Kızlar çatlaklar için tatlı badem yağı kullanan var mı?
Tüylenme yapar mı?
badem yagi yapar ama tatli badem yapmaz die biliorum benKızlar çatlaklar için tatlı badem yağı kullanan var mı?
Tüylenme yapar mı?
Ben yatmiyorm psikolojik olarak birsey olur falan diye yana meyilli yatmaya bile çekiniyorum ama daha zaman var sanırım dikkat etmemiz içinBen hala yuzustu yatiorum valla
Canım ben hiç yemedim çiğ et ama bilemiyorum avidite testi yaptıracagım aynı zamanda tekrar testi tekrarlatabilirim ama bugun yaşadıgım üzüntü mahvetti beni en erken ptesi yaptırabilirim zaten testiToxoplasma pozitif olan arkadasımız tekrar bir testini tekrarlat istersen cnm belki yanlış sonuç vermiştir
Kedi köpek hayvan çiğ et salam sosis vb bu tip şeylerden bulaşıyor
Bende ara sıra sucuk yiyorum pişmiş aslında hiç tercih etmemek gerekli
Canım bende nasıl rahat edersem öyle yatıyorum henüz karın engel olmuyor son aylarda zor oluyorBen yatmiyorm psikolojik olarak birsey olur falan diye yana meyilli yatmaya bile çekiniyorum ama daha zaman var sanırım dikkat etmemiz için
Canim valla ben su an aslinda bebise diil kendime aliyorum aslinda.inşallah canım benim bende allah'a şükür 3 gündür iy
canım benim iyi yapmissin almakla ince battaniye hastane cikislarinda setin icindede oluyor oylede alirsin daha ... allahimizin izniyle inşallah kullanmak nasip olur inşallah hepimizde kucagimiza aliriz minik bebislerimizi
en guzelide bir ayin içinde hepimizden dogum haberleri gelecek, bende birseyler almak istiyorum cinsiyeti belli olsun ozaman alirim ..
Canim valla ben su an aslinda bebise diil kendime aliyorum aslinda.
Tup bebek tedavi sureclerinden fln da gectigim icin cok uzuntulu zamanlar yasadim. Arkadaslarimin bebekleriyle magazalara girerdim ay cok tatli ben de bakayim diye bi bakardim magazadan cikarken iyice huzun kaplamis, bi eksik hissediyordum kendimi.
O yuzden su an alisverisin benim icin ayri bir anlami var.
Dedigin gibi Allah kullanmayi nasip etsin insallah
Ben bu ay ki kotami doldurdum artik. Dedigin gibi her ay biraz biraz alacagim hem maddi olarak ta birden yuklenmemis oluruz. Valla ben kiyafet disinda ki seyleri seyleri unisex almaya calisiyorum cok cok begendigim biseye denk gelmedikce ne bilim arkadan gelen olur belki :))Canım kış bebekleri olacağı için enaz 3/4 tane penye al daha kullanıilı oluyor
eğer hevesin varsa al tabiki heray az az alınca ekonomik olarakta daha az sarsar :) bende ki battaniyeler pembiş pembiş dr da erkeğe benzetti:) bakalım cinsiyeti tam belli olunca ufak tefek bende baslayacağım
Aynen canım sola yatmak iyiymis ama kacinci haftadan sonra dikkat etmek gerek arastirayim doktor bani ciftcinin uygulamasi var bende ona bakayım en iyisi güzel bilgiler var orda tavsiye ederim bu aradaCanım bende nasıl rahat edersem öyle yatıyorum henüz karın engel olmuyor son aylarda zor oluyor
Ama en iyis sola yatmakmıi hamilelikte
L Lilyumm_ nasıl oldun canım azalma var mi kanama da. Agrin sancin var mi. Pihti dusmesinden hic korkma. Asıl icerde kalirsa daha tehlikeli. Hic uzme kendini canim yavrunu düşün onu kucağına alacağını emzireceğini birlikte gezeceğini hep güzel anları düşün umudunu kaybetme canım. İkiniz için dua edeceğim...
Canım çok geçmiş olsun , Allah şifa versin, bebişinizi size bağışlasınKızlar merhaba çok kanamam var kocaman pıhtı düşürdüm sabah. Salı gününe kadar hastanede kalacağım büyük bi kanama alanı var kese etrafında lütfen lütfen bize dua edin
Ne yazık ki kanama devam ediyor canım. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum. Hastanedeyim salı gününe kadar yatacağım söylendi. Tuvalet için bile kalkmıyorum yapılması gereken her şey yapılıyor biliyorum ama çok üzülüyorum önceden de kaybım olduğu içinDiyorum Rabbim nasip ettiyse doğacak ama çok üzülüyorum kanama alanı çok büyük olduğu için. Dediğin esmayı okuyorum Allah razı olsun canım
Hımm o Zaman 16. Haftayı beklemem gerekecek sanırımYalniz kiz ise cinsiyetini simdi soyleyemeyebilirler canim net olarak.
Ozele sadece cinsiyet icin gidip para vereceksen istersen biraz daha bekle
16. Haftaya kadar Bekleme konusunda eşlik edebilirim :)
Allah güç kuvvet versin çok geçmis olsun canım . Bebeğin çok güçlü milyonlarca rakibini geride bıraktı sana tutunabilmek için . Şimdi sende ona sımsıkı tutun ve güçlü ol . Herşey Rabbimden . Allah hayırlısı versin . Güzel haberler bekliyorum bendeArkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim dualarınız ve desteğiniz için Allah hepinizden razı olsun benim kanamam devam ediyor maalesef. Desteğiniz çok duygulandırdı ve mutlu etti beni bi yerlerde tanımasam da bize dua eden güzel insanlar var çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?