Dikkat ediyorum iki haftadır pekmez özellikle içiyorum muz falan olsun aklımı karıştıran gelişmeyen bebek kilo nasıl aliyor ona aklım ermiyor detaylı ya gönderdi ordada ayni çıktı ama iki cihazdada
Uzman degilim.ama gelisiminde oyle buyuk bir sikinti yok bence onemli olan kalbindeki sivi o da cogu bebekte dogumdan sonra duzeliyor bence bu doktoru degistir canim
perinatolojiye her ay gidiyorum canım ordada ayni sey çıkıyor bugün yine gittim inşallah doğuma kadar iyi olur başka da artik ne yapmam gerek bilmiyorum
Senin bebeğin yanıltacak o çok bilmiş halden anlamayan doktorunu canım. Düşük kilolu da olması hiç önemli değil. Kalbi, diğer organları, beyin gelişimi iyi olsun da varsın minik bebek olsun sen toparlarsın onu Allah'ın izniyle
aaaaaaaaa gerçekten mi çalıştığım için telefona bakamiyorum mj lar birikmiş oluyor
kaç haftalik geldi minnak bebisimiz...
inşallah iyidir canım benim
allahim güzel allahim korusun inşallah ..
Hastaneye gittim geldim dr kalbine baktı ssıvıhala vardı iki hafta önce 3 hafta gerilikten 1 buçuk haftaya düşmüştü bugün gittim 3 buçuk hafta geriden geliyor dedi çok moralim bozuldu boyu 35 cm kilosu 1 kilo olmuş iki haftada 300 gr almış ama bu gerilik canımi çok sıktı moralim çok bozuldu dr daha bide burdan sonra aldirmassinya diyo daha cok kotu oldum o kadar zorluk geçerek bu güne geldim siz ne diyorsunuz dedim dövecektim resmen
Hiç canını sıkma bebekler sandığımızdan da güçlü bazı doktorlar maalesef hasta psikolojisinden anlamıyor özellikte hamile psikolojisinden çok duyuyoruz doktorların olumsuz konuştuğu halde gayet sağlıklı doğan bebekleri sen moralini bozma konuş bebeğinle emin ol duyar buradaki insanların güzel enerjisi de iyi gelecek ve gayet sağlıklı doğacak çocuğun
Hastaneye gittim geldim dr kalbine baktı ssıvıhala vardı iki hafta önce 3 hafta gerilikten 1 buçuk haftaya düşmüştü bugün gittim 3 buçuk hafta geriden geliyor dedi çok moralim bozuldu boyu 35 cm kilosu 1 kilo olmuş iki haftada 300 gr almış ama bu gerilik canımi çok sıktı moralim çok bozuldu dr daha bide burdan sonra aldirmassinya diyo daha cok kotu oldum o kadar zorluk geçerek bu güne geldim siz ne diyorsunuz dedim dövecektim resmen
Canım, ben bebeğinin iyi olacağını düşünüyorum Allah ın izniyle. Buarada ben daha önceki aylarda çok badem yiyordum. Gectigimiz ay bir tane bile koymadim agzima, bebegim cok az kilo almisti. Sebep o mudur bilemem tabi ama 3 haftadır tekrar başladım çiğ badem yemeğe, gene hızlandı kilo alışı. Bolca çiğ badem öneriyorum. Üzme hiç kendini, sağlıkla gelecek evlatlarımız..
Kızlar iş çıkışı eve gelirken yolda düştüm ellerimin ve dizlerimin üzerindeydim karnım değmedi çok şükür ağrı ve kanamam yok. bebeğimin hareketleri var görünüyor.inşallah birşey olmaz
Kızlar iş çıkışı eve gelirken yolda düştüm ellerimin ve dizlerimin üzerindeydim karnım değmedi çok şükür ağrı ve kanamam yok. bebeğimin hareketleri var görünüyor.inşallah birşey olmaz
Hayır ona bağlamadı onu bile söylemiyor neden dediğimde bide özel hastaneye gidiyorum daha ilgili olsunlar diye ama yok dediği kimi gebelerde olabiliyor doğana kadar beklicez doğma kadar 2 buçuk kilo olsunda diyo sadece
Doktorunuzu değiştirin çok iyi profesörler var doğru tedavi çok önemli doğru doktor doğru tedaviyle hemencecik toparlanır üzülmeyin akışınada bırakmayın