2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cok cok gecmiş olsun canım :))

Güne boğaz ağrısıyla başladım oğlumunda burnu akıyor hiç hastalık zamanı değil ama yaa boğazım çok acıyor oğlumun rahatsızlığına ayrı canım sıkıldı

yok canım yaa çok şükür hiç olmadım daha
Allah yardımcın olsun senin de

Güne boğaz ağrısıyla başladım oğlumunda burnu akıyor hiç hastalık zamanı değil ama yaa boğazım çok acıyor oğlumun rahatsızlığına ayrı canım sıkıldı

İkinize de geçmiş olsun son zamanda hasta olmamak lazım gerçekten daha çok dikkat etmeliyiz. Havalar bile dengesiz gerçi nasıl yapacağız bilmiyorum

Günaydın. Hayırlı sabahlar. Bugün bizim doktor günümüz. Sezaryen günü verecek. Çok heyecanlıyız

haftaya falan verir herhalde gün 38 de alıyorlar dimi seseryan da

Aynen canım haklısın şimdilik sadece boğaz ağrısı inşallah ilerlemez şimdi ballı süt içecem sıcak sıcak belki iyi gelir c vitamini alim birde dikkat edim toparlarım inşallah oğlana da dikkat edim toparlarız inşallah
Sen nasılsın canım kızın nasıl sizde rahatsızdınız

Merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah dünden beri sağ göğsümün altında baskı var ordan sırtıma ağrı vuruyor bu durumu yaşayan var mı ters bir durum yoktur inşallah
Benim iki hafta önce öyleydi canım sanırım bebek büyüdüğü için kaburgaları ittiriyordu ama şimdilik yok vücut alıştı demek ki sende dik otur ya da uzan

Geçmiş olsun canım benimde dün sancılarım vardı ama artık tecrübe kazandım doktora gitmedim uzandım bol bol su içtim ve uyudum sabaha bir şey kalmamıştı demek ki hepsi hazırlık bunların

Maşallah canım size kaç haftalık ki böyle acele ediyormuş :) sağlıkla al kucağına inşallah

Canım bunların hepsi hazırlık artık normal benimde sürekli bir sancı bir yerde başlıyor başka bir yere vuruyor
Eğer kanaman ve suyun ya da değişik akıntın olursa doktora gidersin bunun dışında çoğu heyecan ve stresten oluyor

Geçmiş olsun canım bizde öyleyiz inşallah kısa zamanda toparlanırsın doğuma hasta hasta girme dinlen bol bol

İnşallah cnm hepimiz zamanında ve sağlıkla alırız elimize.. doğum yapan 2 arkadaşımızda sağlıkla evlerine götürürler bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…