2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benimde doktor iyi ama hastane deki tek kadın doğum doktoru olduğu için seçtim mecburiyet ama biraz yaşlı olsaydı bu kadar çekinmezdim sağolsun adam iyi ilgileniyor sohbet ediyor her gittigimde öyle olunca daha zor oluyor arkadaş gibi

Ben nasil olsa esyalari temiz lekesiz diye 30 derecede 800 devirde 17 dk lik programda yikadim, granul haci sakir sabun tozuyla. Sicak suyla yikamayacagim icin sabun erimez diye oncesinde yarim cay bardagi sicak suda 1 tatli kasigi sabunu karistirarak erittim, deterjan gozune o sekilde sivi halde koydum. Tek postada yikamadim tum esyalarini. Az az doldurarak 4 seferde yikadim. İlk seferde cok daha narin, tullu pullu seyleri bir arada yikadim. Bir seferde renklileri yikadim. Bir seferde beyazlari. Son seferinde de daha havlu ve battaniye gibi tuylenebilecek seyleri bir arada yikadim. Sicak suyla yikamadigim icin esyalarda mikrop filan kalmissa bile utulerken gider diye dusunuyorum ben sahsen.

Tipta şöyle bisi gozlemledim ben yanlis bisi soyleyip kirici yada farkli algilanmakta istemiyorum ama erkek doktorlar bayan doktorlardan daha kibar ve isini daha iyi yapiyo istisnalar vardir tabi o ayri
Bu konuda haklısın bencede bende aynı düşüncedeyim doğum yapan bayanlardan duymuştum bi kaç kişiden ebelerden yana bazı sıkıntılar yaşamışlar ama erkek ebeler olsa o şekilde davranmazlar bence

Bende deterjan kalmasın diye durulama işini iki defa yaptım

Dogum yaklasiyor diye ozel hareketler, nefes pratikleri filan yapiyor musunuz? Tavsiye edeceginiz video filan var mi? Cok onemli diyorlar.

Dogum yaklasiyor diye ozel hareketler, nefes pratikleri filan yapiyor musunuz? Tavsiye edeceginiz video filan var mi? Cok onemli diyorlar.

Ya benimkiler genelde sade renkteler. Yani full renkli birsey almadik.
Cinsiyet konusunu geç öğrendiğimiz için sade kıyafetler almayı daha uygun gördük.
En azından ben. Eşime kalsa onları bile aldirmayacakti.
Bunun dışında hafif arada pembe dikişler fln var onlar renk vermez inşaallah Die dua ediyorum.

Ben bir defada yıkamayı düşünüyordum.
Şimdi siz böyle deyince tekrar düşünüverdim de parça parça mi yikasam ki...
Ben kıyafet konusunu hiç anlamam.
Hele ki minnosunkilerden hiç anlamam.
Hangisi tüy bırakır hangisi renk verir hangisi çekilir hangisi narin fln fln hiç bilmem...
Hepsini birlikte atmayi hedefliyordum.
Yalnız kalın olan battaniye var.
Bi o komple pembe.
Onu ayrı yikayacaktim.

Ya mak. Bana ait değil. Ve ne zaman mak. İle isim olsa uzun uzadıya yıkıyor.
Ben anlamadım neden böyle yapıyor.
Normalde kısa program kullanıyorum az eşya var Die . Ama ona ragmen 3 saatte ancak bitiriyor.

800 devirde sabit makina.
Ki suan ki makina sanirim eski modellerden.
2. El fln alindi.
O yüzden kullanma kılavuzu yok elimde ama netten baktığımda normalde 30 dk da yıkama yapması beklenen program ne hikmetse 3 saat sürüyor.

Narin 30 ° de yıkama yapanlar varmış.
O yüzden sordum.
Dalinin toz sabun deterjan ı ni kullanacağım bende.
Erime olaylarina da yabanciyim.
Paket arkasindaki talimatı uygulayacağım.
3 yada 4 kaşık bırakılsın diyor su sertse.
Suyun sertligini nasil anlicam o başka mevzu zaten -_-
Bir yandan heycan im varken bir yandan da şu makina stres yaptırdı bana yaa

Hareket konusuna gelince...
Bende ilgiliyim ama 5 dk ayakta durdum mu ağrım baslio.
Bununla birlikte gebe okulu varmış.
Bizim burda var mı yok mu bilmiyorum.
Bak şimdi hatırladım guya sağlık ocağına gidecektim. Ahh ahh şu unutkanligim yok mu. Bir türlu gitmedi basimdann

kızlar kontrolüm vardi 2 kilo olmuş minnak kızım
iki hafta sonra kontrole gidecegim doğum için gün verecekler...
raporumu aldım doğum iznine ayrıldım
inşallah bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alırız hepimizde hayirlisi ile sağlığıyla inşallah

Gözün aydın ^_^
Hayırlı olmus olsun.
Aminnn inşaallah.

Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
canım benim gözün aydın allahim analı babalı büyütsün inşallah ... sanada geçmiş olsun
inşallah tez zamanda iyi olursun.... bebeginide allahim korusun iyi olsun inşallah..

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Park yatak içime pek sinmiyor, mobilya düşünüyorum. İlk çocuğumuz olacak inşallah, boş bir odam da var yerim müsait. İkinci çocuğu da 2-3 sene sonra çok ara vermeden istiyoruz. Büyüyen beşik alıp oda için de 1-1,5 sene idare etmesi için bir beşik almayı düşünüyoruz. Daha doğrusu beşiği babaannesi ben alacağım dedi. O yüzden mobilya alsın uzun süre kullansın fikrindeyim. Belis nova büyüyen beşik hoşuma gitti yavru yataklı üstelik. Kullanan oldu mu memnuniyet nasıl diye merak ettim

canım mümkünse sana sorularım var.. anestezi genel, epidural ve spinal varmış sen hangisini oldun? birde ilerleyen zamanlarda bel ağrısı kalabiliyor diye duydum böyle birşey oldu mu?

Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Geçmiş olsun canım sağlıkla eline almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…