Canim bende yasadim ayni olayi ve kendi evimdi ne yaparsak soyle sicacik bir ev olmadi sattik mecburen ankara 'nin ayazinda isinmadi ne yaptirirsak yaptiralimEv bizim değil kira ama gözüm onu bile görmüyor ısınacağıni bilsem cebimden yaptiricam yalıtımı. Forumlarda ic yalıtım olunca nem rutubet olabilir diyor gözümü o korkuttu acikcasi. tek odada oturma durumu da yok malesef aşağıda 2 oda var biri yatak odası biri bebeğin odası mecbur salonda oturmak durumdayım ama inan abartmıyorum salon 50 mt kare var her yer cam üşümekten oturdum ağladım resmen şaştım kaldim
Sat baz alinir diye biliyorum.neden cevap vermedi ki asistan ayip etmisCanim aslinda şöyle; gebeligin basinda gittigimde sattan bi 10 gün küçüktü bebek gec dollenme olabilir dedi dr. Oyuzden sattan 10 gün geriyi baz aldik ama son 1 2 aydir bebek duzeltilen tarihten 2 hafta önde gitmeye basladi bi nevi sati yakaladi oyuzden kafam karisti biraz.
merhabalar,Selam kızlar dün kontrolum vardı herşey yolundaydi çok şükür
rutin olarak nstye girdim sancı çıktı açıklık 1 cm dünden beri hastanedeyim ve kasılmalari kesemediler kendim hissetmiyorum ama nst de sancı çıkıyor bu durumu yaşayan var mıydı ? Çok korkuyorum lütfen dua edin
Teşekkür ederim. Böyle şeyler duyunca nasıl mutlu oluyorum.merhabalar,
çok geçmiş olsun. 29 + 5 de aynı durumu yaşadım benim ki 1 cm den daha azdı ama progeston verdiler ben de çok işe yaradı çok şükür bugün 33+0 oldum . kendine çok dikkat etmen gerekiyor, ben hep yattım. aynı şekilde ben de ağrı yoktu ama nst de 50 yi geçtiği oldu.
Onu değistirme canım gec döllenme olduysaa arayı kapatmıs bile olsa şimdilerde doktorunun düzelltği tarihi baz al örnek veriyorum benimde 3 nisan sat tarıhim amaa en baslarda hep iki hafta geriydi gec döllenme oldugu anlasıldı ultrasonda oyüzden 15 nisan oldu şimdi tıpkı senin dediğn gibi arayı kapattı ama biz değistrimedik hala 15 nisan önde bile olsaa bu cok önemliymis öyle demişti doktorCanim aslinda şöyle; gebeligin basinda gittigimde sattan bi 10 gün küçüktü bebek gec dollenme olabilir dedi dr. Oyuzden sattan 10 gün geriyi baz aldik ama son 1 2 aydir bebek duzeltilen tarihten 2 hafta önde gitmeye basladi bi nevi sati yakaladi oyuzden kafam karisti biraz.
Bugun perinatolojiye gittim kizlar benden onceki hastanin gunu gecmis alttan muayene ettiler oyle bi ciglik attı oyle bi bagirdi ki cok korktum aglamamak icin zor tuttum kendimi.
Ben kendimi ne sezeryana ne normal doğuma hazir hissetmiyorum cati muayenesini bile düşünürken bacaklarimi sıkıyorum bide bu sadece hayal. Ben ne yapcam nasil rahatlayabilirim
ilk hastaneye yattığımda hedef 32 diyordu doktor ama yatıp ilaçları düzgün kullanınca çok şükür tedavi işe yaradı. normal de her hafta gel demişti ama geçen hafta gittiğim de 2 hafta gelmene gerek yok dedi bu bile beni mutlu etti:) yine de çok dikkat istiyor ben biraz ayakta kalsam hemen o bölgem de baskı hissediyorum. sen kendini kolla inşallah birşeycik olmazTeşekkür ederim. Böyle şeyler duyunca nasıl mutlu oluyorum.
Zaruret olmadıkça bende kalkmıyorum hep yatıyorum inşallah senin atlattığın gibi bende atlatırım.
Bilmiyorum ki canım kabul eder mı konuşmak lazim ama kabul etmese bile bana geri dönüşü daha masraflı ve eziyetli. ben sürekli hastayım ev soğuk bebek doğunca iyice kötü olacak. Onun hasta olması çok daha kötü. O yüzden çözüm olacaksa ben karşılamaya raziyim. sizde ısıyı etkiledi mı ciddi derecede memnun kaldınız mı ?Biz aksine rutubet sorunu için yaptırdık ama hemen karar vermen lazım en iyi usta bile 10 günden önce yapamaz mantolama bir daha boya kiracıysan çokta mantıklı değil aslında bir sürü masraf olacak ev sahibi kabul eder mi?
Ankarada yaşadım 10 yıl oranın soğuğu felaket iyi yapmışsınız satmakla. Ev bizim değil kira neyseki ancak daha yeni taşındık ve tekrar taşınmak hic aklımda yoktu açıkçası. Bizimkinin onun de full açık ve denize bakıyor ordan ayaz ayaz nasıl esiyor anlatamam sana. Eşimle konuştuk şimdi iç mantolama en kalıcı çözüm geldi aklımıza içinden çıkan kiracı bana çok sıcak oluyor deyince bene güvendim bilsem eşyalar taşınmadan hallederdim..Canim bende yasadim ayni olayi ve kendi evimdi ne yaparsak soyle sicacik bir ev olmadi sattik mecburen ankara 'nin ayazinda isinmadi ne yaptirirsak yaptiralim
Canim aslinda şöyle; gebeligin basinda gittigimde sattan bi 10 gün küçüktü bebek gec dollenme olabilir dedi dr. Oyuzden sattan 10 gün geriyi baz aldik ama son 1 2 aydir bebek duzeltilen tarihten 2 hafta önde gitmeye basladi bi nevi sati yakaladi oyuzden kafam karisti biraz.
Güzel enerjiler hayırlı dualar seninle ve bebeğinle olsun hiç endişelenme herşey yoluna girecekkKızlar dua eden herkesten Allah razı olsun. Tek tek alintilayamiyorum.
Kasılmalar onca iğne ve ilaca rağmen kesilmiyor dualarınızı eksik etmeyin lütfen daha çok küçük bebeğim
Bilmiyorum ki canım kabul eder mı konuşmak lazim ama kabul etmese bile bana geri dönüşü daha masraflı ve eziyetli. ben sürekli hastayım ev soğuk bebek doğunca iyice kötü olacak. Onun hasta olması çok daha kötü. O yüzden çözüm olacaksa ben karşılamaya raziyim. sizde ısıyı etkiledi mı ciddi derecede memnun kaldınız mı ?
Kendi doktorumun asistani rahatsiz oldugu icin baska biriyle muhatap oldum canim, asıl asistan olsa mutlaka cevaplardi diye düşünüyorum atla deve deil sonuçta biçok gebe sormustur bunu daha önce.Sat baz alinir diye biliyorum.neden cevap vermedi ki asistan ayip etmis
Benim doktorum da bi onceki kontrolde degistirilmedigini solemisti farki kapatmis degistirsek mi diye sorduğumda, geçici asistandan dolayi öğrenemedim sanirim canim. Cok tesekkurler cevabin için. Hepimiz saglikla kavuşuruz insallah yavrularimizaOnu değistirme canım gec döllenme olduysaa arayı kapatmıs bile olsa şimdilerde doktorunun düzelltği tarihi baz al örnek veriyorum benimde 3 nisan sat tarıhim amaa en baslarda hep iki hafta geriydi gec döllenme oldugu anlasıldı ultrasonda oyüzden 15 nisan oldu şimdi tıpkı senin dediğn gibi arayı kapattı ama biz değistrimedik hala 15 nisan önde bile olsaa bu cok önemliymis öyle demişti doktor
Sali gününe randevum var canim öğrenince yazarim burdan sonucu insallah..Canım net bilmiyorum ama bence her şekilde sat baz alınır. Çünkü hepimizin bebekleri ya geride ya ilerde. Tam gününde olan çok az. Tarih değişse çok sıkıntı olur düşünsene. Merak ettim ben de ne diyecek bakalım doktorun.
İnsanlar bizim ne yasadığımızı ne hissettğimizi bilmiyorlar canım hassaslığımızı ..doktor olucak birde ne biçim konusma o coo üzüldm canım güçlü olmaya çalıs rabbim daha beterinden sakınsın daha zaman var tekrar toplar ins beslenmene dikkat ett peki kalbindeki sıvıdanmıymos gelisim geriliği ona mı bağlıyorHastaneye gittim geldim dr kalbine baktı ssıvıhala vardı iki hafta önce 3 hafta gerilikten 1 buçuk haftaya düşmüştü bugün gittim 3 buçuk hafta geriden geliyor dedi çok moralim bozuldu boyu 35 cm kilosu 1 kilo olmuş iki haftada 300 gr almış ama bu gerilik canımi çok sıktı moralim çok bozuldu dr daha bide burdan sonra aldirmassinya diyo daha cok kotu oldum o kadar zorluk geçerek bu güne geldim siz ne diyorsunuz dedim dövecektim resmen
Hastaneye gittim geldim dr kalbine baktı ssıvıhala vardı iki hafta önce 3 hafta gerilikten 1 buçuk haftaya düşmüştü bugün gittim 3 buçuk hafta geriden geliyor dedi çok moralim bozuldu boyu 35 cm kilosu 1 kilo olmuş iki haftada 300 gr almış ama bu gerilik canımi çok sıktı moralim çok bozuldu dr daha bide burdan sonra aldirmassinya diyo daha cok kotu oldum o kadar zorluk geçerek bu güne geldim siz ne diyorsunuz dedim dövecektim resmen
Canim gelisim geriliği herhangi bi sikintidan kaynaklanmiyorsa bence canini hic sikma. Iri bebek daha zor, oglum 4260 gram dogdu normal yolla ve doğum sirasinda köprücük kemigi kırıldı 3 hafta ne sıkıntı yasadim Rabbim biliyor. Minik doğan bebekler hem daha hizli kilo alıyor. Diyeceğim o ki; minil de dogsa sen sevginle sütünle onu hemencecik büyütürsün hic canini sikma annesiHastaneye gittim geldim dr kalbine baktı ssıvıhala vardı iki hafta önce 3 hafta gerilikten 1 buçuk haftaya düşmüştü bugün gittim 3 buçuk hafta geriden geliyor dedi çok moralim bozuldu boyu 35 cm kilosu 1 kilo olmuş iki haftada 300 gr almış ama bu gerilik canımi çok sıktı moralim çok bozuldu dr daha bide burdan sonra aldirmassinya diyo daha cok kotu oldum o kadar zorluk geçerek bu güne geldim siz ne diyorsunuz dedim dövecektim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?