2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bende de var dediğin, zaten iyi çalışırdı,
Şimdi daha da iyi çalışıyor.
Doğunla ilgisi olduğunu hiç duymadım ben ama
bende hamilelikten önce çok problem yaşardım
ama hamileliğim boyunca çok şükür bir sıkıntım olmadı
bilmem doğumla alakalımıdır ki

Been bildigin mushil kullanio gibi ishalim.

Benimde kafamı epey meşgul ediyor bu durum epidural daha ii gibi geliyor içsel olarak hani zarın içine de girilmiyor denince. ama en iyisi doktora bırakmak.

Ben biberon almadım ilk günler süt gelmezse enjektörle verilmiş kardeşimde hastane de mama. ama her hastane aynı mı bilmiyorum.yarın doktoruma sorayım belki burda uygulama yoktur.

Günaydın kizlarr ben sessiz takipcilerdenim öncelikle bebegi olan iki annemizi kojamann öpüyorum allah anali babali büyütsün sağlıkla önce kucaklarina sonra evlerine gelsinler minikler işallah.
Bende çok berbat bi gece gecirdim doguruyorum heralde dedim. Pozisyon değiştirmeme rahmen değişmeyen ağrı vardi sabaha kadar gaz sancısıdir die tesellı ettim sobanın önüne oturdum birqz sıcak belki toplar die ama yok nerde en son ağlarken uyumuşum şimdi daha az ama yinede nst çekelim dedi doktor gidicem öğlen korkuyorum en azindan bi 37 bitseydi diyorum

Canim bana buyuklerim belimi ve karnimi o kadar sıcakta tutmamam gerektigini soyledi erken doğuma sebep olur gibi bi gerekcesi vardi tibbi olarak doğruluk payi nedir bilmiyorum ama riske etmemek lazim sobaya cok yakin isinma bence hatta sen doktora bi sor bunu bende yararlanayim :))

Yaa bnede duydum onu hatta sıcak su torbası falan hiç koymadım ama dün inan çaresiz kaldım sabah 5 oldu belki dedim gazsa ayaklarımı bari isitiyim geçer belki dedim durduğumda 10dk bile değil içime sinmedi çünkü. Ama böle ilk olunca yalancı mi kendimi sancinin hiç anlaşılmıyor yaa

Ayaktan sorun olmaz galiba ya ayaklari sicak tutmak onemli zaten ben adet sancim oldugunda -ki agir agrilarim olurdu- sicak su torbasini bacagimin arasina koyardim suanda da bazen o hissi yasiyorum o agriyi yaşayınca sanki bi sicak su torbasi koysam gecick gibi ama yapamiyorum ne yazikki :))

Canım naptın girdin mi nst ye

Aynen bende çok sancılı geçirirdim adeti buda ona benziyor işte ondan insan sıcak istio sanirim:)
Çekildi nst düzenli kasılmalar var ama doğum demek değil dedi zaten geceki gibi değilim çok şükür dikkat et yorgunluk tetikliyor olabilir oyuzden dinlencez hep dedi. Hafta itibariyle korkma dedi. Ama nekadar kalsa okadar guzel oyuzden elimizden geleni yapalim dedi. Ben öğretmenim dün baya ayakta çalışmıştım sanırım o tetikledi

Canım naptın girdin mi nst ye
Girdim canım normal kasılmalar var sıklasirsa sknti dedi. Akşamki ama çok fenaydı birde sanciymis çünkü orda da nst çekilirken bak sindi oluo dedim olmuş. Gerçekten benim sancılar tam olarak adetin ilk günü sokulememe sancimla aynı

Ben biberon almadım ilk günler süt gelmezse enjektörle verilmiş kardeşimde hastane de mama. ama her hastane aynı mı bilmiyorum.yarın doktoruma sorayım belki burda uygulama yoktur.

Dev. Hast. Enjektörle mama veriyor.
Biberin önermiyorlar.
Ve mümkün mertebe bebeğin memeyi biraktirmamalarini söylüyorlar.
Yani emmese bile memeden uzak tutmayın diyorlar.
Ben kaşık götürmeyi düşünüyorum.
Bir çok yerde kaşık en sağlıklısi.

Büyük ihtimalle sancıdır.
Bizler ilk olduğundan anlamıyoruz.
Dr. A sancı nasıl olur diye sormuştum.
O da gerilip bırakilir, dedi.
Ben öyle anladım .
Yoksa bebek kendini sıkıyor , sanıyordum.
Ara ara giriyor sancilar malesef.
Kendiliğinden geçmesi dışında başka bise yapılmıyor. :/
Sağ salim sağlıkla kucagimiza aliriz inşaallah.

Evet , bende aynısını duydum okudum.
Hatta banyo suyunun o kadar sıcak tutulmamasini soylemislerdi.
O yüzden bende çok dikkat ederim.

Dikkat et kendine şu aşamada hiçbir şey önemli değil artık. Bol bol dinlenmek lazım bir de bol su. Vaktinde gelsin bebeklerimiz :)

Nst de kac cıktı canım sancın bende öğretmen im pazartesi nst ye girdim. 50 lerde sancım çıktı ama ben hiç hissetmiyordum çalışabilir raporu almıstım ama doktor zorunlu olarak raporu bozdu dinlenmezsen doğum u başlatırsın dedi sende izne ayrılsaydın keşke

Kızlar sizde cok uyuyormusunuz ben sanki yorgunluktan kafamı kandırmıyorum bide vajinada cok fazla ağrı hissediyorum böyle olan var mı normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…