2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gunaydin kizlar , nasilsiniz ?
Kansizlik bacak agrisi yaparmi bigun bi bacagim bi gun bi kolum agriyo geceleri ozellikle varis de var kucuk kucuk omu agriyo anlamadim . Ayrica kan ilacini da doktor iki iki al demisti en son ama bana cok yan etki yapiyo bende cogu zaman icmiyorum siz duzenli kullaniyor musunuz ?

Benim hamileliğin başından beri 11 canım

Hamileler için 11 normal artık. 12 alt değer zaten. Ben çok düştü deyince 8 falan sandim.
Kız ömrümde ilk defa 14 olmuştu ya napalim artık inşallah bebiş güzel beslenir

Günaydın canım kansızlık bacak ağrısı yapmaz bacak ve kol ağrıların kramplardan ya da magnezyum eksikliğinden
Küçük varis bende de var ama hiç agrimaz yüzeysel damar işte sonra geçiyor
Kan ilacını kahvaltıda peynir ve yoğurt yemeyeceksen portakal suyuyla al
Yok yediysen iki saat sonra portakal suyuyla al öyle daha faydalı
İlacını aksatma canım kansızlık hem seni hem bebegini etkiler

Dikkat et canım beslenmene daha var inşallah güzel kilo alır zaten sezaryn seninki ne bulursan ye tat yarasın sağlıklı olsunda

canım senin de dediğin gibi doğduktan sonra çabuk topluyorlar ama dikkat ettiğin an zaten kilosu da artar hiiiiii.çç modunu düşürme. Doktorun dediğini yaptığın an bi bakmışsın daha da kilo almış :)

melodi 3 ocakta kaç haftalık oluyorsun canım?

Günaydın kızlar nasılsınız??
Bana doktorum dün insülin verdi. Her akşam saat 10 da kullanmam lazım. Benim için bir sıkıntı değilde dün kaynanam akrabalara gittiğinde söylemiş ordakiler de kaynanamın moralini bozmuşlar. İşte şimdi bebekte de şeker çıkacak, neymiş efendim bebek çok kilolu doğacak. Birsürü şey demişler kaynanmda eve gelmiş bana söylüyo. Bende dedimki şuanda bebeğin kilosu felan gayet normal ve bebeğe geçmesin diye zaten insüline başlıyorum. Önlemini almak için felan. Anlayacağınız benimde moralimi bozdular ya. Çok gıcık oluyorum bu akrabalara insana moral vereceklerine yaptıklarına bakın.

Dikkat et canım beslenmene daha var inşallah güzel kilo alır zaten sezaryn seninki ne bulursan ye tat yarasın sağlıklı olsunda
Öyle yapacam canım kilo takıntım yok yeterki bebiş kilo alsın amin inşallah canım tüm bebişlerimiz sağlıklı olsun
İnşallah canım bir dahaki kontrol 21 aralıkta herşey yolunda dedi o yüzden 4 hafta sonra gel dedi bu zamanlar en hızlı kilo aldığı zamanlar düzenli doktorun dediği gibi beslenirsem toparlıyacak hayırlısıyla

melodi 3 ocakta kaç haftalık oluyorsun canım?
38+2 oluyorum canım

banada 39 da alırız dedi ne kadar çok durursa o kadar iyi dedi tabii yolunda giderse herşey

Diyetle kontrol altına alınmadı mı yavrum neden verdiler insülin ?

ben hic kalın birşey almadım yenidoğan için yanlış mi yaptım bilmiyorum giyemez dediler hep :/ herşeyi pamuklu penye kundaklayıp battaniyeye saricaksin diyorlar bilemedim ...
Bende hic kalin bisey al adim canim sadece 1 tane polor tulum aldim digerleri hep pamuklu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…