2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayır ona bağlamadı onu bile söylemiyor neden dediğimde bide özel hastaneye gidiyorum daha ilgili olsunlar diye ama yok dediği kimi gebelerde olabiliyor doğana kadar beklicez doğma kadar 2 buçuk kilo olsunda diyo sadece

Dikkat ediyorum iki haftadır pekmez özellikle içiyorum muz falan olsun aklımı karıştıran gelişmeyen bebek kilo nasıl aliyor ona aklım ermiyor detaylı ya gönderdi ordada ayni çıktı ama iki cihazdada

Çok saolun arkadaşlar sizin ve iyi düşünceleriniz sayesinde kendimi topluyorum aynı evin içindekiler bile beni anlamıyor çünkü

Hayır ona bağlamadı onu bile söylemiyor neden dediğimde bide özel hastaneye gidiyorum daha ilgili olsunlar diye ama yok dediği kimi gebelerde olabiliyor doğana kadar beklicez doğma kadar 2 buçuk kilo olsunda diyo sadece

Bence iyi bir perinatologa git canım, sorularına açıklık getirmek zorunda doktorun. Moralini de bozma, daha önünde zaman var, inşallah her şey yolunda gidecektir..

1 oda 4 bin tuttu öyle mı ciddi bir rakam. Hele tüm evi düşünürsek rakam iyice artacak. Rutubet sıkıntınızın geçmesine sevindim çünkü soğuktan daha ciddi bir sorun..

Canım bence hastaneni değiştir. Bana da böyle deniyordu meğerse ultrason cihazı kötüymüş hastanenin ve ölçümler yanlış yapılmış. Ama varsayalım ki ultrason cihazı doğru gösteriyor bence doktorun bu lafindan sonra başka bir doktora görünmeni öneririm. Ne demek bu saatten sonra aldirmazsin ya denecek laf mı yani..

Ha birde benim doplerle plesantadan bebeğe kan akis hızına baktılar kan akışı nasıl diye. sana doplerle bakıldı mı canim

Çok saolun arkadaşlar sizin ve iyi düşünceleriniz sayesinde kendimi topluyorum aynı evin içindekiler bile beni anlamıyor çünkü
Hıc bos yere bozma moralını bebegınıde strese sokma canım, allahın iznıyle toparlar. Pekmez bal muz ceviz fındık gıbı besinler bebegı kılosunu artırıyor. Ama kılo cokonemlı degil canım saglıklı olsun zamanında dogsun sen onu sutunle kılosunu toparlatırsın. Allah yardımcınız olsun

1 oda 4 bin tuttu öyle mı ciddi bir rakam. Hele tüm evi düşünürsek rakam iyice artacak. Rutubet sıkıntınızın geçmesine sevindim çünkü soğuktan daha ciddi bir sorun..

aynen canım Yerlere yaptıkları şeyde dahil tabi
berbat bir şey rutubet çok şükür kurtulduk

Canımmmm sağ Salim kucağımıza alalım insallah kist ameliyatı da mı olacaksın sen Doğum da cok geçmiş olsun
sağol canım benim allah razı olsun ...
inşallah bir aksilik olmazda kistimide alirlar bi defada bitiverir ...

Dikkat ediyorum iki haftadır pekmez özellikle içiyorum muz falan olsun aklımı karıştıran gelişmeyen bebek kilo nasıl aliyor ona aklım ermiyor detaylı ya gönderdi ordada ayni çıktı ama iki cihazdada
canım benim hurmada ye bütün vücudun ihtiyacini karşılıyor inşallah şifa olsun

canım benim 32 yi dolduruncami rapor aliniuor yoksa 32 nin icinde olması yeterlimi...
biz 30 arti 2 günlük olduk 31 artida gitsem mi diyorum yoksa 32 dolsunmu

Canim benim zayif olsa neden zayif derler, sisman olsa neden sisman. Benim 2.bebis oldugu icin hazirlikliyim herkese kulagimi tikayacam , ister zayif olsun ister sisman ister emsin ister mama alsin. Anne olarak bizden daha cok iyiliğini isteyen olabilir mi yavrumuzun kimseye kulak asma oyuzden ona en cok iyi gelecek olan, senin kokun senin mutluluğun. Sağlığı yerindeyse salla gerisini

Bence iyi bir perinatologa git canım, sorularına açıklık getirmek zorunda doktorun. Moralini de bozma, daha önünde zaman var, inşallah her şey yolunda gidecektir..
perinatolojiye her ay gidiyorum canım ordada ayni sey çıkıyor bugün yine gittim inşallah doğuma kadar iyi olur başka da artik ne yapmam gerek bilmiyorum

evet bakıldı canım kalbi için bakılıyor üçün yine yönlendirdi zaten dr çok sinir oldum değiştirmeyi düşünüyorum

Canım oncelikle cok geçmiş olsun sakın moralini bozma bebeklerimiz cok güçlü. O her zorluğun üstesinden gelecek İnşAllah benim de bebeğin kilosu azdı doktor her aksam yemeğinde et yemeemi. Söyledi. Bide balık yağı kullandım baya kilo aldırdı canım bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…