2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hanımlar günaydın... mesaideki son haftam , haftaya pazartesiden itibaren izinliyim kısmetse... doğum için memlekete annemlerin yanına gidicez. orda bikaç hastane ile görüşüp fikir alıcaz bakalım.. artık yumurta kapıya dayandı

Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Canım gözün aydın geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanırsın nasılsın iyisin inşallah

Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Canım benim rabbim sağlıkla kucağına aldırsın insallaah analı babalı büyüsün ikinizinde iyi olmasına sevindim cok sükür

Hadi gözün aydın Allah yardımcınız olsun, sifa versin en kısa sürede bebeğin toparlar ve herşey normale döner canım.
Ay cok heycanlandım bak...

Canım Rabbim cok geçmiş olsun sende toparlarsın İnşAllah biran önce oğlunda cıkar küvezden: )

Gözün aydın canım inşallah tez zamanda cıkar küvez den

Eger cati normal doguma musait degilse bosuna ebeler bakmasin diye bakiyolar iste Bende cuma gunu gidicem bakalim nasi biseymis noluyomus

yaa aynen beni anlatmışşsın ..bende geceleri hiç uyuyamıyorum oğlan çok sert tepikler atıyor artık baya baya ittiriyor beni ne tarafa yatarsam yatım :) gündüzleri de uyuyor bu seferde korkuyorum hareket mi etmiyo acaba diye zorla uyandırıyom konuşuyom karnımı sallıyom hareket etsin diye gece o beni gündüz ben onu rahatsız edip duruyoz birbirimizi

çatı muayenesini bende istemiyorum yaaaaa ama normal dogum yapabilir yapamaz diye önceden öğrenmek amaçlı iyi oluyormuş yani eğer çatı darsa hiç ölee zorla doğuma zorlanmıyormuş direk sezryan...bugün 3 den sonra randevum var bakalım benim doktor ne dicek bu konuda

Kızlar benim ellerim çok şişiyor ve acıyor.
Benim gibi olan var mı?

Daha bu sabah ellerimi yikarken bukmeye zorlandim ozellikle sabah kalktigimda cok sis oluyo ama ne yalan soylim tuzdan kacinmadim hic normal devam ediyorum ondan oluyo heralde diye dusunuyorum ben

KIzlar merhaba ben de 2018 Mart annesi olacağım inşallah. Sizler aşağı yukarı beşik vs işlerinizi halletmişsinidr diye düşünüyorum. Fikrinizi almak istedim. Belis nova büyüyen beşik düşünüyorum görüntüsü hoşuma gitti. Kullanan ya da memnun kalan var mı? Beşik için büyüyen düşünüyorum siz neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…