2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Olacağı varmış bence canım ben o kadar hurma yedim günde 5 km yürüdüm çömeldim ne dediylerse yaptım her şey çok güzel ilerledi suyum geldi açıklık 1 cm oldu sancılarım düzenli ve siddetliydi ama birden kesildi Allah'ın işi işte kısmette bu varmış doğumda kadın o kadar Meryem Ana otu mu ne içti o da doğum yapamadı sağlıklı olalım da inşallah Allah herkese kolay normal doğum nasip eder

Mrb ben de dogum yaptimm.eve geldik .iyiyizm
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün

Gözün aydın canım ne güzel memnun olman ben ağlaya zirlaya girdim ameliyata halen atlatamadım keşke eşimde girseydi gerçekten çok faydası oluyor

Kızlar o kadar hassaslaştım ki her şeye ağlayasım var halen neden sezaryn oldum diye söyleniyorum çok şükür sağlıklıyız ama ben başka hayal etmiştim bugün biraz daha iyiyim inşallah çabuk geçer bu ağrılar da çocuklarıma bakabilirim

Birumut55 canım inşallah çok güzel çok kolay bir doğum olmuştur sana bol bol dua ediyorum çok destek çıktın bana Rabbim seni ve çocuklarını korusun sağlıkla gelsin minik prenses inşallah

Arkadaşlar bebeğine emzik kullanan var mı. Bebeğin sürekli meme istiyor belirli saatler hariç uyumuyor çare emzikte sanırım bana ne tavsiye edersiniz

kıyamam ya açık açık söylesene canım anne bir çorba yapabilir misin diye sütün azalır yemezsen en olmadi eşine hurma ceviz aldır yanına koy onları ye üstüne bir bardak süt iç lütfen aç durma

Arkadaşlar bebeğine emzik kullanan var mı. Bebeğin sürekli meme istiyor belirli saatler hariç uyumuyor çare emzikte sanırım bana ne tavsiye edersiniz
Canim emziği de tutmuyor ki :) hani bende kararsız kaldım düşün düşün en son vermeye karar verdim bu seferde o almadı :) bir kaç çeşit emzik denemen gerekebilir :)

Ne güzel artık günleri sayıyoruz Doğum için ben Hale’n inAnamıyorum bir bebeğim olacak beni anne yapacak :))
Benimkinin daha gelmeye niyeti Yok gibi. Kızlar genellikle hangi haftada normal Doğum yaptınız

Bugun kontrolumuz vardi. Ilk dogumum 42 haftada gerceklesmisti. Bunda da 41 i bekleyip yatis verecek doktor. Su an icin sancim dahi cikmiyor.Yine suni sanciyla doguracagim bu gidisle.

gecmis olsun saglikla buyusun melegin

Tarcini nasil kullandin canim

Doğurmayı bekleyen 5 - 6 kişi kaldık galiba :) Sezeryana sıcak bakmaya başladım. Hiç değilse belirli bir tarihi bekliyorlar :/

Kizlar dogumlar ne durumda liste ilerlememis melodi bebekten dolayimu ekleyemiyoki yazilarida okuyamiyorum kimler dogum yaptı :)

Hayirli olsun canim Allah anal babali buyutsun inşallah :)
Es doguma girmeli kismina kesinlikle katiliyorum ama benim esimi once yanlis doguma aldilar sonra benim yanima getirdiler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…