Kızlar iyi aksamlar bugun kontrolümüz vardı doktor ilk defa nst ye soktu 20 ile 40 arası sancı cıktı bir saat içinde 1.5 ltre su içirdi tekrar aldı 30 ile 50 arası cıktı sancılar için daha erken dedi ben kendimi iyi hissediyorum dedim sancın artarsa grl dedi özellikle sancısı olan hastanede kalan arkadaşlar sancınız kaç çıktı
Benimki ...ölçümleri 1 hafta önde kafası 2 hafta önde gidiyo..ama önemli bi durum degil dedi bizede bugün ..ilk defa kilosuna fazla dedi tommik oğlum 3 kilo olmuş haftaya çatı muayenesine çagirdi hayirlisi bakalim :))
Kızlar iyi aksamlar bugun kontrolümüz vardı doktor ilk defa nst ye soktu 20 ile 40 arası sancı cıktı bir saat içinde 1.5 ltre su içirdi tekrar aldı 30 ile 50 arası cıktı sancılar için daha erken dedi ben kendimi iyi hissediyorum dedim sancın artarsa grl dedi özellikle sancısı olan hastanede kalan arkadaşlar sancınız kaç çıktı
Benimde 20 ile 30 arası cıktı hep ama doktor iyi cıkmış nst en bisey yok dedi...kalp atislarida 140dan 170 e kadar cikiyodu korktum bende noloyoo diye .. meger hareket ederken artiyormuş kalbi..durmadan cihazi tekmeledi zaten :)
Kizlar bugun karnimin alt tarafinda bayagi bir agri hissediyorum. Sanci degil cunku araliklarla gidip gelen bisey degil. Sanki karnimin altinin gerginlikten patlayacak gibi agrimasi. Var mi boyle bisey yasayan normal mi. Daha oncesinde hissetmedigim icin teredutte kaldim
Kizlar bugun karnimin alt tarafinda bayagi bir agri hissediyorum. Sanci degil cunku araliklarla gidip gelen bisey degil. Sanki karnimin altinin gerginlikten patlayacak gibi agrimasi. Var mi boyle bisey yasayan normal mi. Daha oncesinde hissetmedigim icin teredutte kaldim
Benimkinin kafasi bayadir asagida canim ama bugun agri fazla geldi bana acaba normal midir dedim. Hangi agrinin normal olup olmadigini bilmek te ayri bir dert zaten.
Benim de bu cuma randevum kac kilo oldu merak ediyorum, ne zamandir yuzunu gostermedi insallah bu sefer gosterir
Benimki ...ölçümleri 1 hafta önde kafası 2 hafta önde gidiyo..ama önemli bi durum degil dedi bizede bugün ..ilk defa kilosuna fazla dedi tommik oğlum 3 kilo olmuş haftaya çatı muayenesine çagirdi hayirlisi bakalim :))
merhabalar
benim gecen hafta nst de iki kez 80 i buldu serum verdiler sonra normale dondu. bugun de geneli 20 30 arasiydi ama iki uc kez 60 bulunca sinirda dedi 80 bulsaydi kesin yatis verecektim dedi. sanci ciktigi icin 3 gun sonra tekrar gidecem. calisamaz raporu da verdi bolca yatis + su.
Önden gidince öyle mi oluyormuş benim de iki hafta önden gidiyor acaba doğum tarihini de etkiliyor mu bu durum çok merak ediyorum ama bi cevap alamadım doktorum dahi kimseden
Önden gidince öyle mi oluyormuş benim de iki hafta önden gidiyor acaba doğum tarihini de etkiliyor mu bu durum çok merak ediyorum ama bi cevap alamadım doktorum dahi kimseden
Yok erken doğum riski ile bi ilgisi olmadığını söyledi benim doktorum, ama tabi bazı ölçümlere bakarak; nst sonuçları, rahim ağzı uzunluğu, bebeğin suyu, hareketi vs. Bunlar normalse bebek ölçümleri önden de gitse erken doğum riski yok ama iri bebek olma durumu var, onda da normal doğum ihtimali epey düşüyormuş..
Kızlar nasılsınız? Benim bugün hastanede kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda. Bebeğimin kilosu 2923 grammış. Haftasıyla uyumlu dedi.
Ünsilin kullandığım için bundan sonra haftada 2 gün nstye gönderiyor hastanede ki doktor.
Şu son haftalar baya bi zorlanıyorum. Hadi hayırlısı.
canım mümkünse sana sorularım var.. anestezi genel, epidural ve spinal varmış sen hangisini oldun? birde ilerleyen zamanlarda bel ağrısı kalabiliyor diye duydum böyle birşey oldu mu?