2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hmm Olabilir canım.. benim de kansızlık çıkmıştı doktor önermişti bunları ondan söylim dedim :)
bende de var son 1-2 haftadır sabahları aç karnına pekmez içiyorum :) En çok üzüm pekmezinde demir varmış. Ciğeri çok severim normalde ama duyunca biraz yemeye çekindim. Arada bir yemekten bişey olmaz ama herhalde

İyi geceler kızlar, benim şuan bebiş çok hareketli ve demin hareket ederken tam göbeğin sağ tarafından çıt diye bi ses geldi şok oldum ki eşim bile duydu, aynısı yarım saat sonra tekrar oldu yani şuan hareketleri devam ediyor ama bu ses olayı çok garip geldi, hiç böyle bişey yaşayan var mı?

Bunların hepsi heyecandan oluyor zaman yaklaştıkça hayal gibi geçen süreç gerçekle buluşacak hepsi çok normal duygular

İyi geceler canım, benimde arada öyle oluyor,çıt diye ses geliyor. Nedenini bende bilmiyorum .

Melodi dün yazdın mi göremedim kızın nasıl kaç kilo olmuş. Her şey yolunda demi:)
Yok canım yazmadım her şey yolunda çok şükür ama benim kızçe biraz geriden geliyor Minyon olacakmış herhalde düşünüp sorduğun için tşk ederim canım 1680 gr olmuş abisi gibi doğmaz dedi doktorum biraz takıldım ama sağlıklı olsun da doğunca kilo aldırırım Allah ın izniyle biraz beslenmeme dikkat etmem lazım protein ağırlıklı Beslen dedi eşim de bana söyleniyor oğlumuzda daha iyi besleniyordun herşeyi yiyordun diyor haklı doktorum her akşam ballı Muzlu süt iç yat dedi hep soluna yat dinlen dedi benim biraz modum düştü anlayacağın kuzum yoksa herşey yolunda ayrıca 3 ocağa sezeryan tarihi verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…