2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim bende yasadim ayni olayi ve kendi evimdi ne yaparsak soyle sicacik bir ev olmadi sattik mecburen ankara 'nin ayazinda isinmadi ne yaptirirsak yaptiralim

Sat baz alinir diye biliyorum.neden cevap vermedi ki asistan ayip etmis

merhabalar,
çok geçmiş olsun. 29 + 5 de aynı durumu yaşadım benim ki 1 cm den daha azdı ama progeston verdiler ben de çok işe yaradı çok şükür bugün 33+0 oldum . kendine çok dikkat etmen gerekiyor, ben hep yattım. aynı şekilde ben de ağrı yoktu ama nst de 50 yi geçtiği oldu.

Teşekkür ederim. Böyle şeyler duyunca nasıl mutlu oluyorum.
Zaruret olmadıkça bende kalkmıyorum hep yatıyorum inşallah senin atlattığın gibi bende atlatırım.

Onu değistirme canım gec döllenme olduysaa arayı kapatmıs bile olsa şimdilerde doktorunun düzelltği tarihi baz al örnek veriyorum benimde 3 nisan sat tarıhim amaa en baslarda hep iki hafta geriydi gec döllenme oldugu anlasıldı ultrasonda oyüzden 15 nisan oldu şimdi tıpkı senin dediğn gibi arayı kapattı ama biz değistrimedik hala 15 nisan önde bile olsaa bu cok önemliymis öyle demişti doktor

Kuzucummm hep olumlu örnekleri düşün. Benim bir arkadaşım normal doğum yaptı. En çok korktuğum çatı muayenesi idi , korkulacak hiçbirşey yokmuş halbuki dedi mesela. O yapan doktora, hemşireye, senin vajinal durumuna göre değişir. Hiç korkma. Bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de, o acılar anlık.

Teşekkür ederim. Böyle şeyler duyunca nasıl mutlu oluyorum.
Zaruret olmadıkça bende kalkmıyorum hep yatıyorum inşallah senin atlattığın gibi bende atlatırım.
ilk hastaneye yattığımda hedef 32 diyordu doktor ama yatıp ilaçları düzgün kullanınca çok şükür tedavi işe yaradı. normal de her hafta gel demişti ama geçen hafta gittiğim de 2 hafta gelmene gerek yok dedi bu bile beni mutlu etti:) yine de çok dikkat istiyor ben biraz ayakta kalsam hemen o bölgem de baskı hissediyorum. sen kendini kolla inşallah birşeycik olmaz

Bilmiyorum ki canım kabul eder mı konuşmak lazim ama kabul etmese bile bana geri dönüşü daha masraflı ve eziyetli. ben sürekli hastayım ev soğuk bebek doğunca iyice kötü olacak. Onun hasta olması çok daha kötü. O yüzden çözüm olacaksa ben karşılamaya raziyim. sizde ısıyı etkiledi mı ciddi derecede memnun kaldınız mı ?

Canim bende yasadim ayni olayi ve kendi evimdi ne yaparsak soyle sicacik bir ev olmadi sattik mecburen ankara 'nin ayazinda isinmadi ne yaptirirsak yaptiralim
Ankarada yaşadım 10 yıl oranın soğuğu felaket iyi yapmışsınız satmakla. Ev bizim değil kira neyseki ancak daha yeni taşındık ve tekrar taşınmak hic aklımda yoktu açıkçası. Bizimkinin onun de full açık ve denize bakıyor ordan ayaz ayaz nasıl esiyor anlatamam sana. Eşimle konuştuk şimdi iç mantolama en kalıcı çözüm geldi aklımıza içinden çıkan kiracı bana çok sıcak oluyor deyince bene güvendim bilsem eşyalar taşınmadan hallederdim..

Canım net bilmiyorum ama bence her şekilde sat baz alınır. Çünkü hepimizin bebekleri ya geride ya ilerde. Tam gününde olan çok az. Tarih değişse çok sıkıntı olur düşünsene. Merak ettim ben de ne diyecek bakalım doktorun.

Biz yatak odası için yaptırdık.
Tek odaya yani Duvara mantolama boya yere parke altına da yaptırdık onun adı ne bilmşyorum hepsi o zaman 4 bin gibi tutmuştu yaklaşık 4 sene önce ısıdan yana sorun olmadı yoktu zayen rutubet sıkıntımız vardı

Sat baz alinir diye biliyorum.neden cevap vermedi ki asistan ayip etmis
Kendi doktorumun asistani rahatsiz oldugu icin baska biriyle muhatap oldum canim, asıl asistan olsa mutlaka cevaplardi diye düşünüyorum atla deve deil sonuçta biçok gebe sormustur bunu daha önce.

Hastaneye gittim geldim dr kalbine baktı ssıvıhala vardı iki hafta önce 3 hafta gerilikten 1 buçuk haftaya düşmüştü bugün gittim 3 buçuk hafta geriden geliyor dedi çok moralim bozuldu boyu 35 cm kilosu 1 kilo olmuş iki haftada 300 gr almış ama bu gerilik canımi çok sıktı moralim çok bozuldu dr daha bide burdan sonra aldirmassinya diyo daha cok kotu oldum o kadar zorluk geçerek bu güne geldim siz ne diyorsunuz dedim dövecektim resmen

Benim doktorum da bi onceki kontrolde degistirilmedigini solemisti farki kapatmis degistirsek mi diye sorduğumda, geçici asistandan dolayi öğrenemedim sanirim canim. Cok tesekkurler cevabin için. Hepimiz saglikla kavuşuruz insallah yavrularimiza

Sali gününe randevum var canim öğrenince yazarim burdan sonucu insallah..

İnsanlar bizim ne yasadığımızı ne hissettğimizi bilmiyorlar canım hassaslığımızı ..doktor olucak birde ne biçim konusma o coo üzüldm canım güçlü olmaya çalıs rabbim daha beterinden sakınsın daha zaman var tekrar toplar ins beslenmene dikkat ett peki kalbindeki sıvıdanmıymos gelisim geriliği ona mı bağlıyor

Canim ne olur uzme kendini zayif olsun ne olacak dogunca alir kilosunu. 600 gram dogan bebekler yasiyor daha onumuzde iki ay var biraz daha alir kilo inşallah. Hep soluna yat ve cok sut urunlerini tuket inşallah biraz daha toparlar. Cok sukur bir kilo olmuş ya bunada cok sukur

Canim gelisim geriliği herhangi bi sikintidan kaynaklanmiyorsa bence canini hic sikma. Iri bebek daha zor, oglum 4260 gram dogdu normal yolla ve doğum sirasinda köprücük kemigi kırıldı 3 hafta ne sıkıntı yasadim Rabbim biliyor. Minik doğan bebekler hem daha hizli kilo alıyor. Diyeceğim o ki; minil de dogsa sen sevginle sütünle onu hemencecik büyütürsün hic canini sikma annesi

Su bebeklerın güzellık konusunda ılk gebelık zamanımda gorumcem netten bı resım gosterdı bunun aynısı olsun:) ah canım erken vereydın resmı bunun gozu mavı abının kı yesıl nasıl olcak bu saatten sonra:) dedım. Yok guzel oksun bunun gıbı dedı. Bende cırkın oksun sıkıntı yok saglıklı zekı ve akıllı olsun dedım. Cırkın olursa estetık yapılır herseyın caresı var dedım. Görumcemın burnu estetık gogsunu de dusunuo alnında dolgu var... Laf caktım hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…