2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hımm anladım bende artık özele gider öğrenirim çünkü devlette bişey söylemiyorlar daha çok küçük diyorlar sadece
Yalniz kiz ise cinsiyetini simdi soyleyemeyebilirler canim net olarak.
Ozele sadece cinsiyet icin gidip para vereceksen istersen biraz daha bekle

inşallah canım benim bende allah'a şükür 3 gündür iy
canım benim iyi yapmissin almakla ince battaniye hastane cikislarinda setin icindede oluyor oylede alirsin daha ... allahimizin izniyle inşallah kullanmak nasip olur inşallah hepimizde kucagimiza aliriz minik bebislerimizi
en guzelide bir ayin içinde hepimizden dogum haberleri gelecek, bende birseyler almak istiyorum cinsiyeti belli olsun ozaman alirim ..

Kızlar merhaba çok kanamam var kocaman pıhtı düşürdüm sabah. Salı gününe kadar hastanede kalacağım büyük bi kanama alanı var kese etrafında lütfen lütfen bize dua edin
canım benim inşallah atlatacaksin duamda kalbimde seninle, allahim senide bebeginide korusun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Yatış pozisyonumuza kaçıncı haftadan sonra dikkat etmemiz gerekiyor şuan ben tam yüzüstü disinda sag sol hafif yan meyilli falan yatıyorum ne zaman dikkat etmeye başlamalıyım?

Randevularimiz ve haftamiz yakın olunca iyi denk geldi canım

Aynen canım

İkimizinde 14une randevuşu var ama benim 2li test olduğu için devlet ki o da soylemiyor

Sonra da kendi doktorum tam netlesince gideceğim bakalım. :)

Aynen canım

İkimizinde 14une randevuşu var ama benim 2li test olduğu için devlet ki o da soylemiyor

Sonra da kendi doktorum tam netlesince gideceğim bakalım. :)
Benim 10unda canım ama haftasi daha erken diye söylemez ikili test isi hala muhallakta eşim istemiyor ve ikimizde güzel pozisyonda bir foto alabilirsek kendimiz tahmin yaparız

Kızlar merhaba çok kanamam var kocaman pıhtı düşürdüm sabah. Salı gününe kadar hastanede kalacağım büyük bi kanama alanı var kese etrafında lütfen lütfen bize dua edin

Allah sifa versin canim cok gecmis olsun. Cok su ic moralini yüksek tut canim. Bide elini karnina koyup ya şafi çek

Toxoplasma pozitif olan arkadasımız tekrar bir testini tekrarlat istersen cnm belki yanlış sonuç vermiştir
Kedi köpek hayvan çiğ et salam sosis vb bu tip şeylerden bulaşıyor
Bende ara sıra sucuk yiyorum pişmiş aslında hiç tercih etmemek gerekli

Kızlar çatlaklar için tatlı badem yağı kullanan var mı?
Tüylenme yapar mı?

Bende muayeneye 16.haftada gitmeyi düsünüyorum iki haftamız var merakla bekliyorum
En son 11+6 da ikili test için gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…