Neyse bu da normal seyrinde birseymis onu ogrenmis oldum, benim sipanin cani biraz gezmek istedi galiba. Nst yi yapan hemsire 3 saat bekle gecmezse sancin gel artik normal bu haftadan dedi. Bu arada nst yi dogum yapacagim hastanede yaptirdim boylece dogum odamin nasil bisey olacagini da gordum gitmisken polyanna gibiyim mubarek
Canım aylardır gidip vajinal muayene yapılmadıysa süper ben her gittiğim de nerdeyse o masaya yatırıliyorum. Ya vajinal kultur alıyor ya rahim ağzını ölçüyor. Ben artık alttan muayene olmadığında randevu eksik geçmiş gibi hissediyorum
Aynen canım haklısın şimdilik sadece boğaz ağrısı inşallah ilerlemez şimdi ballı süt içecem sıcak sıcak belki iyi gelir c vitamini alim birde dikkat edim toparlarım inşallah oğlana da dikkat edim toparlarız inşallah
Sen nasılsın canım kızın nasıl sizde rahatsızdınız
Merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah dünden beri sağ göğsümün altında baskı var ordan sırtıma ağrı vuruyor bu durumu yaşayan var mı ters bir durum yoktur inşallah
Benim iki hafta önce öyleydi canım sanırım bebek büyüdüğü için kaburgaları ittiriyordu ama şimdilik yok vücut alıştı demek ki sende dik otur ya da uzan
Hemen karsimda ki devlet hastanesine gittim ama orada acilde kadin dogum olmadigi icin nst cekmiyorlarmis biz de ozele gittik.
Yani max 45 leri gordu ama 2 kez sadece. Ama nstye girene kadar sancim yolda hic kalmamisti zaten.
Yani asayis sukur ki berkemal :)
En azindan ne ne kadar surerse acile gitmeliyim onun tecrubesi oldu. Zaten normal muayeneme de bisey kalmadi.
Insallah hepimiz zamaninda saglikli bebislerle gelelim guzel anneler. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Geçmiş olsun canım benimde dün sancılarım vardı ama artık tecrübe kazandım doktora gitmedim uzandım bol bol su içtim ve uyudum sabaha bir şey kalmamıştı demek ki hepsi hazırlık bunların
Selam arkadaşlar bende doktora gittim bugün. bizim tosbağa 2700 gr olmuş ancak rahim girişine çok dayandığını bunun erken doğum belirtisi olduğunu söyledi. Hazırlıklarını tamamla dedi. Ama için ferah olsun bu saatten sonra doğan bebekler için risk yok denecek kadar az dedi böyle işte çok şükür :)
Kızlar ben burda yazışırken uyuyakalmışım
1 e ceyrek kala wc ye uyandım
Belimde agrı vardı karnıma vurdu şimdide hafiften sol bacagıma doğru iniyor . Sancı gbidegil kesintisiz bir agrı aynı adet agrısı gbi inceden yakıyor sanki
Sizce hersey yolunda mı ? :/
Canım bunların hepsi hazırlık artık normal benimde sürekli bir sancı bir yerde başlıyor başka bir yere vuruyor
Eğer kanaman ve suyun ya da değişik akıntın olursa doktora gidersin bunun dışında çoğu heyecan ve stresten oluyor
Ben de etraftan duyduğum kadarıyla spinal ya da epidural daha kolaymis. Ama ben sonradan bel ağrısı ya da bel fıtığı yaptığını düşünmüyorum çünkü bizde zaten her iki kişiden birinin bel fıtığı var nerdeyse. Öyle bi şey olsa yapmazlar.
Ben böyle korkmayın falan derken aslında ameliyat tedirginliği bende de var. Ama düşündükçe insan daha çok korkuyor. O yüzden ben düşünmüyorum. Topu topu en fazla 2 saatlik bi süreç. Bir şekilde bitecek. İnşallah hiç bi sorun olmadan sağlıkla yaparız dogumlarimizi.