?
Var mi aranizda benzerini yasayan
arkadaslar ben yeni araniza katildm uye oldum ama bebegimle ilgili bilgiler cikmiyor, nasil yapabilirim yardimci olur musunuz? beni de tabloya ekler misiniz?
beklenen dogum tarihi 10 ocak, ilk cocuk cinsiyet kiz yas 30
Hmm Olabilir canım.. benim de kansızlık çıkmıştı doktor önermişti bunları ondan söylim dedim :)ciğer A vitamininden dolayı biraz dikkatli tüketmek lazım diye biliyorum ben canım
cok tesekkurler, oldu:)Hoşgeldin ilk sayfaya git ilk mesajda gerekli bilgi var tıkla ve tahmini doğum tarihini yaz seninde bilgilerin alt tarafta görününür
Zannediyorum normal bir korku yasadigimiz canim. Depresyon diye kotu seyler aklima getirip sorgulamiyorum.Yazdığında kendimi buldum aynı şeyleri düşünüyorum resmen keyfim kaçıyor bazen bütün o sorunluluk yavaş yavaş korkutuyor beni uzun süredir alıştığım çok rahat bir düzenim vardı istediğim saatte uyanıp istediğim saatte iatediğim yere giderdim anne olmayı çok istedim ama ne oluyor son zamnlarda bana anlamıyorum umarım depresyon değildir bebeğe yetemem iyi bakamam diye de endişeleniyorum Dalıp dalıp gidiyorum lütfen herşey güzel olsun benim gibi düşünenler için
Ara ara bendede oluyordu canım rüyalarıma bile giriyordu hem doğum korkusu hem bebege iyi bakamam korkusu oluyor o yüzden düşünmüyorum artık aklıma getirmemeye çalışıyorum şimdi daha iyiyimKizlar bende dogum yaklastikca bir korku olusmaya basladi. Sebebini anlamaya calisiyorum ama kestiremiyorum da. Dogumdan mi, bebege bakamam mi acaba korkusundan mi, hayatimin ciddi anlamda degiseceginden dolayi mi bilmiyorum.
Bir bilinmezlik korkusu gibi. Ben mi tuhafim bilmiyorum ki?
Var mi aranizda benzerini yasayan
Evet canim en guzeli korkulara takilmadan akisina birakmak. Her an ayri bir surec ve degisik degisik duygular tadiyoruzAra ara bendede oluyordu canım rüyalarıma bile giriyordu hem doğum korkusu hem bebege iyi bakamam korkusu oluyor o yüzden düşünmüyorum artık aklıma getirmemeye çalışıyorum şimdi daha iyiyimbişi başına gelince Allah yardım ediyor o yüzden yaşayarak öğrenecez herseyi düşününce is zorlaşıyor içindenden cikilmiyor
hoşgeldin aramiza canım benim inşallah bebisin iyidir sağlıkla kucağına almak nasip olsunarkadaslar ben yeni araniza katildm uye oldum ama bebegimle ilgili bilgiler cikmiyor, nasil yapabilirim yardimci olur musunuz? beni de tabloya ekler misiniz?
tamam simdi yaptim
Aynen öyle canım yaşadığımız herseyde bi güzellik var :) bebislerimizde ayrı güzel anılar bırakacak şimdi korktugumuz şeylere bebisleri kucağımiza alınca gulecez belki deEvet canim en guzeli korkulara takilmadan akisina birakmak. Her an ayri bir surec ve degisik degisik duygular tadiyoruz
Herşey çok güzel olacak ben de inanıyorum olumsuz şeyler aklımıza bile gelmiycek inşallah bu düşünceleri başkasına söylesem anlamakta güçlük çekerdi ilginç deneyimler yaşıyoruzZannediyorum normal bir korku yasadigimiz canim. Depresyon diye kotu seyler aklima getirip sorgulamiyorum.
Ki biz de bu bebek icin cok ugrastik cok ta detayli dusundum hazir miyim yapabilir miyim diye. Evlenmeden oncesinde de belli basli korkularim olmustu evlilige hazir miyim acaba gibisinden, anladigim kadariyla biraz hayati sorgulayan bi yapin varsa bunlar cok olagan seyler.
Sadece icimden gelen hissiyat en azindan annelik anlaminda elimden geleni yapacagim konusunda. Insallah oyle olacak ve cok guzel ve iyi anneler olacagiz hepimiz.
Dedim ya zqnnedersem son aylarin hassasligi da bunlara sebep oluyor
Bugun itibariyle tum camasirlarimiz yikandi benim ve bebegin utulendi hastane cantasi kismen hazirlandi geriye hediyelikler ve süsler kaldi yorucu işmiş arkadaşlar......2 tam gün sürdü......
ben hic kalın birşey almadım yenidoğan için yanlış mi yaptım bilmiyorum giyemez dediler hep :/ herşeyi pamuklu penye kundaklayıp battaniyeye saricaksin diyorlar bilemedim ...Güle güle sağlıkla giysin inşallah ben daha hiç hazırlık yapmadım aldıklarım paketli duruyor haftaya yavaş yavaş başlarım yıkamaya ama tabi hala çok eksik var kış bebekleri olacağı için nerede kalın bişey görsem alasım geliyor ama söz verdim gereksiz eşya almıycam havalar çok soğumadan halletmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?