merhaba arkadaslar,
benim bebegim hala donmedi dolayisiyla genital bolgem de cok baski oluyor. 3 hafta once dr gittigim de erken dogum riski yasadim sebeb olarak da bebegin kalcasi o bolgeme cok baski yaptigi icin asagi inmek isyiyor denildi. 2 hafta raporlu yattim ev de suan da birazcik yurusem yine o garip baski oluyor sanki asagidan cekiyorlarmis gibi. kasik ya da bel agirsi gibi degil de bildiginiz baski gibi garip bir agri. ayni durumu yasayan var mi? siizn bebekler dondu mu?
Acitmaz olur mu canım aranın kısa olmasından değil canım ikinci gebelik olduğundan vücut artık yoruldu galiba
Geçen ebe beni muayene etti karından kaçıncı gebelik dedi iki dedim yok iki değil 3 bu dedi düşük mü yaptın diye sordu evet dedim nerden anladığını sorunca rahimin şeklinden dedi şaşırdım
Söylemezsem olmaz ! Suyun dışındaki içeceklerle ilaç içilmez çok sakıncalı antibiyotik ve Demir ilaçlarıyla daha bir tehlikeli sadece bol suyla içilmeli
Yok canım yazmadım her şey yolunda çok şükür ama benim kızçe biraz geriden geliyor Minyon olacakmış herhalde düşünüp sorduğun için tşk ederim canım 1680 gr olmuş abisi gibi doğmaz dedi doktorum biraz takıldım ama sağlıklı olsun da doğunca kilo aldırırım Allah ın izniyle biraz beslenmeme dikkat etmem lazım protein ağırlıklı Beslen dedi eşim de bana söyleniyor oğlumuzda daha iyi besleniyordun herşeyi yiyordun diyor haklı doktorum her akşam ballı Muzlu süt iç yat dedi hep soluna yat dinlen dedi benim biraz modum düştü anlayacağın kuzum yoksa herşey yolunda ayrıca 3 ocağa sezeryan tarihi verdi
Doğum tarihin belli olmuş canım.
Gününü bilmek güzel midir bilemedim ama avantajı vardır ona göre işlerini halledersin.
ilkinde daha mı detaylı oluyoız diyorum bende bazen ama olsun sağlıkla gelsin doğduktan sonra kilo alacağını zaten biliyorsun yeterki iyi olsun.
canım benim ben oldum ,
sen birsey anlamiyorsun zaten hemencik bebeginide goreceksin korkulacak birsey yok ...
inşallah güzel geçecek çünkü bebeginide goreceksin için rahat olsun...
basinda hemşireler oluyor önünde örtü hiçbirşey hissetmiyorsun ağrısız doğum yapacaksin güzel düşün güzel olsun ..
canım benim ben oldum ,
sen birsey anlamiyorsun zaten hemencik bebeginide goreceksin korkulacak birsey yok ...
inşallah güzel geçecek çünkü bebeginide goreceksin için rahat olsun...
basinda hemşireler oluyor önünde örtü hiçbirşey hissetmiyorsun ağrısız doğum yapacaksin güzel düşün güzel olsun ..
Sağol csnım benim insallah ne bileyim ya stres yaparsam ya duyarsam diye içim icimii yiyiyor ameliyattan sonra cok ağrı oluyor mu peki hemen kalkabiliyor Musun
Sağol csnım benim insallah ne bileyim ya stres yaparsam ya duyarsam diye içim icimii yiyiyor ameliyattan sonra cok ağrı oluyor mu peki hemen kalkabiliyor Musun
Merhaba Arkadaşlar doğum izniyle ilgili bişey soracaktım bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen. Şimdi 32. Haftada iznimiz başlıyor ya ama istersek 37. Haftaya kadar çalışıp aktarabiliyoruz. 37+0 da mı 37+6da mı 5 haftalık süremiz doluyor ve artık iZne ayrılmamız gerekiyor acaba
Doğum öncesi izninden 5 haftasını aktarmak istiyorsan, 32. Haftada çalışabilir raporunu almak
gerekiyor, 37. haftaya kadar çalışıp öyle izne ayrılacaksın.
Doğum öncesi izninden 5 haftasını aktarmak istiyorsan, 32. Haftada çalışabilir raporunu almak
gerekiyor, 37. haftaya kadar çalışıp öyle izne ayrılacaksın.
Yarin kontrolüm var iki hafta önce gitmiştim en son bebisimi özledim yarin görecem 3 hafta geriden geliyordu iki hafta önce 1 buçuk haftaya düşmüştü 700 gr olmuştu şimdi çok merak ediyorum nasıl olmuş diye dua edin kızlar iyi olsun bebeğim yarin kalbine tekrar bakilacak