2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de hazırladım sadece emzirme pompası ve biberon kaynatilip konulacak. Aslında gereksiz de olduğu düşünülebilir ama ben manuel bi pompa aldım ne olur ne olmaz diye

Biberon kaynatmasini şimdiden mi yapmak lazım ?
Yakın zamanlarda yapmak daha iyi degil midir ?
Açıkçası biberon düşünmüyorum ama ne olur ne olmazindan almış eşim.
Emzik te almış.
Bunların yerine kaşık koysam olmaz mi?
Ayrıca nasıl bi kaşık koyacağım bilgisi olan var mı ?

Sağol canım. Valla gün belli olunca daha da heyecanlı oluyormuş. Seninki ocak a kalır gibi. 38 hafta bitince sezaryen yapıyorlar. Ama ocak in hemen başı olur bence. Ay sağ salim alalım inşallah hepimiz de kucağımıza. Şimdi sizden bekliyorum güzel haberler

Doktor da daha erken dedi canım ben bişey hissetmiyorum ama bu nst deki sancılar artıp acaba doğumu başlatır mı diye de korkuyorum 38 i falan göreseydik bi

Verdiği tarihte 38+1 oluyorum canım. Zaten benim de takatim kalmadı. O kadar çok ağrım var ki. Sağlıkla gelsin inşallah. Vallahi bu hamilelik çok zorladı beni. Çok şükür kilosu da iyi. Hayırlısıyla Rabbim hepimize göstersin o günleri

Utulerimi yaptim bugun, ama cantam hala hazir degil. Yarin da onu hazirlarim insaallah. Ya bugun cok ilginc bir durum var bende, onceden bende adet olmadan degisik bir his olurdu karnimin altinda. Ben o hissi duydugumdan belki 1-2 saat sonra belki de ertesi gun mutlaka adet olurdum. Ayni hissiyati yasiyorum bu aksam. Ay yoksa dogumum mu yaklasiyor? 1 ayim var aslinda daha... Korkmaya basladim bayagi.

hayirlisi olsun inşallah
inşallah saglikla kucagina almak nasip olsun bebisini canım benim... yavas dan sinyal veriyor desene bir sinyal iki sinyal üçüncüde kucaginda hayirlisi ile sağlığıyla inşallah..
maşallah herseyde hazırmış rahat rahat dogumunu beklersin :)

Canım bende pompa ve biberon koyacaktım ancak bana ebe pompa ve biberon alma kolostrum içine dağılır yazık olur onun yerine gelmezse elinle sağ ve kaşıkla ver dedi. Nasıl bir kaşık sormadım ancak büyük plastik gibi mama kaşıkları olmaz bence bildiğin cay kaşığı goturucem ben :)

Canım manuel de olsa pompa olmasın mı dedi ebe? Elle sağsak çıkar mı ki bilemedim cahillik :)

Bebeğim gelene kadar baya yoğun geçecek anlaşılan. dün hastanede kontrolüm vardı bugün de kendi doktorumda. Artık haftada 2 kere nst ye çağırıyor.
Bugün açılmam varmı diyede baktı, şükür yokmuş. İnsülin kullandığım halde sabah aç karına şekerim yüksek çıkıyor. İnşallah bebeğime geçmez.

Bebeğin eşyalarınıda yıkadım, kurusun yarın ütülicem. Bugün yatağını da kurduk. Şuanda acayip bi koku var odada. Gece nasıl uyuyacağım hiç bilmiyorum. Normalde bile gecede 1 -2 kere penceriyi açıp odayı havalandıran bir insanım. Bugece hiç kapatmam artık. :))

Canım manuel de olsa pompa olmasın mı dedi ebe? Elle sağsak çıkar mı ki bilemedim cahillik :)
direkt pompa alma dedi manuel diye belirtmedi yani ilerde sütun gelirse kullan depo için ama ilk pompayla başlama dedi. bebeği memeye tut yok gelmezse elle sağ dedi. asla biberonla verme dedi kaşıkla ver dedi. Ben bunların tersini yapacaktım eğer az gelseydi ama ikna etti :)

cnm o kokuda yatma bence kimyasal kokar. salonunda dursun veya başka yerde yine sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…