- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Benimde doktor iyi ama hastane deki tek kadın doğum doktoru olduğu için seçtim mecburiyet ama biraz yaşlı olsaydı bu kadar çekinmezdim sağolsun adam iyi ilgileniyor sohbet ediyor her gittigimde öyle olunca daha zor oluyor arkadaş gibibenim doktorum da genç
hatta eşimde acaba o muayeneyi başka bayan doktorda yaptırsak sonra doktorumuza devam etsek bile dedi
ha önceden neden erkek seçtiniz derseniz bayana da gittim ama benimle mahalle ağzı ile konuştu
o yüzden rahatsız oldum
bu doktor iyi olduğu için bu doktoru seçtim
Ben nasil olsa esyalari temiz lekesiz diye 30 derecede 800 devirde 17 dk lik programda yikadim, granul haci sakir sabun tozuyla. Sicak suyla yikamayacagim icin sabun erimez diye oncesinde yarim cay bardagi sicak suda 1 tatli kasigi sabunu karistirarak erittim, deterjan gozune o sekilde sivi halde koydum. Tek postada yikamadim tum esyalarini. Az az doldurarak 4 seferde yikadim. İlk seferde cok daha narin, tullu pullu seyleri bir arada yikadim. Bir seferde renklileri yikadim. Bir seferde beyazlari. Son seferinde de daha havlu ve battaniye gibi tuylenebilecek seyleri bir arada yikadim. Sicak suyla yikamadigim icin esyalarda mikrop filan kalmissa bile utulerken gider diye dusunuyorum ben sahsen.Bu arada hanımlar size bişey soracaktım.
Ya minnosun kıyafetlerini yikayacaktim daaaaaa.
Narin 30 ° de mi yıkamam lazım ?
85 dk yazıyor narin 30° için.
Sizler 30 dk da mi yikatiyorsunuz?
Eğer oyleyse ben mini 30 ayarlasam ve 30 dk da yikatsam bebeğin kıyafetlerini sorun olur mu ?
Bu konuda haklısın bencede bende aynı düşüncedeyim doğum yapan bayanlardan duymuştum bi kaç kişiden ebelerden yana bazı sıkıntılar yaşamışlar ama erkek ebeler olsa o şekilde davranmazlar benceTipta şöyle bisi gozlemledim ben yanlis bisi soyleyip kirici yada farkli algilanmakta istemiyorum ama erkek doktorlar bayan doktorlardan daha kibar ve isini daha iyi yapiyo istisnalar vardir tabi o ayri
Bende deterjan kalmasın diye durulama işini iki defa yaptımBen nasil olsa esyalari temiz lekesiz diye 30 derecede 800 devirde 17 dk lik programda yikadim, granul haci sakir sabun tozuyla. Sicak suyla yikamayacagim icin sabun erimez diye oncesinde yarim cay bardagi sicak suda 1 tatli kasigi sabunu karistirarak erittim, deterjan gozune o sekilde sivi halde koydum. Tek postada yikamadim tum esyalarini. Az az doldurarak 4 seferde yikadim. İlk seferde cok daha narin, tullu pullu seyleri bir arada yikadim. Bir seferde renklileri yikadim. Bir seferde beyazlari. Son seferinde de daha havlu ve battaniye gibi tuylenebilecek seyleri bir arada yikadim. Sicak suyla yikamadigim icin esyalarda mikrop filan kalmissa bile utulerken gider diye dusunuyorum ben sahsen.
Evet iyi fikirmis, ben dusunemedim onu.Bende deterjan kalmasın diye durulama işini iki defa yaptım
Neden canım ilaçlardan mı yedigin bir şey mi dokundu acaba bol bol su iç geçer inşallahKızlar ishal oldum sabahran beri.. Bebeğime bişey olur mu acaba ?
Canim ben 40 da 75 dk yikadim sonra ekstra durulama yaptim
Soyle bisey yaşadım sizlerede tecrube olsun cunku ablam olmasa ben oyle bisey dusunemezdim lcw dan aldigim sari bir pantolon ve ustlugumuz vardi ablam boya verebilir ben bi deniyim diye lavaboda kenarindan biraz yikayinca sapsari boya verdi onu ayri yikadik bazi kiyafet ve renklere dikkat edin
Ben nasil olsa esyalari temiz lekesiz diye 30 derecede 800 devirde 17 dk lik programda yikadim, granul haci sakir sabun tozuyla. Sicak suyla yikamayacagim icin sabun erimez diye oncesinde yarim cay bardagi sicak suda 1 tatli kasigi sabunu karistirarak erittim, deterjan gozune o sekilde sivi halde koydum. Tek postada yikamadim tum esyalarini. Az az doldurarak 4 seferde yikadim. İlk seferde cok daha narin, tullu pullu seyleri bir arada yikadim. Bir seferde renklileri yikadim. Bir seferde beyazlari. Son seferinde de daha havlu ve battaniye gibi tuylenebilecek seyleri bir arada yikadim. Sicak suyla yikamadigim icin esyalarda mikrop filan kalmissa bile utulerken gider diye dusunuyorum ben sahsen.
Dogum yaklasiyor diye ozel hareketler, nefes pratikleri filan yapiyor musunuz? Tavsiye edeceginiz video filan var mi? Cok onemli diyorlar.
kızlar kontrolüm vardi 2 kilo olmuş minnak kızım
iki hafta sonra kontrole gidecegim doğum için gün verecekler...
raporumu aldım doğum iznine ayrıldım
inşallah bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alırız hepimizde hayirlisi ile sağlığıyla inşallah
sağol canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim :)Gözün aydın ^_^
Hayırlı olmus olsun.
Aminnn inşaallah.
canım benim gözün aydın allahim analı babalı büyütsün inşallah ... sanada geçmiş olsunKizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Bazi arkadaslar park yatak aldi bazilari buyuyen besiklerden aldi cilek mobilyadan alanlar var sanirim bildigim kadariyla
Bende park yatak alanlardanim çünkü bebegim büyüdüğünde kendine ait yatabilecegi bir yatagi var ileridede kullanmak icin buyuyen besikler mantikli tabi olculeride cok onemli sahsi fikrim bu canim :)
bende açmadım dolabı düzenleyince açarım diye bekliyordu açmak lazım demekAa canim cok saol ya yoksa ben oyle tutucaktim onu paketinde acip havalandiriyim bari
canım mümkünse sana sorularım var.. anestezi genel, epidural ve spinal varmış sen hangisini oldun? birde ilerleyen zamanlarda bel ağrısı kalabiliyor diye duydum böyle birşey oldu mu?İki kere sezaryen oldum canım. Hiç korkma yarım falan olmuyorsun. Ben 1 haftada tamamen ayağa kalkmıştım. Kimsenin lafına bakmayın. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Ameliyat ağrısı geçiyor mutlaka.
Geçmiş olsun canım sağlıkla eline almayı nasip etsin RabbimKizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Eger cok siddetliyse, 1 tatli kasigi turk kahvesinin icine, yarim limon suyunu sıkıp karistirip tek dikiste ic, ustune de bol su ic. Bunun faydasini gordum. Ben de yeni atlattim cok sukur. Allah sifa versin.Kızlar ishal oldum sabahran beri.. Bebeğime bişey olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?