2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın arkadaşlar, dün kontrolüm vardı sıra beklerken sol leğen kemiğime öyle bir baskı hissettim ki 2 dakika arayla 10 kez doktorun odasına girmemle dayanamıyorum çok baskı var demem bir oldu. Ultrasonla baktı o da şaşırdı aşırı bir baskı yapıyor dedi rahim ağız boyunu bile ölçemedi kafasını o kadar dayamış ki en son vajinal ultrasonla ölçtü neyseki rahim ağzı kapalı. Tabi bu ağrı sabaha kadar sürdü. Ayrıca size bahsetmiştim diğer gittiğim doktor 2 hafta geriden geldiğini söylemişti ancak kendi doktorum bunu duyunca bir hafta arayla 2 kez çağırdı kontrol etti ve herşeyi haftasıyla uyumlu çıktı. Meğerse diğer hastanedeki ultrason cihazı çok eski ve farklı ölçümler yapıyormuş bildiğiniz 400 500 gr fark çıkıyor. Doktoru Haftası geri diyen arkadaşlara bunu goz önünde bulundurmalarını öneririm. 2 doktor olayını 2 haftadır bıraktım doğum yapacağım doktorla devam ediyorum.

Bebek ters mi canım ne dedi doktor baskı bende de var geceleri tuvalete gidemiyorum baskıdan

Sen kimseyi dinleme canım milletin ağzına çuval mi boş ver işine baksınlar deseydin inşallah sağlıkla kucağına alırsın hiç endiselenme

İyi ki başka bir yerde baktırmışsın herşeyin normal olması süper zaten son aylar herkeste yoğun ağrılar olabiliyor az kaldı sağlıkla doğunca çekilen ağrılar unutulcak

valla bilmiyorum bana demir takviyesi verilirken ferritin ve demir uyumuna bakıyor da doktorum bende tam bilmiyorum
Ben de onu soracaktım :) hemoglobin değerim normal çıkıyor ama bende de aşırı demir eksikliği var en son 4ten 7ye çıkmıştı şu an ne durumda bilmiyorum. Ayrıca doktorunun içini rahatlatmasına çok sevindim canım gözün aydın :)

Kendi lohusa terligimi, tacimi kendim yaptim kizlar. 10 tl ye beyaz terlik aldim sadece disardan, geri kalan cicek, kurdale, kordon, tul gibi ivir zivirlar annemde varmis, denk getirip onlarla susledim tacim da vardi zaten kullandigim ince bir tane, onun etrafina da yine evden buldugum bir kurdaleyi silikonla sardim, ustunu de yine ayni terlikle bir ornek cicek ve kurdalelerle susledim. Aslina bakarsaniz boyle suslu seyler cok bile gereksiz, kullanisli olmalari onemli olan. Ama ah şu instagram yok mu, her yerde susler pusler insanin aklini celiyor. Neyse ki dunya para vermedim.

Bana doktor ac karna al yemeklerden iki saat once dediydi ac almak daha da zor geliyor ondan icmiyordum cogu zaman da tok icsem faydasi olmiycak die kramp degil de geceleri bacak kol agrisi oluyo gece olunca zaten uyuyamiyorum bahane oluyo onlar da

Bana doktor ac karna al yemeklerden iki saat once dediydi ac almak daha da zor geliyor ondan icmiyordum cogu zaman da tok icsem faydasi olmiycak die kramp degil de geceleri bacak kol agrisi oluyo gece olunca zaten uyuyamiyorum bahane oluyo onlar da
Bacak ağrısı bende de var hamilelikten beri. Magnezyum da kullanıyordum düzenli ama baktım bir faydası olmadı ağrılarım için, şimdi aklıma geldikçe alıyorum. Demir ilacını da yemekten bir iki saat sonra limonlu suyla alıyorum. Hiç faydası olmayacak diye bir şey yok canım sadece emilimi azalıyor illaki almış oluyoruz yani

Aç karnına mideme dokunuyor kaç gün mide ağrısı yaşıyorum canım
Kramp değilse romatizmadir ya doğum yapınca hiç bir şey kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…