ayy canım benim :)İnşallah canım benim zaman yaklaştıkça heyecan basıyor beni içim kıpır kıpır :) benim kızın kafası haftasına göre büyükmüş dedim doktora anası da koca kafalıdır
Csnım benim korkma bu ay zaten biraz sancın olması normal imsallah bir sıkokeı yoktur haber ver olue mu kuzum devlete mi gideceksin
Hemen karsimda ki devlet hastanesine gittim ama orada acilde kadin dogum olmadigi icin nst cekmiyorlarmis biz de ozele gittik.U UgurluKedi canımm güzel haberlerle gel hiç stres yapma dualarımız seninle
Canım kiyafetler zaten temiz elde yikasana ben bebek kaç aylık olana kadar bile elde yıkadım hep makina yıpratıyor kıyafetleri
Cati kontrolunde parmakla mi kontrol ediyorlar acaba yoksa bi aletle mi?
Smearde bişey sokmuslardi cok acitmisti o anlikti tabi ama cok kotuydu bi de pat diye sokunca
Bende durulamadim. Narin 30 ° da yikadim.Tatlım 30 da 60 dk yıkadım ben. Icine sinmezse ekstra durularsın ama durulamadım çünkü zaten deterjan az koydum
Hayırlı olmus olsun ne güzel.Kızlar bugün doğum çantamızı hazırladım.Bebeğe ayrı kendime ayrı çanta yaptım. Minimal bir çanta içeriği hazırladığımı düşünüyorum. Youtube da bir sürü doğum cantasi videosu izleyip kendime göre bir fikir edinip en sonunda hazırladım. Darısı hazırlamayan arkadaşların başına. Gözünüz korkmasın basina oturunca max 1 saatte hazırlanıyor.
Kızlar iyi aksamlar bugun kontrolümüz vardı doktor ilk defa nst ye soktu 20 ile 40 arası sancı cıktı bir saat içinde 1.5 ltre su içirdi tekrar aldı 30 ile 50 arası cıktı sancılar için daha erken dedi ben kendimi iyi hissediyorum dedim sancın artarsa grl dedi özellikle sancısı olan hastanede kalan arkadaşlar sancınız kaç çıktı
Benimde 20 ile 30 arası cıktı hep ama doktor iyi cıkmış nst en bisey yok dedi...kalp atislarida 140dan 170 e kadar cikiyodu korktum bende noloyoo diye .. meger hareket ederken artiyormuş kalbi..durmadan cihazi tekmeledi zaten :)
Kizlar bugun karnimin alt tarafinda bayagi bir agri hissediyorum. Sanci degil cunku araliklarla gidip gelen bisey degil. Sanki karnimin altinin gerginlikten patlayacak gibi agrimasi. Var mi boyle bisey yasayan normal mi. Daha oncesinde hissetmedigim icin teredutte kaldim
Yok bicak saplanir gibi gelip gecici degil de karnin alt tarafinda genel agrili bir baski ve gerginlikHos simdi baski ve gerginlik devam agri hafifledi ama normal degilse randevumu daha erkene cekicem
Karnim cok gergin ve sert oluyor ama genelde de sert zaten diyordum. Boyle agri olunca sadece o gerginligi ve sertligi daha fazla hissediyormusum gibi oluyor. 34+3 um bu arada. Bakim biraz daha kontrol edip olmadi ben de nstye gideyim. Direkt devletin aciline gitsem bu durumda nstye aliyorlar mi
Küçük bir aksiyon yaşattı sıpa size canımHemen karsimda ki devlet hastanesine gittim ama orada acilde kadin dogum olmadigi icin nst cekmiyorlarmis biz de ozele gittik.
Yani max 45 leri gordu ama 2 kez sadece. Ama nstye girene kadar sancim yolda hic kalmamisti zaten.
Yani asayis sukur ki berkemal :)
En azindan ne ne kadar surerse acile gitmeliyim onun tecrubesi oldu. Zaten normal muayeneme de bisey kalmadi.
Insallah hepimiz zamaninda saglikli bebislerle gelelim guzel anneler. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Gecmis olsun.Hemen karsimda ki devlet hastanesine gittim ama orada acilde kadin dogum olmadigi icin nst cekmiyorlarmis biz de ozele gittik.
Yani max 45 leri gordu ama 2 kez sadece. Ama nstye girene kadar sancim yolda hic kalmamisti zaten.
En azindan ne ne kadar surerse acile gitmeliyim onun tecrubesi oldu. Zaten normal muayeneme de bisey kalmadi.
Insallah hepimiz zamaninda saglikli bebislerle gelelim guzel anneler. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Cpk şükür canım bizim bu ufaklıklar bizi korkutuyor ara sıra iyi olmanıza çık sevindim artık ay sancılarımız olacak sanıeım ara ara böyleHemen karsimda ki devlet hastanesine gittim ama orada acilde kadin dogum olmadigi icin nst cekmiyorlarmis biz de ozele gittik.
Benim de öyle. Hatta göbeğimin tepe noktasındaki derim resmen incelmişKozlar bugün resmen karnım çatlayacak gibiyim
Gerilmiş gibi ama kasılma degil bahsettigim sürekli bi gerginlik hissi var
Sanki derim bu koca göbegi tasımak için yetersiz ve birazdan yırtılacak gibi
Sizde de böyle mi ?
Bnmde gecenlerde birkaç gün öyleydi kasınma ve derim aşırı gergindi. Vaselin ve bepanthol merhem sürdüm 1-2 gün sonra geçtiKozlar bugün resmen karnım çatlayacak gibiyim
Gerilmiş gibi ama kasılma degil bahsettigim sürekli bi gerginlik hissi var
Sanki derim bu koca göbegi tasımak için yetersiz ve birazdan yırtılacak gibi
Sizde de böyle mi ?
Benim de öyle. Hatta göbeğimin tepe noktasındaki derim resmen incelmiş
Bnmde gecenlerde birkaç gün öyleydi kasınma ve derim aşırı gergindi. Vaselin ve bepanthol merhem sürdüm 1-2 gün sonra geçti
Canım ya bende nette okudum bepanthol için değil ama vazelin için kullanılmamalı yazıyorBenım aklıma onlar gelmedi
Lıeracla masaj yapıyorum şuan
Geçsin ya çok kötü
Yaşadığın kasılma.
Ve sanırım hafta olarak normal.
Kasilmalarda uzansam da pek gecmez benim ama uzanmak en iyisi.
Özellikle sol tarafa uzanmak geçiriyor. Dediler ...
Sancılar başlıyor.
Nts ye girip ne kadar bi sanciniz olduğunu ölcmeniz lazım.
Ona göre en azından nasıl yol izlersiniz bilgi sahibi olursunuz.
34 haftalık olanlara sancı varsa iğne yapıyorlar kalçada. Ciger geliştirici iğne.
İnşaallah hersey normaldir.
Küçük bir aksiyon yaşattı sıpa size canımİyi olalım hepimiz
Neyse bu da normal seyrinde birseymis onu ogrenmis oldum, benim sipanin cani biraz gezmek istedi galiba. Nst yi yapan hemsire 3 saat bekle gecmezse sancin gel artik normal bu haftadan dedi. Bu arada nst yi dogum yapacagim hastanede yaptirdim boylece dogum odamin nasil bisey olacagini da gordum gitmiskenCpk şükür canım bizim bu ufaklıklar bizi korkutuyor ara sıra iyi olmanıza çık sevindim artık ay sancılarımız olacak sanıeım ara ara böyle
Canım ya bende nette okudum bepanthol için değil ama vazelin için kullanılmamalı yazıyorsen kullanma bence ama ben kullandım 2 gün endişelendim açıkçası arada da elime sürüyordum kurumasın diye . Bir sey olur mu acaba bilgisi olan var mı kızlar?
Kızlar bugün dr konrolümüz vardı. 2000gr olmuş tosbik :) göbek kordonu olayına takılma şimdilik bir zararı yok dedi çok şükür. Göğüs ucu kremini sordum kullanmaya başlayayım mı diye. Daha çok erken başlama dedi. Korseyi sordum, sıkı korselerin vajen de sarkma yaptığını söyledi ama almayı düşünüyorum çok sıkmayan bir model. Onun dışında nstye sokmadı şikayetim yok diye nstnin bebeği strese sokabildiğini şikayetim yoksa şu aşamada gerekli olmadığını söyledi. İki haftaya döndü kontrollerimiz. Bir de göğüs ucu için balmumundan üretilen memelyn diye bir kalkan kılavuzu verdi incele istersen diye. Burada da daha önce konuşulmuştu nasıl yapılıyordu balmumu hatırlayan var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?