2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar abarttığımı biliyorum ama çok sıkıldım gerçekten. İnsanların akıl vermesinden nefret ettim en ufak laf batıyo artık. Mesela miden mi bulanıyo aa şunu iç hemen geçer. Elin ayağın mı şişmiş bak görümcem de öyle oldu gebelik zehirlenmesiymiş hemen şunu yap. Çok mu kilo aldın şeker vardır kesin. Birinin yanında öksürdün diyelim türlü türlü karışım tarifleri. Kesin iç anında geçer. Nefesin daralıyo bak şöyle yap. Ya yıl olmuş 2017 her türlü imkan var kk var :) mesaj atıp doktora soruyoruz yani dahası mı var. Zaten böyle şeylerin hamilelikte yaşandığını çoğunun normal bi süreç olduğu biliyoruz hepimiz. Şahsen her şeyi evham yapan birisi değilim ama en ufak bi şeyde millet aa vah vah bak kesin şunu yap geçer diyince sahte bi gülümseme takınıp hıhı diyorum. İçimden de "yav bu ne zeka ya ıhlamur nasıl benim aklıma gelmedi bak görüyo musun aylarca çekiyorum meğer ıhlamurdaymış işin sırrı ah ne kadar cahilim" diyorum.

İnşallah canım benim zaman yaklaştıkça heyecan basıyor beni içim kıpır kıpır :) benim kızın kafası haftasına göre büyükmüş dedim doktora anası da koca kafalıdır
ayy canım benim :)
doğuma kadar normale gelir
sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Csnım benim korkma bu ay zaten biraz sancın olması normal imsallah bir sıkokeı yoktur haber ver olue mu kuzum devlete mi gideceksin

U UgurluKedi canımm güzel haberlerle gel hiç stres yapma dualarımız seninle
Hemen karsimda ki devlet hastanesine gittim ama orada acilde kadin dogum olmadigi icin nst cekmiyorlarmis biz de ozele gittik.
Yani max 45 leri gordu ama 2 kez sadece. Ama nstye girene kadar sancim yolda hic kalmamisti zaten.
Yani asayis sukur ki berkemal :)
En azindan ne ne kadar surerse acile gitmeliyim onun tecrubesi oldu. Zaten normal muayeneme de bisey kalmadi.
Insallah hepimiz zamaninda saglikli bebislerle gelelim guzel anneler. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Canım kiyafetler zaten temiz elde yikasana ben bebek kaç aylık olana kadar bile elde yıkadım hep makina yıpratıyor kıyafetleri

Ben elde yıkama yapamıyorum pek.. :/
Bileğim çok ince ve hemen yoruluyor ve inciniyor.
Sıkmayı da adam akilli yapamayacagimdan makine kullanıyorum.
Yoksa elde yıkamak çocuk işi. ...

Cati kontrolunde parmakla mi kontrol ediyorlar acaba yoksa bi aletle mi?

Smearde bişey sokmuslardi cok acitmisti o anlikti tabi ama cok kotuydu bi de pat diye sokunca

Her ikisi de yapıliyor ama genelde bildiğim kadarıyla parmak.
Acımıyor korkma.
Zaten jel sürüyor.
Ve ayrıca bilinçli bakildigindan gerçekten acıma olmuyor.

Tatlım 30 da 60 dk yıkadım ben. Icine sinmezse ekstra durularsın ama durulamadım çünkü zaten deterjan az koydum
Bende durulamadim. Narin 30 ° da yikadim.
Serdim kurumalarini bekliyorum.
2. Postayı da şimdi attim. ^_^

Hayırlı olmus olsun ne güzel.
Bende biran önce hazirlamak için uğraşıyorum.
İnşaallah sağ salim bunu da hallederim.

Benim 60 80 üstü çıkıyordu hep.
Bu yüzden hastaneye yattım.
Nts yapılırken tok olmak lazım.
Ayrıca bebeğin uyuması durumunda tekrardan yapıyorlar.
Bu yüzden bebeğin uyanık olması gerekiyor.
Yoksa kabul etmiyorlar.
Benim minnos hareket ettiği zaman çok sancim oluyordu.
Uyuduğu zaman rahattım.
35 haftayi geçtikten sonra artık yapacak bise yok sancilar için çünkü normal oluyor.
Ama hafta olarak 34 te kadar sancıları olanlara igne yapılıyor ciger geliştirici ve ya serum...

Ama bana 2 si de yapılmadı...

Benimde 20 ile 30 arası cıktı hep ama doktor iyi cıkmış nst en bisey yok dedi...kalp atislarida 140dan 170 e kadar cikiyodu korktum bende noloyoo diye .. meger hareket ederken artiyormuş kalbi..durmadan cihazi tekmeledi zaten :)

Bu yüzden özellikle tok gelin , derler yada çikolata yiyin , derler.
Çünkü bebeğin kalp atışını da gozlemliyorlar.

Yaşadığın kasılma.
Ve sanırım hafta olarak normal.
Kasilmalarda uzansam da pek gecmez benim ama uzanmak en iyisi.
Özellikle sol tarafa uzanmak geçiriyor. Dediler ...

Yok bicak saplanir gibi gelip gecici degil de karnin alt tarafinda genel agrili bir baski ve gerginlik Hos simdi baski ve gerginlik devam agri hafifledi ama normal degilse randevumu daha erkene cekicem

Sancılar başlıyor.
Nts ye girip ne kadar bi sanciniz olduğunu ölcmeniz lazım.
Ona göre en azından nasıl yol izlersiniz bilgi sahibi olursunuz.

34 haftalık olanlara sancı varsa iğne yapıyorlar kalçada. Ciger geliştirici iğne.
İnşaallah hersey normaldir.

Küçük bir aksiyon yaşattı sıpa size canım İyi olalım hepimiz

Gecmis olsun.
Benim minnos ta Dr gelip baktığı zaman hareketlerini kesiyordu.
Ama dr gitti mi basliyordu hareketlenmeye ve tabiki onun hareketliliği ile birlikte benimde bitmek bilmeyen sancim başlıyordu.
İyi bakalım sancılar normalmiş.
Kendini fazla ayakta tutma.
UyKu da iken bile bu sancı girer ama en azından sen dikkat et.
Rabbim hayirlisi ile vaktinde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin minnoslari.

Bu arada hanimlar,
Eşim bebek bakim çantası almış.
Gerek yok , demistim ama almış.
Şimdi içine ben minnosun eşyalarını koymak istiyorum.
Ama şimdi çantayı kim bilir kimler açmış.
Onu geçtim. Toz toprak içinde olmuştur.
Bu halde yıkamam lazım gelir.
Nasıl bi yıkama onerirsiniz?
Kıyafetleri gibi 30 ° derece de mi yıkama yapayim?

Cpk şükür canım bizim bu ufaklıklar bizi korkutuyor ara sıra iyi olmanıza çık sevindim artık ay sancılarımız olacak sanıeım ara ara böyle

Kozlar bugün resmen karnım çatlayacak gibiyim
Gerilmiş gibi ama kasılma degil bahsettigim sürekli bi gerginlik hissi var
Sanki derim bu koca göbegi tasımak için yetersiz ve birazdan yırtılacak gibi
Sizde de böyle mi ?

Benim de öyle. Hatta göbeğimin tepe noktasındaki derim resmen incelmiş

Bnmde gecenlerde birkaç gün öyleydi kasınma ve derim aşırı gergindi. Vaselin ve bepanthol merhem sürdüm 1-2 gün sonra geçti

Benim de öyle. Hatta göbeğimin tepe noktasındaki derim resmen incelmiş

Benimde göbek deliğim biraz dışarı çıkar gbi oldu
Cok rahatsız hissediyorum çatlayacak gbiyim
Birde ıkıgundur kasıgımı sanki kıyafet sıkıyor gbi bir sey rahatsız edıyor ama kıyafet yokkende aynı
Sanırım bebegın kafası falan ama pantolon sıkıylr gbı resmen

Benım aklıma onlar gelmedi
Lıeracla masaj yapıyorum şuan
Geçsin ya çok kötü
Canım ya bende nette okudum bepanthol için değil ama vazelin için kullanılmamalı yazıyor sen kullanma bence ama ben kullandım 2 gün endişelendim açıkçası arada da elime sürüyordum kurumasın diye . Bir sey olur mu acaba bilgisi olan var mı kızlar?

Küçük bir aksiyon yaşattı sıpa size canım İyi olalım hepimiz

Cpk şükür canım bizim bu ufaklıklar bizi korkutuyor ara sıra iyi olmanıza çık sevindim artık ay sancılarımız olacak sanıeım ara ara böyle
Neyse bu da normal seyrinde birseymis onu ogrenmis oldum, benim sipanin cani biraz gezmek istedi galiba. Nst yi yapan hemsire 3 saat bekle gecmezse sancin gel artik normal bu haftadan dedi. Bu arada nst yi dogum yapacagim hastanede yaptirdim boylece dogum odamin nasil bisey olacagini da gordum gitmisken polyanna gibiyim mubarek

Bence endişe etme bir zararı yoktur
Benım cokdetaycı bır dr var zararlı olsa kesın bana vazelin kullanma derdi

Ultrasonda ki tarihle satin uyumlu muydu senin canim

L Lilyumm_ canim sanci telasindan yazamadim da dogru duzgun. Tosbisinin gorus gunu guzel gecmis hadi gozun aydin. Kordon olayinda da daha rahatlamissindir.
Insallah guzel yuzunu gostermistir sana bakalim benim ki de gosterecek mi cumaya

Ya topigimizle alakasiz kizlar ama paylasmak istedim. Bugun bir insan musveddesinin yavru bir kediye yaptigi iskence videosunu izledim bir gafletle.
Bu kadar sessiz ve sahipsiz varliklara (hayvan olsun cocuk olsun) yapilan iskencenin, kotu muamelenin gunahlarin en buyugu oldugunu dusunuyorum. Bir imza kampanyasi baslatilmis belki katilmak istersiniz diye linkini paylasiyorum.

https://www.change.org/p/kediye-işk...6845&l=32_HTML&u=36881893&mid=7259825&jb=6841

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…