2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok geçmiş olsun canım. Benim drda sıkı sıkı tembihledi grip olma bu ara diye sanki elimdeymiş gibi canım iltihaplanma varsa kullan antibiyotiğini ihmal etme
Canım benim eşim 2 gün önce hasta oldu çok dikkat etmeme rağmen su bardaklarimizi karistirdi iki kez falan muhtemelen ordan gecti bana da yani evde de hasta olunabiliyor şekil a örnek 1 ben :))

Bence endişe etme bir zararı yoktur
Benım cokdetaycı bır dr var zararlı olsa kesın bana vazelin kullanma derdi
Canım bugun dr uma sordum zararı yok dedi vaselin in dilersen sende dr una danıs kullan çünkü bnm karnımdaki kasıntıyı vazelin ve bepanthol kesti. Zaten uzun süre kullanamıyorsun cok yogun oldugu için şimdi bebek yağı ile devam ediyorum.

Canım benim eşim 2 gün önce hasta oldu çok dikkat etmeme rağmen su bardaklarimizi karistirdi iki kez falan muhtemelen ordan gecti bana da yani evde de hasta olunabiliyor şekil a örnek 1 ben :))
Canım ben zaten hemen grip olurum yani kendimden öyle bir atak bekliyorum bu ara, bir de nasıl sıcak basıyor anlatamam normalde bu havalarda evde donuyor olmam gerekirken tişörtle duruyorum gidip bi yelek giyeyim bari

Öyle tabi doğru söylüyorsun canım,
Sancıdan kastın kasılmalar değil mı? Bende de buaralar ağrılı olmaya başladı, biraz sabretse erken gelmeye kalmazsa iyidir

Merhaba hanımlar,dr tarih alanlar hayırlı olsun benide heycanlandırdınız bende önümüzdeki hafta gidip gün alacam.benim adet tarihim ilk günü 3 nisan aralığın son haftalarına gün verir diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…