Evet hep sağ tarafa yatıyor KV bu kızın boynu yamuk kalacak diyor haklida sürekli tek taraf ne kadar çevirsemde döndürüyor sürekli gündz uyku yok maalesef gece sadece dikkat edebiliyorum
Benim yeğenim de öyleydi şimdi bır yaşında duzelmedi bı kulağı kepçe kaldı.baska yeğenimde boyun yastığı ise yaradi.Evet hep sağ tarafa yatıyor KV bu kızın boynu yamuk kalacak diyor haklida sürekli tek taraf ne kadar çevirsemde döndürüyor sürekli gündz uyku yok maalesef gece sadece dikkat edebiliyorum
İnşallah bizim de en kısa Zamanda düzelir Çok üzülüyorumTam gun söluyemem tabi de biz 100 günlük olduk ...bi 2 haftdir nefesini düzeltti diyebilirim ...yavaş yavaş gectigini hissedersin sende artik.. bende senin gibi cok endişe ediyordum kalbi yoruluyo falan saniyodum o kadar hizli nefes aliyoduki :)
Selam yesa, sen solomom kullanmaya başladın mı ? Memnun musun canimSolomombaby dusunebilirsiniz:)
Selam yesa, sen solomom kullanmaya başladın mı ? Memnun musun canim
Solomom baby kullanıyorum çok memnunum. .
Bende momfortbaby de ayni sorunu yasiyorumElifHilal size zahmet ayarını nasıl yaptınız .
Bel tam.Nerede hangi hizada
Sırt ayarı bayaa sıkı mi
Benim.biraz sırt ağrısı yapıyor givi ama kullanımdan kaynaklı
Aaa yenidoğan aparatı mı kullaniyorsun bizim kız çok sıkıntılı wrap slingte bile durmuyor. Muhtemelen bu yenidoğan aparat ile de durmaz. Normal aparatsiz kullanmaya başlasak o zaman cok rahat edeceğiz. Oğlun nasıl kaç aylık oldunuzBaşladım canım. Memnunum sadece tek kol ayarını yapamadım o yüzden sırt ağrısı yapıyor ama benden kaynaklı
Bi de şu yenidogan aparatindan kurtulduğum an daha iyi olacak :)
Aaa yenidoğan aparatı mı kullaniyorsun bizim kız çok sıkıntılı wrap slingte bile durmuyor. Muhtemelen bu yenidoğan aparat ile de durmaz. Normal aparatsiz kullanmaya başlasak o zaman cok rahat edeceğiz. Oğlun nasıl kaç aylık oldunuz
ElifHilal size zahmet ayarını nasıl yaptınız .
Bel tam.Nerede hangi hizada
Sırt ayarı bayaa sıkı mi
Benim.biraz sırt ağrısı yapıyor givi ama kullanımdan kaynaklı
Boba 4g kullanıyorum, çok memnunum.Günaydın kızlar..
Kanguru önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ergobaby’e baktık denedim de cok rahat ama 750drn başlıyo fiyatlar. Şöyle daha makül ama yine çok kullanışlı bişey arıyorum
ay ben cevap vermiştim ama bebeklerdeki dökülmeyi dediniz sandım.Kızlar Doğumdan bir süre sonra saçlar dökülmeye başlar sizlerde dökülmeler başladı mı yoksa daha erken mi acaba
Canım ben geceleri kundak yapıyorum. Kundak yaparsan daha uzun uyuyır
bayanlar bu durum kanguru kalitesinden kaynaklanıyor ergonomik yapısı ile alakalı . Bu sorun boba 4g ve hugberyy de yok .Bende momfortbaby de ayni sorunu yasiyorum
Bilen varsa berigelsin
inevin içinde gezdirip anlatıyorum eşyalara dokunduruyorum aynaya bakıp değişik sesler çıkartıyorumGünaydın kızlar Nasılsıniz?
Bebeğim 3 aylik oldu elhamdülillah
Gelişimi iyi kilosu boyu
Bana tepkide veriyor
Ama ben onunla vakİt geçirirken ya şarkı söylüyorum ya konuşuyorum
Tabi el yüz hareketi de yapıyorum
Sizler neler yapıyorsunuz gelişi mi için
Boba 4g kullanıyorum, çok memnunum.
Boba 4 g nin kumaşı kalım geldi dokuma kumaş olan hugberyy tavsiye ediyorumBoba 4g kullanıyorum, çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?