2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
andora batıkent spor salonunda malesef hamile pilatesi yokmuş

ikra spor kulubunu aradım hocamıza sormamız lazım dediler akşam 18 gibi arayacagım

Zorbuisler :)

Ben de şentepede oturuyorum buralara bi sorayım sanmıyorum olacagını ama. Avm'lerdeki salonlarda da yoktur herhalde dimi

Ben Ilk gebelikte hem badem yagi hem kakaolu vazelin kullandım yine de catladım
S selifor canım ben de senin gibi düşünüyordum, ne gerek var diye, doktorum bir kaç krem önerdi son randevumda. Bende badem yagi kullansam olur mu çok övüyorlar dedim. O da bana bu yağların sadece yumusattigini söyledi. Özel kremlerin ise deriyi esnetme özelliği varmis. Aradaki fark buymus. Ben ne yaparsam yapayım yüksek ihtimal çatlayacağım eğer genetikse. kremi aldım o sebeple, gün içinde badem yagi da suruyorum. Kısacası yağlı güreşçiler gibi geziyorum evde :)

kızlar bende dün 2 li test için gittim
çok şükür burun kemiği oluşmuştu ve ense kalınlığı 1,1 di
kan tahlilim haftaya çıkacak Allahın izni ile
doktor tam belli değil ama bir oğluşun olabilir dedi
bide maşaallah bebeğime 1 hafta önceden gidiyor
iyi beslenemedim diye düşünüyordum ama çok şükür beslenmiş minniğim

Zorbuisler selam canım ben de ankaradayım tek bildiğim cukurambar tarafında bir yer

Ben Batıkent tarafındayim bulsam yazılır giderim eğer sen denk gelirsen bu taraflarda yazarsan çok sevinirim.
kız nerde varmıs cukurambarda bana da deyın :) zaten kılolu hamıle kaldım

Deneyerek gidicem canım ya fayda gormezsem çatlak icn özel olan kremlere gecerim sansimiza artık napalım

ben hep göbekli bir insandım o yüzden çıkıp çıkmadığını anlayamıyorum bile
Bende ayniyim malesef canım suan 4-5 aylik gibi oldu nerdeyse göbeğim önceden vardı bulantilardan duzensiz beslenince iyice çıktı

buna bile üzülüyorum yaaa
Bu arada günümüz aynymis canım senle napalım dogumdan sonra veririz bizde ben dikkat ediyorum artık herseyi yemiyorm hamurisi vs en azından vermesemde daha fazla almam belki

Bu arada günümüz aynymis canım senle napalım dogumdan sonra veririz bizde ben dikkat ediyorum artık herseyi yemiyorm hamurisi vs en azından vermesemde daha fazla almam belki
canım ben 2 kilo kadar verdim
ben normal öğünlerimi yiyorum
arada meyve ve çerez çok hamur işi felan yemiyorum çok şükür

canım ben 2 kilo kadar verdim
ben normal öğünlerimi yiyorum
arada meyve ve çerez çok hamur işi felan yemiyorum çok şükür
MasaAllah sana canım insaAllah bende de farkeder dikkat etmem bebislerimiz sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…