Ya topigimizle alakasiz kizlar ama paylasmak istedim. Bugun bir insan musveddesinin yavru bir kediye yaptigi iskence videosunu izledim bir gafletle.
Bu kadar sessiz ve sahipsiz varliklara (hayvan olsun cocuk olsun) yapilan iskencenin, kotu muamelenin gunahlarin en buyugu oldugunu dusunuyorum. Bir imza kampanyasi baslatilmis belki katilmak istersiniz diye linkini paylasiyorum.
Mail adresi yeterli oluyor canim zannediyorum. Benim de face im yok sadece mail adresini vererek tamamlayabiliyorsun imzayi. Icime cuk diye oturdu bugun hala etkisinden kurtulamadim
Mail adresi yeterli oluyor canim zannediyorum. Benim de face im yok sadece mail adresini vererek tamamlayabiliyorsun imzayi. Icime cuk diye oturdu bugun hala etkisinden kurtulamadim
Selam arkadaşlar bende doktora gittim bugün. bizim tosbağa 2700 gr olmuş ancak rahim girişine çok dayandığını bunun erken doğum belirtisi olduğunu söyledi. Hazırlıklarını tamamla dedi. Ama için ferah olsun bu saatten sonra doğan bebekler için risk yok denecek kadar az dedi böyle işte çok şükür :)
Selam arkadaşlar bende doktora gittim bugün. bizim tosbağa 2700 gr olmuş ancak rahim girişine çok dayandığını bunun erken doğum belirtisi olduğunu söyledi. Hazırlıklarını tamamla dedi. Ama için ferah olsun bu saatten sonra doğan bebekler için risk yok denecek kadar az dedi böyle işte çok şükür :)
LLilyumm_
canim sanci telasindan yazamadim da dogru duzgun. Tosbisinin gorus gunu guzel gecmis hadi gozun aydin. Kordon olayinda da daha rahatlamissindir.
Insallah guzel yuzunu gostermistir sana bakalim benim ki de gosterecek mi cumaya
Evet canım cidden rahatladım iyi geldi bana
Yok canım elleriyle kapatıyor yüzünü :) ama bu kondisyonunun iyi olduğuna işaretmiş iki drda öyle dedi doğumda görürüz artık :)
Kızlar ben burda yazışırken uyuyakalmışım
1 e ceyrek kala wc ye uyandım
Belimde agrı vardı karnıma vurdu şimdide hafiften sol bacagıma doğru iniyor . Sancı gbidegil kesintisiz bir agrı aynı adet agrısı gbi inceden yakıyor sanki
Sizce hersey yolunda mı ? :/
Ben elde yıkama yapamıyorum pek.. :/
Bileğim çok ince ve hemen yoruluyor ve inciniyor.
Sıkmayı da adam akilli yapamayacagimdan makine kullanıyorum.
Yoksa elde yıkamak çocuk işi. ...
Her ikisi de yapıliyor ama genelde bildiğim kadarıyla parmak.
Acımıyor korkma.
Zaten jel sürüyor.
Ve ayrıca bilinçli bakildigindan gerçekten acıma olmuyor.
Bende durulamadim. Narin 30 ° da yikadim.
Serdim kurumalarini bekliyorum.
2. Postayı da şimdi attim. ^_^
Hayırlı olmus olsun ne güzel.
Bende biran önce hazirlamak için uğraşıyorum.
İnşaallah sağ salim bunu da hallederim.
Benim 60 80 üstü çıkıyordu hep.
Bu yüzden hastaneye yattım.
Nts yapılırken tok olmak lazım.
Ayrıca bebeğin uyuması durumunda tekrardan yapıyorlar.
Bu yüzden bebeğin uyanık olması gerekiyor.
Yoksa kabul etmiyorlar.
Benim minnos hareket ettiği zaman çok sancim oluyordu.
Uyuduğu zaman rahattım.
35 haftayi geçtikten sonra artık yapacak bise yok sancilar için çünkü normal oluyor.
Ama hafta olarak 34 te kadar sancıları olanlara igne yapılıyor ciger geliştirici ve ya serum...
Ama bana 2 si de yapılmadı...
Bu yüzden özellikle tok gelin , derler yada çikolata yiyin , derler.
Çünkü bebeğin kalp atışını da gozlemliyorlar.
Yaşadığın kasılma.
Ve sanırım hafta olarak normal.
Kasilmalarda uzansam da pek gecmez benim ama uzanmak en iyisi.
Özellikle sol tarafa uzanmak geçiriyor. Dediler ...
Sancılar başlıyor.
Nts ye girip ne kadar bi sanciniz olduğunu ölcmeniz lazım.
Ona göre en azından nasıl yol izlersiniz bilgi sahibi olursunuz.