2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ahh ahh cok normal ben dısarı cıksam 2 dakika yurusem mıdem cocuyor hep evdeyim d vitaminim dibi bulmus dısarı cıkmalıyım zira ilacda alamıyorum ama hııc cıkasımda yok yavv nerdeyse dr.dan dr.a cıkacam hep bir tembellik ve evde durma duygum var elimde cubukla tabisi

8 ve 20 anammmmmmmmmmm

Ben şok ben iptal

Neyse 3 ile başlayım da Allah büyük :)
kusan bebek hakkat farklı birde benim gibi ustune minnacık kusma gelse ust bas degisen bir anneysen hele aboww ki ne abowww kıyafet hic demiyem o vakit
su andada laf aramızda acaip ust kirleti ama acip sayıları soylesem bir yazdaki demiyem ama demicem pis benim cocugum tatlı pis ama benim pisim

body de yaniıs marka carters oneririm herkese harikadır siddetle tavsiye ederim bir alana birdaha baska markaya gecemez zira cok iyidir hastane cıkıslarıda superdir indirimi yakalamak lazım zira amerikan markasıdır carters ve pamukludur kurutmayada cok iyi dayanır aklınızda olsun

benim adım arkadaslar arasında tulumcuya cıkmısdı acaip tulum giydirdim bebekliginde hatta 3 yasında bu kısa uyku tulumlarını aldım uykuda kullanıcaz artık tulumlarım buyuduk MasaAllah ama bu yaza tulum ve salopet var yinede
arkadaslar artık giydirme derdiler yok derdim ben tulum hastasıyımdır coook ama coook seviyorum tulumları

sen tam.tulumcuymussun canim. ben hic sevemedim tulumu.

Ben de çorap çıkariyorlarmis diye yazınca istemsiz gülümsedim küçücüksun sen ya ne çorap çıkarması diyesim geldi hahahhah:)
Ahahha aynen zibidikler ters donmus bocek gibi surekli debelenirlerse uzerinde ki kiyafetleri bile zor tutariz bence

aciklama yapmamisti. yapsada zaten ben anlamazdim o an. beynimden vurulmusa dönmüştüm.
Ay Allah kimseye yasatmasin. Hicbisey yok olsa bile o soru isareti insana yeter. Hepimizin cocuklari saglikla hayirla gelsinler insallah

canım bu iş degişken ama hice oyle 2 battaniye felan yetmez yani ben ilk 8 taneyle basladım sankim kusan bebekdi 20 battaniyeye yukseldik anca yetiyordu cocuklada alakalı biraz günde kac tane kirletiyorduk abowww ki ne abowww
Anaamm gercekten aboww.
Ben bu iste sunu anladim neye ne kadar ihtiyacin olacagi tamamen cocukla ve annenin kolayina neyin geldigiyle alakali.
Gecenlerde takip ettigim bi instagram hesabinda annelere sormuslar "alip ta gereksiz bulduklariniz hic kullanmadiklariniz neler" diye
Meaela kimisinin hiicc mi hic kullanmadim dedigine digeri hbana acaip kolaylik oldu o olmasa ne yapardim bilmjyorum diyor.
Aklima gelen bi tanesi emzirme yastigi mesela.
Ben de bakalim mantigima uyan uymayan siralama yapmaya calisiyorum ki cidden bi hevesle alinip kenara konmasin. Yazik

Aynen canım ya düğün alışverişinde de öyle ya ben evime sokmam dediğim şeye Ayy ben onsuz ne yaparim diyenler vardı ya da tam tersi :)

Kızlar merhaba çok kanamam var kocaman pıhtı düşürdüm sabah. Salı gününe kadar hastanede kalacağım büyük bi kanama alanı var kese etrafında lütfen lütfen bize dua edin
Cok gecmis olsun canim.
Seninle ayni durumda olan cok insan oldu burada hepsi de atlattilar tehlikeyi iyi dusun.
Ayaklarini dikip yat canim
Dualarimiz seninle

Kızlar merhaba çok kanamam var kocaman pıhtı düşürdüm sabah. Salı gününe kadar hastanede kalacağım büyük bi kanama alanı var kese etrafında lütfen lütfen bize dua edin
gecmis olsun canim bolca dinlenmen gerek atlatırsın insallah.

Allah yardımcın olsun... dualarım sizinle

Gonlunu ferah tut. Insallah hersey yoluna girer. Burda bu durumu yasayan atkadaslar smdi daha iyiler sende iyi dusun iyi olsun

Kızlar bugün doktor onayı ile denize girdim . Kendime yedek 3 tane bikini altı aldım . Her denize girip çıktığımda altımı değiştirdim . Hiç sıkıntı yaşamadım .
Toxo olayında ilk gebe kaldığımda testi yaptırdım . Sorunsuz çıkmıştı ama bir arkadaş dışarıda yemek yemek tetikler demiş çok korktum . Çünkü çalışan insanım mecburen dışarıdan yiyorum

Disarida salatayi hic yememen lazim. Etlerin cok iyi pismis oldugundan emin ol ve tabi mumkun oldugunca emin oldugun yerlere git. Aslinda yazin ogle aralarini tost ve ayranla gecistirmek guzel fikir olabilir.

Ozelde ogrendim canim dr umu uzun suredir taniyorum. Benim de bi ara pozisyonu pek uygun degildi o arada kan verip tekrar gelip ultrasona girdim pozisyonu olcuye uygun hale gelmisti
Hımm anladım bende artık özele gider öğrenirim çünkü devlette bişey söylemiyorlar daha çok küçük diyorlar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…