2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benımkı yan duruyo canım kafası solda ama dr bsy demedi

Yakında dr lar bir sey sormayacak zaten bize herseyi anlayabiliyorlar :)

Söylemezsem olmaz ! Suyun dışındaki içeceklerle ilaç içilmez çok sakıncalı antibiyotik ve Demir ilaçlarıyla daha bir tehlikeli sadece bol suyla içilmeli
Bana demir hapını portakal suyuyla iç dedi hemşire icmiyim mi kafam karıştı ilaçlarla icilmedigini biliyorum ama demirin emilimini artırır dedi

Doğum tarihin belli olmuş canım.
Gününü bilmek güzel midir bilemedim ama avantajı vardır ona göre işlerini halledersin.
ilkinde daha mı detaylı oluyoız diyorum bende bazen ama olsun sağlıkla gelsin doğduktan sonra kilo alacağını zaten biliyorsun yeterki iyi olsun.

Kızlar benim Doğumun zorunlu spşjsl sezeryan daha önce spinal ile Doğum yapan oldu mu aranız da ben vakit azaldıkça korkmaya başladım
canım benim ben oldum ,
sen birsey anlamiyorsun zaten hemencik bebeginide goreceksin korkulacak birsey yok ...
inşallah güzel geçecek çünkü bebeginide goreceksin için rahat olsun...
basinda hemşireler oluyor önünde örtü hiçbirşey hissetmiyorsun ağrısız doğum yapacaksin güzel düşün güzel olsun ..

Sağol csnım benim insallah ne bileyim ya stres yaparsam ya duyarsam diye içim icimii yiyiyor ameliyattan sonra cok ağrı oluyor mu peki hemen kalkabiliyor Musun

Sağol csnım benim insallah ne bileyim ya stres yaparsam ya duyarsam diye içim icimii yiyiyor ameliyattan sonra cok ağrı oluyor mu peki hemen kalkabiliyor Musun
hemen kaldirmiyorlar agrin olursa iyne istersin gecer... inşallah hersey yolunda gider bebeğini sağlıkla kucağına alirsin..
bende stres yapmaya basladim ama stres degilde heyecan nasil olacak diye beni uyutacaklar bebeği alıp kist amaliyatı yapacaklar bebegimi gorebilecekmiyim bisürü şeyler buda gün yaklaştıkça artiyor hiç birşey takmamaya calisiyorum kafaya.. inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Bu endiselerimiz de gececek baska tatli dertlerimiz olacak insallah

Doğum öncesi izninden 5 haftasını aktarmak istiyorsan, 32. Haftada çalışabilir raporunu almak
gerekiyor, 37. haftaya kadar çalışıp öyle izne ayrılacaksın.

Her şey rast gitsin canım, dualarımız seninle :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…