2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Niye oyle farkli hastanelerki canim benimki medicanada olucak doktorum disardan oraya gelio

Özel olan bulundugum ilçede eşimin işinden dolayı gelip gitmesi rahat olsun diye özel istiyoruz.baştan beride zaten kontrollerim hep burda yapıldı halende devam ediyorum.benim ikinci çocugum 35 haftalık doğmuştu ve etlikde yapmıştım yeni doğan üniteleri iyi diye orayı tercih etmiştik.şimdide inşallah olmaz ama olurki erken dogum falan mecbur yine etlik zübeyde hanıma giderim.çünkü özellerin yeni doğan üniteleri çok yetersiz güvenemiyorum.bir sıkıntı çıkmazsa özele devam edec z doktorumdan da çok memnunum

Anladim canim bende erken ve vaktinde olunca niye farkli hastaneler diye dusunmustum :) insallah oyle bisey olmaz vaktinde gelir yavrular :)

Herkes artık son haftalara yaklaşıyor ne kadar çabuk geçiyor zaman bir sorun çıkmazsa en son doğum yapanlardan biri olacağım sanırım
Herkes sona yaklaştıkça burayı da unuttu hazırlıklar heyecanlar şimdiden çok işimiz var

Ben daha yeni bugün çantamı hazırladım. Geç kaldıgımı düşünmeye başlamıstım ama daha biraz eksiklerim var sanırım.

İyi akşamlar arkadaşlar bugünden beri kaşık ağrısı karın ağrısı yaşıyorum gaz sancisi gibi geldi tavsiye edeceğiniz bişi varmı

Herkes artık son haftalara yaklaşıyor ne kadar çabuk geçiyor zaman bir sorun çıkmazsa en son doğum yapanlardan biri olacağım sanırım
aa canım benim tarihlerimiz aynı seninle...
benim sezeryan olacak senin nasıl normalmi şuan...
pazartesi günü 32 haftayı dolduruyoruz...
benimde kontrolüm var ogüne raporumu alacağım...
artık çalışmayacağım doğum iznine ayrılacağım.
belim ve sirtim ağrıyor arti kaburgalarım batiyor oturmaktan ....
sen nasılsın nasıl gidiyor inşallah iyisindir

Kızlar iyi geceler Doğum iznine ayrılanlar olmuş kaçıncı haftada tam ayrılınıyor doktor kağıt veriyi dimi tam bilmiyorum da ben birde Doğum parası var çalışanlar için bu nasıl oluyor bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim :) tam ne yapmam gerektiğini maalesef bilmiyorum

Ben daha yeni bugün çantamı hazırladım. Geç kaldıgımı düşünmeye başlamıstım ama daha biraz eksiklerim var sanırım.
Evet aslinda ocak basi olanlar daha erken hazirlamali esyalarini sanirim ama Sat'a gore tahmini dogum tarihimiz de ayni olmasina ragmen ben hala hazirlamadim cantami. Daha yikamadim bile hicbir seyi.

Canım nasılsın nasıl geçiyor halen ilaçları kullanıyor musun
Evet canim 36. Hafta bitene kadar ilaçlara devam dedi doktorum, kısmen daha iyiyim ama bizim kız 3.turu dolamış boynuna, normal doğumdan gittikçe uzaklaşıyorum, oysaki cok istiyordum normal olmasını, sağlık olsun, sen nasılsın? Yolunda mi her şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…