2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Oy maşallah boylu olacak annesi Sağlıkla gelsin inşallah kızında da heyecan doruktadır şimdi ne mutlu telaşlar :)

Bence aynı odada uyumamalısın canım

Kolostrumu içebilmesini ben de çok istiyorum aklımda bulunsun dediğin canım sağolasın. Slinge karar verdin mi bakınıyorum bende hala

Kolostrumu içebilmesini ben de çok istiyorum aklımda bulunsun dediğin canım sağolasın. Slinge karar verdin mi bakınıyorum bende hala
Canım ben neko wrap sling alacağım ilk 6ay onu kullanacağım. Ama boynumda sıkıntım olmasaydı neko dokuma wrap sling alırdım onlar coook uzun yıllar kullanılabiliyormuş. Ben o kadar çok tasiyabilecegimi sanmıyorum o yüzden böyle karar verdim.

Son düzenleme:
Bir gaz sıkışması geliyor olmadık yerde gelecek diye ödüm patlıyor. öyle diyim :)

Ben de neko wrap düşünmüştüm dokuma olanların daha uzun kullanıldığını bilmiyordum iyi oldu söylediğin canım :)

Oy maşallah boylu olacak annesi Sağlıkla gelsin inşallah kızında da heyecan doruktadır şimdi ne mutlu telaşlar :)

bugün beşiğini kurduk iyice heyacan yaptı
hep ona daha yatağı yok diyordum büyük bir hevesle bekliyor onu görünce bende hemen gelsin diyorum artık./

Doğum heyecanından stres yapmış olabilir misin ? Bende şuanda öyle aşırı bir hareketlenme yok genelde okuduğumuz yada duyduğumuz şeyleri pasikolojik hemen yaşıyoruz ya belli öyle birşeydir

Bende de var dediğin, zaten iyi çalışırdı,
Şimdi daha da iyi çalışıyor.
Doğunla ilgisi olduğunu hiç duymadım ben ama

Bağırsak olayları bende farklı çalışıyor.
Zaten sık sık idrara çıkıyorum.
Diğer şekilde bazen zorlanıyorum.
Bazende şaşırtıcı derecede rahat geçiyor. -_-
Ama bağırsak birsekilde günlük olarak çalışıyor tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…