2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bazi arkadaslar park yatak aldi bazilari buyuyen besiklerden aldi cilek mobilyadan alanlar var sanirim bildigim kadariyla

Bende park yatak alanlardanim çünkü bebegim büyüdüğünde kendine ait yatabilecegi bir yatagi var ileridede kullanmak icin buyuyen besikler mantikli tabi olculeride cok onemli sahsi fikrim bu canim :)

ay canım çok teşekkür ederim, fiyatlar aşırı uçuk gerçekten ,özellikle ankara olunca mı bilmiyorum ama bapıcaz bakalım.araştırmaya devam .teşekkür ederim tekrar :)

aynen canım benim hayirlisi kucagimiza aliriz sonrada inşallah diyetsiz düzenli dengeli beslenerek veririz inşallah kiloları..
benim eşimde sevmez kiloyu ne kendinde nede bende.. allahim bebislerimizi kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah..

Eger cati normal doguma musait degilse bosuna ebeler bakmasin diye bakiyolar iste Bende cuma gunu gidicem bakalim nasi biseymis noluyomus

ama sancılar başlayınca ebeler açılma var mı diye zaten sürekli kontrol etmiyorlar mı?
ayyy kafam karışık kızlar bu konuda
eminim abartıldığı gibi birşey değildir
benimde doktor erkek ondan dolayı mı çekiniyorum acaba
sonuçta aylardır yüz yüze bakıyoruz

Daha bu sabah ellerimi yikarken bukmeye zorlandim ozellikle sabah kalktigimda cok sis oluyo ama ne yalan soylim tuzdan kacinmadim hic normal devam ediyorum ondan oluyo heralde diye dusunuyorum ben
canım artık ödemler arttığı için sinirlere baskı yapıyor

Evet canım ediyorlar:)

Çatı yapmayan doktor da var ama bence önemli bazıları yapı gereği normal yapmaya uygun olmayabilir işte orada çatı Muayenesi devreye giriyor

Bi de çatı muayenesini yüzde 95 doktorlar yapmıyor ya asistanlari ya da Ebeler yapıyor

ayy benim ki de ebeye yaptırsa bari
normalde çekinmem ama aylardır gidince doktordam bir çekinme geldi bana
bir daha görmeyecek olsam çok daha rahat olurdum galiba

Canim cati darsa zaten normal dogum yapamicagin icin direk sezeryanla aliyolar bebegi acilma oldumu olmadimi durumuna gelemiyosun onceden tespit etmek icin yapilan bisey bu benim doktorda erkek daha once alttan muayene oldum ama hicbisi gormedi bi aletle bakti buna nasil bakilcak ne olucak hicbi fikrim yok bilmiyim daha iyi strese girmem :))

sen benden önce olacaksın
artık anlatırsın

Aynen ya benim doktorum da erkek çokta genç çatı olayı olunca Doktorumu mu degistirsem diye düşünüyorum artık

Aynen ya benim doktorum da erkek çokta genç çatı olayı olunca Doktorumu mu degistirsem diye düşünüyorum artık
benim doktorum da genç
hatta eşimde acaba o muayeneyi başka bayan doktorda yaptırsak sonra doktorumuza devam etsek bile dedi
ha önceden neden erkek seçtiniz derseniz bayana da gittim ama benimle mahalle ağzı ile konuştu
o yüzden rahatsız oldum
bu doktor iyi olduğu için bu doktoru seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…