- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
Kızlar benimle aynı haftada olanlar cevaplayabilit mi acaba? Afedersiniz ama sizde de bagırsak hareketleri hızlandı mı? Ben daha önce bi yerde okumustum sanki dogum yaklastıkca bagırsak hareketleri artıyor diye. Ya da bnm mi yaklaştı acaba
bende hamilelikten önce çok problem yaşardımBende de var dediğin, zaten iyi çalışırdı,
Şimdi daha da iyi çalışıyor.
Doğunla ilgisi olduğunu hiç duymadım ben ama
Been bildigin mushil kullanio gibi ishalim.Kızlar benimle aynı haftada olanlar cevaplayabilit mi acaba? Afedersiniz ama sizde de bagırsak hareketleri hızlandı mı? Ben daha önce bi yerde okumustum sanki dogum yaklastıkca bagırsak hareketleri artıyor diye. Ya da bnm mi yaklaştı acaba
bende hamilelikten önce çok problem yaşardım
ama hamileliğim boyunca çok şükür bir sıkıntım olmadı
bilmem doğumla alakalımıdır ki
Been bildigin mushil kullanio gibi ishalim.
Benimde kafamı epey meşgul ediyor bu durum epidural daha ii gibi geliyor içsel olarak hani zarın içine de girilmiyor denince. ama en iyisi doktora bırakmak.Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.
Epidural daha mantikli geldi bana sure uzatilamio olmasi bian ya uyusmazsa ne olucak gibi bi korku uyandirdi bende
Ben biberon almadım ilk günler süt gelmezse enjektörle verilmiş kardeşimde hastane de mama. ama her hastane aynı mı bilmiyorum.yarın doktoruma sorayım belki burda uygulama yoktur.Biberon kaynatmasini şimdiden mi yapmak lazım ?
Yakın zamanlarda yapmak daha iyi degil midir ?
Açıkçası biberon düşünmüyorum ama ne olur ne olmazindan almış eşim.
Emzik te almış.
Bunların yerine kaşık koysam olmaz mi?
Ayrıca nasıl bi kaşık koyacağım bilgisi olan var mı ?
Benimde kafamı epey meşgul ediyor bu durum epidural daha ii gibi geliyor içsel olarak hani zarın içine de girilmiyor denince. ama en iyisi doktora bırakmak.
Günaydın kizlarr ben sessiz takipcilerdenim öncelikle bebegi olan iki annemizi kojamann öpüyorum allah anali babali büyütsün sağlıkla önce kucaklarina sonra evlerine gelsinler minikler işallah.
Bende çok berbat bi gece gecirdim doguruyorum heralde dedim. Pozisyon değiştirmeme rahmen değişmeyen ağrı vardi sabaha kadar gaz sancısıdir die tesellı ettim sobanın önüne oturdum birqz sıcak belki toplar die ama yok nerde en son ağlarken uyumuşum şimdi daha az ama yinede nst çekelim dedi doktor gidicem öğlen korkuyorum en azindan bi 37 bitseydi diyorum
Yaa bnede duydum onu hatta sıcak su torbası falan hiç koymadım ama dün inan çaresiz kaldım sabah 5 oldu belki dedim gazsa ayaklarımı bari isitiyim geçer belki dedim durduğumda 10dk bile değil içime sinmedi çünkü. Ama böle ilk olunca yalancı mi kendimi sancinin hiç anlaşılmıyor yaaCanim bana buyuklerim belimi ve karnimi o kadar sıcakta tutmamam gerektigini soyledi erken doğuma sebep olur gibi bi gerekcesi vardi tibbi olarak doğruluk payi nedir bilmiyorum ama riske etmemek lazim sobaya cok yakin isinma bence hatta sen doktora bi sor bunu bende yararlanayim :))
Yaa bnede duydum onu hatta sıcak su torbası falan hiç koymadım ama dün inan çaresiz kaldım sabah 5 oldu belki dedim gazsa ayaklarımı bari isitiyim geçer belki dedim durduğumda 10dk bile değil içime sinmedi çünkü. Ama böle ilk olunca yalancı mi kendimi sancinin hiç anlaşılmıyor yaa
Canım naptın girdin mi nst yeGünaydın kizlarr ben sessiz takipcilerdenim öncelikle bebegi olan iki annemizi kojamann öpüyorum allah anali babali büyütsün sağlıkla önce kucaklarina sonra evlerine gelsinler minikler işallah.
Bende çok berbat bi gece gecirdim doguruyorum heralde dedim. Pozisyon değiştirmeme rahmen değişmeyen ağrı vardi sabaha kadar gaz sancısıdir die tesellı ettim sobanın önüne oturdum birqz sıcak belki toplar die ama yok nerde en son ağlarken uyumuşum şimdi daha az ama yinede nst çekelim dedi doktor gidicem öğlen korkuyorum en azindan bi 37 bitseydi diyorum
Aynen bende çok sancılı geçirirdim adeti buda ona benziyor işte ondan insan sıcak istio sanirim:)Ayaktan sorun olmaz galiba ya ayaklari sicak tutmak onemli zaten ben adet sancim oldugunda -ki agir agrilarim olurdu- sicak su torbasini bacagimin arasina koyardim suanda da bazen o hissi yasiyorum o agriyi yaşayınca sanki bi sicak su torbasi koysam gecick gibi ama yapamiyorum ne yazikki :))
Girdim canım normal kasılmalar var sıklasirsa sknti dedi. Akşamki ama çok fenaydı birde sanciymis çünkü orda da nst çekilirken bak sindi oluo dedim olmuş. Gerçekten benim sancılar tam olarak adetin ilk günü sokulememe sancimla aynıCanım naptın girdin mi nst ye
Ben biberon almadım ilk günler süt gelmezse enjektörle verilmiş kardeşimde hastane de mama. ama her hastane aynı mı bilmiyorum.yarın doktoruma sorayım belki burda uygulama yoktur.
Günaydın kizlarr ben sessiz takipcilerdenim öncelikle bebegi olan iki annemizi kojamann öpüyorum allah anali babali büyütsün sağlıkla önce kucaklarina sonra evlerine gelsinler minikler işallah.
Canim bana buyuklerim belimi ve karnimi o kadar sıcakta tutmamam gerektigini soyledi erken doğuma sebep olur gibi bi gerekcesi vardi tibbi olarak doğruluk payi nedir bilmiyorum ama riske etmemek lazim sobaya cok yakin isinma bence hatta sen doktora bi sor bunu bende yararlanayim :))
Dikkat et kendine şu aşamada hiçbir şey önemli değil artık. Bol bol dinlenmek lazım bir de bol su. Vaktinde gelsin bebeklerimiz :)Girdim canım normal kasılmalar var sıklasirsa sknti dedi. Akşamki ama çok fenaydı birde sanciymis çünkü orda da nst çekilirken bak sindi oluo dedim olmuş. Gerçekten benim sancılar tam olarak adetin ilk günü sokulememe sancimla aynı
Nst de kac cıktı canım sancın bende öğretmen im pazartesi nst ye girdim. 50 lerde sancım çıktı ama ben hiç hissetmiyordum çalışabilir raporu almıstım ama doktor zorunlu olarak raporu bozdu dinlenmezsen doğum u başlatırsın dedi sende izne ayrılsaydın keşkeGirdim canım normal kasılmalar var sıklasirsa sknti dedi. Akşamki ama çok fenaydı birde sanciymis çünkü orda da nst çekilirken bak sindi oluo dedim olmuş. Gerçekten benim sancılar tam olarak adetin ilk günü sokulememe sancimla aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?