2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Canım dualarımız seninle ve oğlunla. Rabbim tez zamanda sağlıkla hastaneden çıkmayı nasip etsin.

Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Canım benim hayırlı olsun çok geçmiş olsun inşallah sen de bebeğin de tez zamanda sağlığınıza kavuşup evinize dönersiniz

Masaallah ne güzel planlar bunlar :)

Ben 48 ile hamile kaldım. 3 ay boyunca 50 de sabit kaldım.
5. Ay da 53 leri gördüm.
En son 58 kilo idim.
Bebeğim kilo almış olsun da benim kilo önemli değil.
Yeter ki o sağlıklı kilo almış olsun.

Allah im yaaa, hala birşeyler bekleyenler yok mu , boğmak istiyorum onları. ..

Sen onun bunun dediğine bakma.
Senin durumunu onlar yaşamıyor, sen yaşıyor, sen çekiyor ve sonrasinda da cekeceksin.
Ben sen gibi ordan oraya koşturup duruyordum iş yerinde.
Yani ağrım sızım olmasına rağmen.
Baktım onlar daha keyif alarak ustume is yigiyorlar.
izne ayrılmaya yakın 1 hafta bile kalmamıştı umursamadim ne dedilerse.
Çok vicdansız, duygusuz, hissiz oluyorlar.
Hem cinslerin olmasına rağmen.
Kendi evlatlarının üstlerine titrerler ama. .....
Neyse , bu durumu oldum olası hoş gormemisim gormemde.

Allah akıl fikir vicdan merhamet anlayış versin, ne diiim. ....

A aysenur1298 Ankaradayım ve bende buranın yabancısı sayılırım zira yeni geldim.
Hastanede yattigim süreç içinde kadınlar sürekli doğum için uygun , güzel olan yerleri söylüyorlardi.
Benim durumum olmadığı için özele gidemiyorum malesef...
Az önce bi öneride bulunduydu bi arkadaş.
Oraya gidebilirsiniz.
Ben diğer yerlerin adlarını unuttum.

Geçmiş olmuş olsun.
Ve hayırlı olsun, gözün aydınnn
İnşaallah yavrunda sağ salim en kısa zamanda yanında olur inşaallah.
Rabbim acil şifalar versin.

Aminn, inşaallah.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım minnoslarimizi

Bu arada hastane hazırlığı konusu acilmiş.
Bende minnosumun kıyafetlerini henüz yıkamadim.
Akşam yıkama yapacaktim nasip olmadı.
İnşaallah yarin yıkamaya vercegim.
Dalın toz sabun aldık.
İnşaallah makinede bir sıkıntı olmaz.
Suyun sertlik derecesine göre sanırım 4 çorba kaşığı birakmam lazımmış.
Birde file yapmam gerekir mi diye düşündüm.
Hani kiyafetler başka yere gitmez di mi ?
Benim makine bana ait değil.
O yüzden alıp götürür mu bilemedim. .
Zaten mini programa ayarlıyorum.
Ama ona ragmen 3 saatten fazla sürüyor bitmesi. ..
Devir ayarlarindan dolayı olsa gerek , diye düşünmeye başladım...
Her neyse, sabah yoğun bi iş bekliyor bende evde.
Minnosun kıyafetlerini çantaya kendininkini de çantaya koyup hazirlicam.
Hiç 3 -6 ay almadık .
İnşaallah alınanlar hep yeni doğan 0-3 ; D

Maşallah canım oğluşuna kuzum hayırlı ve sağlıklı bir şekilde evinize de çıkacaksınız bu günleri gülerek hatırlıyacaksınız hayırlı olsun tekrardan

Ayy canım benim ya, çok duygulandım şu an. Çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün inş.

günaydınlar güzel hamişler
artık uykusuzluğun dibine vurduk sanırım
bir kaç haftaya daha da zorlanacağız gibi
hele şu yangınlar
terden ölüyorum resmen geceleri
ama anne olmak kolay değil ki demi
geceleri uyanan minik oğlumun o kendinden emin ve sert hareketleri de cabası yine de çok şükür
Rabbimin bizlere verdiği bu büyük nimete hakkıyla sahip çıkarız inşaallah
çatı muayenesi halen beni korkutuyor
yaptırmasak olmaz mı yaaa
sonuçta hafif sancı başladığında ebeler kaç kez kontrol ediyor
neden öncesinden yapıyorlar ki sinir oluyorum resmen

Canım hayırlı olsun inşallah bebeğinde en kısa sürede çıkar küvezden sağlıkla sıhhatle inşallah snde cok iyi olursun.

Gozunuz aydın olsun. Rabbim sagliklar, sihhatler versin. İnsaallah bebegin de, sen de en yakin zamanda toparlarsiniz, endise etme. Ne buyuk nimet evlat sahibi olmak, cennete adım atıyorsun. Allah hep guzellikler yasatsin, afiyetle ve muhabbetle buyutun yavrunuzu insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…