KIzlar merhaba ben de 2018 Mart annesi olacağım inşallah. Sizler aşağı yukarı beşik vs işlerinizi halletmişsinidr diye düşünüyorum. Fikrinizi almak istedim. Belis nova büyüyen beşik düşünüyorum görüntüsü hoşuma gitti. Kullanan ya da memnun kalan var mı? Beşik için büyüyen düşünüyorum siz neler yaptınız
ay canım çok teşekkür ederim, fiyatlar aşırı uçuk gerçekten ,özellikle ankara olunca mı bilmiyorum ama bapıcaz bakalım.araştırmaya devam .teşekkür ederim tekrar :)Masaallah ne güzel planlar bunlar :)
Ben 48 ile hamile kaldım. 3 ay boyunca 50 de sabit kaldım.
5. Ay da 53 leri gördüm.
En son 58 kilo idim.
Bebeğim kilo almış olsun da benim kilo önemli değil.
Yeter ki o sağlıklı kilo almış olsun.
Allah im yaaa, hala birşeyler bekleyenler yok mu , boğmak istiyorum onları. ..
Sen onun bunun dediğine bakma.
Senin durumunu onlar yaşamıyor, sen yaşıyor, sen çekiyor ve sonrasinda da cekeceksin.
Ben sen gibi ordan oraya koşturup duruyordum iş yerinde.
Yani ağrım sızım olmasına rağmen.
Baktım onlar daha keyif alarak ustume is yigiyorlar.
izne ayrılmaya yakın 1 hafta bile kalmamıştı umursamadim ne dedilerse.
Çok vicdansız, duygusuz, hissiz oluyorlar.
Hem cinslerin olmasına rağmen.
Kendi evlatlarının üstlerine titrerler ama. .....
Neyse , bu durumu oldum olası hoş gormemisim gormemde.
Allah akıl fikir vicdan merhamet anlayış versin, ne diiim. ....
A aysenur1298 Ankaradayım ve bende buranın yabancısı sayılırım zira yeni geldim.
Hastanede yattigim süreç içinde kadınlar sürekli doğum için uygun , güzel olan yerleri söylüyorlardi.
Benim durumum olmadığı için özele gidemiyorum malesef...
Az önce bi öneride bulunduydu bi arkadaş.
Oraya gidebilirsiniz.
Ben diğer yerlerin adlarını unuttum.
Geçmiş olmuş olsun.
Ve hayırlı olsun, gözün aydınnn
İnşaallah yavrunda sağ salim en kısa zamanda yanında olur inşaallah.
Rabbim acil şifalar versin.
aynen canım benim hayirlisi kucagimiza aliriz sonrada inşallah diyetsiz düzenli dengeli beslenerek veririz inşallah kiloları..Ben 57 ile hamile kaldım 80 kiloyum 23 kg aldım 36.haftadayım ilk 5 ay 3 kg almıştım çok bulantılı geçirdim son ayda aldım en çok kiloyu şimdi dikkat etmeye çalışıyorum Doğuma kadar daha fazla almamak için ama sürekli acıkıyorumDoğumdan sonra sıkı diyet yapıcam eşimde kiloyu hiç sevmez bende sevmem geçtiğimiz kışa kadar 52 kiloyu hiç geçmemiştim kendimde böyle bi tombişliği rüyamda görsem inanmazdım ama oldu günde 5 çeşit ilaç kullanıyorum ilaca başladıktan sonra almaya başladım iştahım çok açıldı ilacı bıraktığımda Doğumdan sonra veririm inşallah
Bende de oluyor canım hem şişiyor hem ağrıyor yumruk yapınca sanki bütün damarlarım çekiliyor bende ayaklarda aynıKızlar benim ellerim çok şişiyor ve acıyor.
Benim gibi olan var mı?
Demi bende sumo güreşçisi gibiÇok garip hissediyorum kendimi ya!!! Bu arada benim de burnum şişti
Eger cati normal doguma musait degilse bosuna ebeler bakmasin diye bakiyolar isteBende cuma gunu gidicem bakalim nasi biseymis noluyomus
ama sancılar başlayınca ebeler açılma var mı diye zaten sürekli kontrol etmiyorlar mı?yaa aynen beni anlatmışşsın ..bende geceleri hiç uyuyamıyorum oğlan çok sert tepikler atıyor artık baya baya ittiriyor beni ne tarafa yatarsam yatım :) gündüzleri de uyuyor bu seferde korkuyorum hareket mi etmiyo acaba diye zorla uyandırıyom konuşuyom karnımı sallıyom hareket etsin diye gece o beni gündüz ben onu rahatsız edip duruyoz birbirimizi
çatı muayenesini bende istemiyorum yaaaaa ama normal dogum yapabilir yapamaz diye önceden öğrenmek amaçlı iyi oluyormuş yani eğer çatı darsa hiç ölee zorla doğuma zorlanmıyormuş direk sezryan...bugün 3 den sonra randevum var bakalım benim doktor ne dicek bu konuda
canım artık ödemler arttığı için sinirlere baskı yapıyorDaha bu sabah ellerimi yikarken bukmeye zorlandim ozellikle sabah kalktigimda cok sis oluyo ama ne yalan soylim tuzdan kacinmadim hic normal devam ediyorum ondan oluyo heralde diye dusunuyorum ben
ama sancılar başlayınca ebeler açılma var mı diye zaten sürekli kontrol etmiyorlar mı?
ayyy kafam karışık kızlar bu konuda
eminim abartıldığı gibi birşey değildir
benimde doktor erkek ondan dolayı mı çekiniyorum acaba
sonuçta aylardır yüz yüze bakıyoruz
ayy benim ki de ebeye yaptırsa bariEvet canım ediyorlar:)
Çatı için yapmayan doktor da ama bence önemli bazıları yapı gereği normal yapmaya uygun olmayabilir işte Prada çatı. Muayenesi devreye giriyor
Bi de çatı muayenesini yüzde 95 doktorlar yapmıyor ya asistanlari ya da Ebeler yapıyor
ama sancılar başlayınca ebeler açılma var mı diye zaten sürekli kontrol etmiyorlar mı?
canım artık ödemler arttığı için sinirlere baskı yapıyor
Heryer heryere baski yapiyo zaten artik organlar yerle yeksan
sen benden önce olacaksınCanim cati darsa zaten normal dogum yapamicagin icin direk sezeryanla aliyolar bebegi acilma oldumu olmadimi durumuna gelemiyosun onceden tespit etmek icin yapilan bisey bu benim doktorda erkek daha once alttan muayene oldum ama hicbisi gormedi bi aletle bakti buna nasil bakilcak ne olucak hicbi fikrim yok bilmiyim daha iyi strese girmem :))
Aynen ya benim doktorum da erkek çokta genç çatı olayı olunca Doktorumu mu degistirsem diye düşünüyorum artıkama sancılar başlayınca ebeler açılma var mı diye zaten sürekli kontrol etmiyorlar mı?
Aynen ya benim doktorum da erkek çokta genç çatı olayı olunca Doktorumu mu degistirsem diye düşünüyorum artık
sen benden önce olacaksın
artık anlatırsın
Yok yok ebe yapar ebe:)
benim doktorum da gençAynen ya benim doktorum da erkek çokta genç çatı olayı olunca Doktorumu mu degistirsem diye düşünüyorum artık
benim ki deBenim doktor bi basina bi insan ebede yok bakicak sizin gene bi umidiniz var demekki ben agliyim bari
kaçış yok mecburuz sankiiiiTamam yukum agirBiseycik olmaz Allah'ın izniyle ya hersey yolunda gitsinde napalim nolcaksa olcak zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?