2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım Bıçak saplanır gibi mi sürekli bir tarafında olan bir agrı mı
Yok bicak saplanir gibi gelip gecici degil de karnin alt tarafinda genel agrili bir baski ve gerginlik Hos simdi baski ve gerginlik devam agri hafifledi ama normal degilse randevumu daha erkene cekicem

Yok bicak saplanir gibi gelip gecici degil de karnin alt tarafinda genel agrili bir baski ve gerginlik Hos simdi baski ve gerginlik devam agri hafifledi ama normal degilse randevumu daha erkene cekicem
Csnım benim de oldu senin gibi acile gittim nst de sancım çıktı karnın çokları sertleşiyor mu onu kontrol et cankm kasılma oluyor mu diye

O zaman endişelenmiyim canım 80 ler falan riskli oluyor

Kızlar bugün dr konrolümüz vardı. 2000gr olmuş tosbik :) göbek kordonu olayına takılma şimdilik bir zararı yok dedi çok şükür. Göğüs ucu kremini sordum kullanmaya başlayayım mı diye. Daha çok erken başlama dedi. Korseyi sordum, sıkı korselerin vajen de sarkma yaptığını söyledi ama almayı düşünüyorum çok sıkmayan bir model. Onun dışında nstye sokmadı şikayetim yok diye nstnin bebeği strese sokabildiğini şikayetim yoksa şu aşamada gerekli olmadığını söyledi. İki haftaya döndü kontrollerimiz. Bir de göğüs ucu için balmumundan üretilen memelyn diye bir kalkan kılavuzu verdi incele istersen diye. Burada da daha önce konuşulmuştu nasıl yapılıyordu balmumu hatırlayan var mıdır acaba?

Canım ılık duş al devam ederse doktorunu bilgilendir bence. Geçmiş olsun canımm

Csnım benim de oldu senin gibi acile gittim nst de sancım çıktı karnın çokları sertleşiyor mu onu kontrol et cankm kasılma oluyor mu diye
Karnim cok gergin ve sert oluyor ama genelde de sert zaten diyordum. Boyle agri olunca sadece o gerginligi ve sertligi daha fazla hissediyormusum gibi oluyor. 34+3 um bu arada . Bakim biraz daha kontrol edip olmadi ben de nstye gideyim. Direkt devletin aciline gitsem bu durumda nstye aliyorlar mi

Ben dr uma danismadim ama gogus uclarimda sertlesen kabuklasan yerlere zeytinyagi suruyorum. Hatta lierac biooil fln biraktim genelde halis zeytinyagi suruyorum gobegime onda ki yumusakligi ve nemlendirmeyi hicbiri vermedi

Canım ılık duş al devam ederse doktorunu bilgilendir bence. Geçmiş olsun canımm
Evet canim biraz daha bakip bir msj aticam galiba

Csnım o sertlik kasılma bende 29. Haftadan beri yasıyorum günde 6-7 ye kadar Doktoe normal olduğunu söylüyor ama fazlası olursa erken Doğum riskini tetikler mis bir süre ilac kullandım ben cpk şükür düzeldim evet Can'ım devletin aciline git söyle hem nst ye sokuyorlar hemde ultrasona hasteneye gittiğinde direk Doğum hane de barkod veriyorla zaten

Hım benim ultrasyona gore iki hafta erken gösteriyor ayrintilidan bakan doktor da iki hafta erken soyledi şimdiki doktorda bunlara takılma diyor iki haftada az değil

Canim dr uma msj attim simdi bi nstye giricem. Bakalim nedir durumlar. Dua edin de cok sancim cikmasin

Anladım canım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da artık normal sezeryan nasıl olursa hayirlisi olsun cumlemize

canım benim bebislerimiz aynı büyüyor banada iki kilo dedi ama beni nst ye bagladilar iyi çıktı sonuç .. iki hafta sonra kontrole cagirdi tamamen ayni inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi

canım benim bebislerimiz aynı büyüyor banada iki kilo dedi ama beni nst ye bagladilar iyi çıktı sonuç .. iki hafta sonra kontrole cagirdi tamamen ayni inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi
İnşallah canım benim zaman yaklaştıkça heyecan basıyor beni içim kıpır kıpır :) benim kızın kafası haftasına göre büyükmüş dedim doktora anası da koca kafalıdır

Merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah dünden beri sağ göğsümün altında baskı var ordan sırtıma ağrı vuruyor bu durumu yaşayan var mı ters bir durum yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…