Rota virusu cok tehlikeli bi virus. Diger asilari yaptirmakta kararsiz kalmazken bunda neden kararsizsiniz anlamadm. Aylarca yogunbakimda kalan bebekler var bu virusten. Kesinlikle yaptirilmali gozuyle bakiorum benMerhaba arkadaşlar rota aşısı yaptırdınız mı bebeğinize bugün doktora gittim aşıyı yaptırmak için dolaylı yoldan psikolojik baskı yaptı karar veremedim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Hadi ya.? Peki aşı yapıldığında ağır atlatmıyor mu BebekRota virusu cok tehlikeli bi virus. Diger asilari yaptirmakta kararsiz kalmazken bunda neden kararsizsiniz anlamadm. Aylarca yogunbakimda kalan bebekler var bu virusten. Kesinlikle yaptirilmali gozuyle bakiorum ben
Aynen ben de yaptırcam galibaBen yaptircam canim. Yaptirmayip hasta olanlar cok pisman bu riski göze alamam. Yavrumun aci cekmesine dayanamam
Canım mısır unu iyi geliyormuş pişiğe ama nasıl uygulandığını bilmiyorum bir bak istersen internetten. Çok geçmiş olsunpirayegibi ve A Alaraa53 çok geçmiş olsun kızlar. Allah sağlık şifa versin, bizde de kızımın ensesi pişik olmuş onla uğraşıyoruz. Mustela pişik kremi kullanıyorum ama heryerine iyi geliyo enseyi iyileştiremedi. Saçı kıyafeti hepsi sürttükçe de iyileşmiyor. Var mı aynı durumu yaşayan veya önerisi olan?
Aaa hiç duymadım bakayım canım teşekkürlerCanım mısır unu iyi geliyormuş pişiğe ama nasıl uygulandığını bilmiyorum bir bak istersen internetten. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım. Benim kızımda var vitiligo ve şimdi bebekte de olabilir gibi düşünüyorum. Omuzunda beyaz bir leke gördüm. Doktora götüreceğim ama pek de bi çaresi yok. Ben de çok üzülürdüm ama ne yapalım Allah beterinden korusunHayırlı geceler güzel anneler
Ben yaklaşık 1 haftadır çok zor zamanlar geçiriyorum
Bebeğimin boyun, göğüs ve sırt kısmında beyaz noktacıklar fark etmiştim
Doktora gittik
Halk dilinde beyaz çil diye adlandırılan birsey suan korkacak birsey yok dedi ama vitiligoya çevirebilir 6 ayda bir kontrol olmalı dedi krem verdi ama hiç azalmıyor gibi
Şimdilik yüzünde yok ama boyu kulağının altı felan hep beyaz beyaz noktalar dolu
Lütfen evladıma dua edin vitiligoya çevirmesin
Çok korkuyorumve üzgünüm
Benim bebeğimde yapıyor doktora sormuştum ama henüz dişten değilmiş ağzında salya arttığı için eliyle oynuyor bana izin verme emzik emsin daha iyi dediMerhaba kızlar 2.5 aylık bebeğin dişi çıkar mı??? Bizimki salya akıtyor sürekli ve dişini kalıyor sanki eliyle. Eli hep ağzında cuk cuk ses çıkıyor
Diger asilar kadar agir gecmedi bizimki asinin ertesi gunu kakada kan gordum biraz doktor gorebilirsin korkma demisti. Bide dun beslenmeyi reddetti ama bugun duzeldi. Ikisi de olabiliomus. Agri ates huysuzluk yapmio genelde. Ama sordugun virus kaparsa agir gecmio mu diyeyse hayir cok hafif atlatirmis o zaman. Zaten rota virusune herkes yakalanirmis. Ama asili olanlar basit bi ishal deyip gecermisHadi ya.? Peki aşı yapıldığında ağır atlatmıyor mu Bebek
Arkadaşlar ben sayfaya pek giremiyorum da dikkatimi çekti Bi arkadaş meme reddinden bahsetmiş. 3. Aydan sonra annenin hormonlarında Bi değişme oluyor bu da ter kokusuna sevap oluyor duyuları bizden daha hassas olan bebeklerimiz bu kokuya karşın memeyi reddedebiliyorlar. Anne sütü vermeye devam etmek isteyen anneler bu duruma dikkat ederse meme reddi konusunda belki işe yarayabilir
Benim bebeğimde yapıyor doktora sormuştum ama henüz dişten değilmiş ağzında salya arttığı için eliyle oynuyor bana izin verme emzik emsin daha iyi dedi
BiZimki emzik almıyor bir türlüBenim bebeğimde yapıyor doktora sormuştum ama henüz dişten değilmiş ağzında salya arttığı için eliyle oynuyor bana izin verme emzik emsin daha iyi dedi
Benimki de almıyor ama elini sürekli çekiyorum emziği de alışması için veriyorumBiZimki emzik almıyor bir türlü
Evet ama bazı doktorlar parmak emilmesini tercih eder bazıları emzik benimm gittiğim doktor Emzikteb yana olsn doktorlardanDoktorunuzun çocuk doktoru olduğuna emin misiniz? Bebeklerin gelişim basamaklarını pek bilmediğini söyleyebilirim. Bu dönemde bebekler oral dönemde olduklarından keşfetmek için ağızlarını kullanırlar. Bebeğiniz ellerini keşfediyor ve ağzına götürüyor. Onu engellememeniz gerekir, emzik vs hiç vermeyin zaten
Hımmm peki beslenmeyi reddedince ağlamıyor muDiger asilar kadar agir gecmedi bizimki asinin ertesi gunu kakada kan gordum biraz doktor gorebilirsin korkma demisti. Bide dun beslenmeyi reddetti ama bugun duzeldi. Ikisi de olabiliomus. Agri ates huysuzluk yapmio genelde. Ama sordugun virus kaparsa agir gecmio mu diyeyse hayir cok hafif atlatirmis o zaman. Zaten rota virusune herkes yakalanirmis. Ama asili olanlar basit bi ishal deyip gecermis
Agliyo ama coook cok diil. Benmki biberonu meme sandigindan biberonu reddedip memeyi emmek istedi emzirdim bol bol ama sutum az oldugu icin yari ac yari tok takildi.Hımmm peki beslenmeyi reddedince ağlamıyor mu
Ay kıyamam yaaa biz de bugün yaptırcaz rota açısını karar verdim bakalım bizi neler bekliyor inşallah Bi sıkıntı olmazAgliyo ama coook cok diil. Benmki biberonu meme sandigindan biberonu reddedip memeyi emmek istedi emzirdim bol bol ama sutum az oldugu icin yari ac yari tok takildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?