TurkuazM
Şükür ikiniz de sağlıklısınız herşey daha iyi olur sezeryan korkum arttı şimdi umarım bugün daha iyisindir en kısa zamnda bebebeğinle eve geçersin inşlh
Sağol canım. 27 Mart tı son adet tarihim. 38 hafta bitmiş olacak inşallah. Senin de yaklaşık 1 hafta sonrası ya da aynı hafta olabilir. Hayırlısı olsun inşallah
Öyle tabi doğru söylüyorsun canım,
Sancıdan kastın kasılmalar değil mı? Bende de buaralar ağrılı olmaya başladı, biraz sabretse erken gelmeye kalmazsa iyidir
Kasılma değil canım normal bildiğin sancılarım belden giriyor karından çıkıyor ama magnezyumla kontrol altına alıyorum inşallah vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım
Sağolasın canım sakınılan göze çöp batar hesabı dinleniyorum canım elimden geleni yapıyorum bakalım zaman daralıyor ama evde küçük çocuk olunca dinlenmek biraz hayal oluyor
Ay orasını hiç hatırlatma yine başa saracaz değil mi unutmuşum açılın deli analar geliyor uykusuz saçlar başlar dağınık tişörtler hep süt üstüne ağlayan bebe artı kardeş bu sefer hayırlısı olsun biz istedik sonuçta çok şükür
Canım ya bende nette okudum bepanthol için değil ama vazelin için kullanılmamalı yazıyor sen kullanma bence ama ben kullandım 2 gün endişelendim açıkçası arada da elime sürüyordum kurumasın diye . Bir sey olur mu acaba bilgisi olan var mı kızlar?
Benim iki hafta önce öyleydi canım sanırım bebek büyüdüğü için kaburgaları ittiriyordu ama şimdilik yok vücut alıştı demek ki sende dik otur ya da uzan
Bakmıştım canım öncesinde ama çoğu kişi epidural olduğunu sanıp spinal oluyor. ben eşimin abisi açıklayınca sordum epidural olduk diyenlerde hiç katater gibi birşey yok ve ayakları da uyuşmuş. okudum kadarıyla epiduralde uyuşma olmuyor sadece ağrı baskılanıyor zarın dışından. spinalde zarın içine girilip ilaç veriliyor ve ayaklarda lokal uyuşma da oluyor diye biliyorum.
Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.
Epidural daha mantikli geldi bana sure uzatilamio olmasi bian ya uyusmazsa ne olucak gibi bi korku uyandirdi bende
Papatyam321
canim tatih almissin hayirli olsun saglikla gelsin insallah.
Benim de sat 7 nisan bu cuma tarih verir mi bilmiyorum. Umarim 2018 de gelir gibi icimden gecse de o kadar sabreder mi bilemedim. Ya senin yerine heyecanlandim iyi mi bakalim kendi tarihim belli oldugunda nasil olucam :)
Benimki de ufak.
Herkes yeni sanıyor.
36 deyince sasiriyorlar.
Minnos kilo almış olsunda , diyorum.
Varsın göbek olmasın ^_^
Birde göbek yuvarlak olduğundan gören herkes erkek, diye yorumladı.
Ama benim minnos kiz mis .^_^
Herkesin yapısı farklı demek ki.
Öyle göbeği sivri olup top olup yayilmayanlar için hemen erkektir o , dememek lazimmmmm.
Papatyam321
sanırım aynı günde ilerliyoruz.
2 hafta sonra sezeryanı ne için verdi ki son dk ya kadar niye beklemedik?
Zira benim beklenen doğum rapor aldığım Dr a göre 4 ocak.
En son ki muayene eden Dr a göre 7 ocak
Birde sancılardan dolayı erken doğum söz konusu. ...
Ben korku heycan hepsini bi arada yasayacam... herşeyin hayirlisi. ..
Ay orasını hiç hatırlatma yine başa saracaz değil mi unutmuşum açılın deli analar geliyor uykusuz saçlar başlar dağınık tişörtler hep süt üstüne ağlayan bebe artı kardeş bu sefer hayırlısı olsun biz istedik sonuçta çok şükür
Aynen canım sil baştan evet çok şükür biz istedik Yaradan nasip etti Allah olmayanlara da versin çantalarım da hazır süslerim de hazır gibi artık öyle bekleyeceğim diyordum ama hastalık çıktı şimdide başıma