2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canim zaten günün gelmiş sen bilirsin ama bence de doğumu baslatsinlar hic riske girme yavrunu kucagina al. Senin sutunle mamalarla daha iyi beslenir gelişir tabi yine karar senin. Hem böyle karnindayken daha da stres olursun

Dualarınız iyi dilekleriniz ıcın cok teşekkür ederim kızlar giderken sıze yazmasam olmazdı daha hamile degılken buradaydık hepimiz bugun 18.01.2018 oglum kucagımda cok sukur ikimizde iyiyiz maşallah darısı kalanların basına hepsine saglıklı hayırlı dogumlar dilerim

canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu ..
allah'ım nasip ederse yarin bizde kucagimiza alacagiz acayip stres heyecan var inşallah biz bekleyenlerde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza

Canim zaten günün gelmiş sen bilirsin ama bence de doğumu baslatsinlar hic riske girme yavrunu kucagina al. Senin sutunle mamalarla daha iyi beslenir gelişir tabi yine karar senin. Hem böyle karnindayken daha da stres olursun
Bi kaç eksiğim oldugu için hazırlıksız olduğum için pazartesiye erteledim dr sorumluluk senin dedi imza attım allahın izniyle pazartesi gidicem doğumu başlatacak dr karnimdayken bugün stres olduğum kadar hic olmadım zaten dr gidene kadar rahattim oysaki

Amin canım darısı biz bekleyen annelere seninde gözün aydın rabbim analı babalı buyutsun inşallah oğlunu

Merhaba,
Bende 04.01 de doğum yaptm bayadır takip edemedim. Benimde ayaklarımda baya ödem ldu süt oldukça gçeti. Normal diyor doktorlar..

Gozun aydin canim saglikla buyusun

Gozun aydin canim saglikla buyusun melegin

Sag salim sende kucagina alırsın insallah cok teşekkür ederim canım benim

Kızlar iki gun tarcın ıctım bebek baskı yapmaya basladı kendini kasıp durdu bu sabah da suyum geldi hastaneye geldiğimde 5 cm acıklık vardı ama sancim yoktu sunı sancı ya basladılar toplamda 2 saat falan surdu dogumun kolayı yok ama ılk dogumda sabaha kadar sancı cektım 4 cm le hastaneye gitmistim bence tarcın baya fayda etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…