2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeğini biran önce kucağına alırsın Allah şifa versin canım

Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Csnım cok geçmiş olsun bebegin hayırlı uğurlu olsun cok mu ağrın var bende sezeryan olucam ve cok korkuyorum.

canim cok gecmis olsun.ikinizide saglik diliyorum.sezeryan sonrasi ilk gun zor diyorlar.gun gectikce dahada toparlarsin insallah.suan cok yeni oldugun icin zorlanman cok normal.sen toparlanirken bebeginde toparlar insallah.nedense ben cok mutlu oldum senin adina.zor gunler geciriyodun.arafta kalmakta insani cok yorar.bi kac gune sende bebeginde dahada iyi olursunuz.

Canim hayirli ugurlu olsun bir an once toparlarsiniz bebisin de sen de canim. Bugunler de agrilar da gececek canim hatirlamayacaksin bile

Csnım cok geçmiş olsun bebegin hayırlı uğurlu olsun cok mu ağrın var bende sezeryan olucam ve cok korkuyorum.
Korkma canim sezaryen olup 10 15 gunden daha fazla sikinti cekene rastlamadim pek cevremde. Normal dogurup 6 ayda kendime gelebildim diyen arkadaslarim da var.
Normal dogum kendi zorluguna sezaryen ise dr un maharetine kalmis bisey anladigim kadariyla

Canım sağlıklı bir şekild e kucagina almışsın sende yakında toparlarsın Allahın izniyle. Hayırlı uğurlu olsun oğlusun

Ayy canım ya çok geçmiş olsun. İnşallah oğlun en kısa zamanda yanına gelir. Senin de ağrıların çabucak geçer inşallah. Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah

Canim gecmis olsun ve gozun aydin sıkıntsz brseklde evinize gitmek nasip olsun insallah

Doktorumu cok seviyorum Can'ım ve Herkez memnun cok sağol desteğin için eabbim hayırlısı ile sag Salim kucağımıza Almayı. Nasip etsin insallah

İkinci bebeğimiz de geldi dünyaya çok şükür..
sağlıkla sıhhatle büyüsün oğluş..
nefesi normale dönsün gelsin yanına sende çok iyi olacaksın eminim kendine çok dikkat et.

17 kg aldım şuana kadar dikkat etmedim hala da etmiyorum:
bide ikinci tecrübeliyim 11 kg ile bitiririm bu işi diyordum Şaka gibi sürekli yiyorum

Amaaan bazen uzuluyorum nasil vericem bu kiloyu dogumdan sonradami hep aynı seyleri giycem napcam diye ama sonra yeterki saglikli gelsin de dunyaya diyorum gerisi fasa fiso

Ay bende 23 kilo aldım 52 den 75 oldum daha kaç kilo alacam acaba Allah önce sağlıkla bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin sonra da bu kiloları vermeyi inşallah

Amaaan bazen uzuluyorum nasil vericem bu kiloyu dogumdan sonradami hep aynı seyleri giycem napcam diye ama sonra yeterki saglikli gelsin de dunyaya diyorum gerisi fasa fiso

Doğumdan sonra mutlaka gidiyor hiç takma kafana ama ne kadar sürede eski halime dönerim merak ediyorum
Önemli olan tabi sağlıklı olmaları

Çok geçmiş olsun canim Allahine izniyle ikinizde iyi olursunuz en kisa zamanda inşallah bebeğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…