2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ay facebookum yok diye tamamlayamadim imzayi

Selam arkadaşlar bende doktora gittim bugün. bizim tosbağa 2700 gr olmuş ancak rahim girişine çok dayandığını bunun erken doğum belirtisi olduğunu söyledi. Hazırlıklarını tamamla dedi. Ama için ferah olsun bu saatten sonra doğan bebekler için risk yok denecek kadar az dedi böyle işte çok şükür :)

Kac haftaliksin canim sen

Allah hicbir canliyi kotu varliklara denk getirmesin canim ya. Insanim demeye utaniyorum bazen dunyada ki en gaddar ve kotu varliklariz cidden

Merhamet ve sefkat yasamasi zor bir o kadarda Allah tarafından verilmiş kiymetli guzel duygular bundan yoksun olanlarin vay haline...

Gözün aydın canım ins zamaninda gelir dahada iyi olur hersey

L Lilyumm_ canim sanci telasindan yazamadim da dogru duzgun. Tosbisinin gorus gunu guzel gecmis hadi gozun aydin. Kordon olayinda da daha rahatlamissindir.
Insallah guzel yuzunu gostermistir sana bakalim benim ki de gosterecek mi cumaya
Evet canım cidden rahatladım iyi geldi bana
Yok canım elleriyle kapatıyor yüzünü :) ama bu kondisyonunun iyi olduğuna işaretmiş iki drda öyle dedi doğumda görürüz artık :)

Oy maşallah :) kapıya dayandı yani seninki :) ismi netleştirmiş miydin canım sen en son kararsızdın sanki

Kızlar ben burda yazışırken uyuyakalmışım
1 e ceyrek kala wc ye uyandım
Belimde agrı vardı karnıma vurdu şimdide hafiften sol bacagıma doğru iniyor . Sancı gbidegil kesintisiz bir agrı aynı adet agrısı gbi inceden yakıyor sanki
Sizce hersey yolunda mı ? :/

Canım benimde 35 hafta bitti en son 54 e kadar cıktı heralde ama 60 olmadı doktor hafif sancın var dinlen bol bol su iç dedi bitek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…