2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cnm cvbin icin tskler. Doktorununda söyledigi iyi olmus benimde icim rahatladi. Yapamayinca kıvrım kıvrım kıvranuyor yavrum

Korseye devam ediyor musun cnm aynı korseden almıştık sanırım ben bi kez denedim başka da takmadım aklıma gelmiyor...

Yapmadım yapmayi da düşünmüyorum :)

Allah izin verirse her ay kontrole gidip hangi aşı olmasi gerekiyorsa onu yaptıracagim :)
Ben de öyle düşünüyordum ama geçenlerde Bi misafir geldi aşılarla ilgili öyle şeyler saydı ki kafam allak bullak oldu;(

Korseye devam ediyor musun cnm aynı korseden almıştık sanırım ben bi kez denedim başka da takmadım aklıma gelmiyor...
ben takiyorum canım benim dahada rahat ediyorum gözünün onune koy unutmamak için
inşallah eski kilomuza formumuza gireriz

Çok sağ olun hangi marka aldınız acaba

Günaydın kızlar yüksek ateş göğüsümde taşlaşan kitle derken şimdi de bebeğim uyumuyur. Hep memede uyuyur gazını çıkarmak için omzuma koydupumda gözlerni açıyor ve uyumuyor. İlk bebeğim ablam falan da yok yardım edecek nolur bana yardım edin. Siz nasıl uyutıyorsunuz?? Önce altını temizleyip öi emziriyorsunuz? Gazını çıkarmak için sıvazlıyorum gaz da çıkaramıyor uykusu da kaçıyor sonra uyuması için ne önerirsiniz tevrübelerinize çok ama çok ihityacım var

Kakasını sesli yapıyor ve huysuzlaniyor benim bebeğim altı pisken emziriyorum 10dk kadar sonra gazını çıkarıp altını temizliyorum o sırada bağırıyor genelde tekrar memeye alıyorum emmeye devam ediyor 20 dk kadar daha kendisi memeyi bırakıyor ama yine de uyumuyor emme pozisyonunda minik minik sallıyorum öyle uyutuyorum

Once altini temizliorum ben. Yarim kundakta buldum careyi. Besleyip iyice daldiktan sonra cikariorum gazini o zaman da uyanmiyo. Uyansana ufak patpatlarla yatagina koyup piss piss die sakinlestirip uyutuyorum. Kucagimda uyutmuyorum yani

Once altini temizliorum ben. Yarim kundakta buldum careyi. Besleyip iyice daldiktan sonra cikariorum gazini o zaman da uyanmiyo. Uyansana ufak patpatlarla yatagina koyup piss piss die sakinlestirip uyutuyorum. Kucagimda uyutmuyorum yani
Vay Oktivus maşallah diyeyim ne ideal bebeğin var yatağında pat patla uyuyor harika valla

Boba 4g aldim. Ergonomik olmasi onemli, hem tasirken belde sirtta agri yapmiyor hem de ergonomik olmayanlar kalca cikiklarina sebebiyet verebiliyormus.
Cnm sendeki kanguru mu sling mı ? Birde kanguruysa belli bir aydan sonra kullanılmıyor mu hani bele yük binmesin bebeğe diye ?

Kızlar kundak yaptım sonra internetten elektrikli süperge sesi açtım 20 dk sonra uyudu. Bu sese alıştırıp uyuytmak mantıklı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…