2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Spinali yeni duymustum bugun baktim sahsen bana hic mantikli gelmedi bi oku istersen canim aciklamalarjni
Bakmıştım canım öncesinde ama çoğu kişi epidural olduğunu sanıp spinal oluyor. ben eşimin abisi açıklayınca sordum epidural olduk diyenlerde hiç katater gibi birşey yok ve ayakları da uyuşmuş. okudum kadarıyla epiduralde uyuşma olmuyor sadece ağrı baskılanıyor zarın dışından. spinalde zarın içine girilip ilaç veriliyor ve ayaklarda lokal uyuşma da oluyor diye biliyorum.

Ben de aynı durumdayım yaaa ne yapıcaz Nasıl geçicek ki bu şişlikler
perşembe gidince soracağım cnm ama benim 16.haftamda olmuştu yazın. o zaman tuzu azalt bol su iç demişti ben zaten bunları yapıyorum deyince soda içme demişti bende o dönemde yeni başlamıştım günde 1 soda içiyordum bıraktım akşamları da ayaklarımı havaya kaldırdım geçmişti. pazar günü kayınvalideye gittik bikaç dilim hamur işi yedim o da tetiklemiş olabilir diyorum

Teşekkür ederim canım ❤ herşey yolunda çok şükür tabi ki ağırlaştım ağrılar şişlikler fena.. Az zamanımız kaldı heyecan basıyor :) sen nasılsın cnm

Canım benimde 35 hafta bitti en son 54 e kadar cıktı heralde ama 60 olmadı doktor hafif sancın var dinlen bol bol su iç dedi bitek

Erken daha ya.
Olmasın sancı fln.
Benim hastaneye geldikten sonra sancim geçti.
Ama az önce sancı girdi uzandigim halde. .
Günler yaklaşıyor. Heycanli bekleyişler arttı.
Ama ne seyse bende inanamiyorum hala..
Bi bebegim olacak. Anne olcam oyyy onu sarıp sarmalicam... bakimini yapcam...
Oyy oyyyyy şaka gibi ^_^

Kızlar aman dikkat edin dün doktora gittim boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. boğazlarım öyle şişti ki nefesim tikanacak kadar kulaklarıma vuruyor ağrısı. malesef antibiyotik verdi oysa son ayimda hiçte istemiyordum kullanmak bakalım direniyorum başlamadım henüz aman kalabalık ortamlara girmeyin

canim hamileligimin ortasindayken bende aynisini yasadim.doktorum antibiyotik vermisti bende senin gibi kullanmak istemwdim basta tam 2 aya yakin surdu gribe cevirdi uzun bir sure burnumdan nefes alamadim ki en kotusu o.sonradan mecburen kullandim antibiyotik.keske bastan kullansaydim bu kadar uzun surmezdi diyorum hala.tabiki sen bilirsin ama kadin dogumcun yazdiysa kullanmalisin bence.gecmiyor malesef (

Kadın doğumcum değil canım dün hastanede dahiliyeci varmış nöbetçi kandan baktı lökosit yükselmiş antibiyotik fenalasirsan başla dedi hamileliğinin 8.
haftasında kullanmıştım antibiyotik birde ortasinda kullanmıştım. bunu alirsam 3 olacak ama mecbur kalırsam tabi alırım sonuçta hasta hasta doğumu beklemekten iyidir

Kardeşim doğduğunda yaklaşık 40gün isim koyamamıştık bizde :) adıyla gelsin bebeğin inşallah
İyiyim canım çok şükür bebeği iyi gördükçe daha iyi oluyorum :)
iyi maşallah canım havalar çok bozdu istanbulda ben şifayı kaptım evde otururken sende dikkat et aman diyim

Çok geçmiş olsun canım. Benim drda sıkı sıkı tembihledi grip olma bu ara diye sanki elimdeymiş gibi canım iltihaplanma varsa kullan antibiyotiğini ihmal etme

Geçmiş olsun canım bizde öyleyiz inşallah kısa zamanda toparlanırsın doğuma hasta hasta girme dinlen bol bol
Sağolasın canım sakınılan göze çöp batar hesabı dinleniyorum canım elimden geleni yapıyorum bakalım zaman daralıyor ama evde küçük çocuk olunca dinlenmek biraz hayal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…