2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
2 li testi yaptırdın mı?
pazartesi yeni bir doktora başlıcam kismetse ve konusucam bilgi alicam yaptirmayi dusunmuyordum fikrim degisti aslında ama eşim hala istemiyor bakalım o günu belli olucak canım sen yaptirdin mi

Selam herkese...
güzel eğlenceli bir gün olsun inşallah..
yarın cuma çalışanlara son gün.. :) bize de tatile son 2 gün..

Kızlar mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.. sanırım beklemek germiş beni biraz, sonucu öğrenince ağladım :) yurtdisi testin sonucu için aradılar azonce, herhangi bir genetik hastalık görülmedi Rabbim şükürler olsun, tabi kromozomlara da bakıldığı için cinsiyeti de %100 cıktı. Kız bekliyoruz, demekki doktorumuz nub teorisinde yanilmamis. Devamı da böyle güzel gider ınşallah hepimiz için

Harika haber sağlıkla gelsin kuzu ailesine annesine babasına :)

Ayy canım çok sevindim ya, darısı başımıza!..

Çok sevindimmm canım oh üstünden bi yük kalkmıştır şimdi darısı başımıza inşallah :)

Gözün aydın canım için rahatlamıştır sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişler

Gozunaydin canım cok sevindim insaAllah hep güzel şeyler olsun

Ayyyy canimmm çok sevindim senin adına :) Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

Doktorun krem.önerisi neydi bi de ?

hastane çıkışı yapıyorum minnoşa ( sadece bakıyorum tabi )
çok güzel kıyafetler şeyler var ya :)
kızımın bebeklik kıyafetlerini ayırdım hiç giydirmediğim ne güzel elbiseleri varmış.
hepsini koydum siteye 5-10 TL satacağım.

Canım bi de zahmet olmazsa foto paylaşabilir misin zaten paylasmissindir ama nub için kesin kız belli ya merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…