aaaaaaaaa gerçekten mi çalıştığım için telefona bakamiyorum mj lar birikmiş oluyor
kaç haftalik geldi minnak bebisimiz...
inşallah iyidir canım benim
allahim güzel allahim korusun inşallah ..
Hepinize çok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz için doktorumu degistiricem o lafı çok zoruma gitti söylemek bile istemiyorum inşallah bebeğim iyi olur herkesi çok bilmiş insanları yanıltır tek tek alıntılayamadım iyiki varsiniz kızlar içimi ferahlattiniz bu arda günaydın
ilk hastaneye yattığımda hedef 32 diyordu doktor ama yatıp ilaçları düzgün kullanınca çok şükür tedavi işe yaradı. normal de her hafta gel demişti ama geçen hafta gittiğim de 2 hafta gelmene gerek yok dedi bu bile beni mutlu etti:) yine de çok dikkat istiyor ben biraz ayakta kalsam hemen o bölgem de baskı hissediyorum. sen kendini kolla inşallah birşeycik olmaz
Evet canım ilk hedef 32 çok şükür atlattık 33 olacam cumartesi bana da gelmene gerek yok dedi sancin olursa uzan ve bol su iç dedi inşallah ikinci hedef 36
Hastaneye gittim geldim dr kalbine baktı ssıvıhala vardı iki hafta önce 3 hafta gerilikten 1 buçuk haftaya düşmüştü bugün gittim 3 buçuk hafta geriden geliyor dedi çok moralim bozuldu boyu 35 cm kilosu 1 kilo olmuş iki haftada 300 gr almış ama bu gerilik canımi çok sıktı moralim çok bozuldu dr daha bide burdan sonra aldirmassinya diyo daha cok kotu oldum o kadar zorluk geçerek bu güne geldim siz ne diyorsunuz dedim dövecektim resmen
Canım sıkma canını belki seninki minyondur zayıf doğacak kilo önemli değil ki daha kaç ay var önünde son ayda birden alır inşallah
Doktorun her söylediğine inanma bana da senin haftalarda bu çocuk çok büyük çok kilolu doğacak kafası çok büyük burnu çok büyük bir sorun olabilir falan dedi hiç takmadim doğdu 2 kilo kafası domates kadar :))
Kalbi içinde inşallah bir sorun çıkmaz tıp çok gelişti doğunca bakarsiniz çaresine ama ben önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum
Kızlar iş çıkışı eve gelirken yolda düştüm ellerimin ve dizlerimin üzerindeydim karnım değmedi çok şükür ağrı ve kanamam yok. bebeğimin hareketleri var görünüyor.inşallah birşey olmaz
Gectigimiz haftalarda ellerim dolu oldugu icin direk gobegimin uzerine dustum ben. Doktor nst falan bi iki gittim geldim. Sukur hicbisey yoktu. Kasiklarimdaki agri bi hafta devam etti. Doktor ellerinin uzerine dusunce acisi hemen geciomu bunj da oyle dusun dedi. Endiselenme bisey olmaz
Gectigimiz haftalarda ellerim dolu oldugu icin direk gobegimin uzerine dustum ben. Doktor nst falan bi iki gittim geldim. Sukur hicbisey yoktu. Kasiklarimdaki agri bi hafta devam etti. Doktor ellerinin uzerine dusunce acisi hemen geciomu bunj da oyle dusun dedi. Endiselenme bisey olmaz
sağol cm kendi doktorumu aradım genelde kanama ve ağrı olmazsa sıkıntı olmuyor dedi. haftaya kontrolüm. 32 hafta rapor veren doktoru aradım asistanı çıktı o da nst ye bağlıyoruz dedi ben zaten 1 gün önce nst ye girince üstüste zarar verebilir diye gitmeme kararı verdim şu anda işde olunca çok hissedemiyorum hareketleri hafif ama akşam evde iyiydi.. Rabbim korusun meleklerimizi sağlıkla alalım elimize..