2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın kızlar ben bugun mide bulanti hapini icmeyip deneme yapacagim durumum nasil bakalim gerçi aksamlari istifar ediyorum rahatsizlanip uzaniyorum bügunum nasıl gececek bakalim inşallah bugunleri atlatip hamileligimizin tadinida cikaririz inşallah kucagimiza almak nasip olur inşallah

Kesinlikle ilk 3 ay tulum

Şuan mesajlara bakarken altta biberon reklamı var biberon falan almak için erken mi acaba ben hiç bişey almadım

Canimhep olumlu dusun genelde bu haftalarda kanamasi olanlar iyi bir dinlenme ile atlatabiliyor olumlu dusun hepimiz dua ediyoruz

Arkadaşlar merhaba, yarın 2li tarama için gideceğim ,doktorum ultrason bilgilerini çıkarttı sadece kan vericem, özelde yaptıran arkadaşlar ortalama fiyatlar nasıl, telefonla arayıp sordum burdaki laboratuara ama söylemediler, devletten de salı gününe randevu alabildim istediğim doktor o gün musaitmiş. Kan testi için ultrasonla kan alimi arasına çok zaman girmemesi gerekiyor dediler. Pazartesi halletmek istiyorum ama bakalım nasıl olacak

Alisveris konusuna ben de degineyim aldigim herseyi de kullandim guzel urunlerdi tertemiz de kaldi ikinciye de kullanacagim...dort bes penye battaniye vardi elde sarip dolastiriyoruz bu yuzden bile elin teriyle karariyor cabuk ayrica bebekler ilk uc ay sivi kaka yapiyor oglumun aninda sirtina cikiyordu bir hastane cikisi vardi ama funna babyden de olmak uzere ikili takim cok aldim bes alti takimi vardi yika kurut yika kurut zor yetti tulumlardan funna baby olanlari giydirebildim ama diger tulumlarimiz hediyeler falan olmafi vucut yapisina uymadi bacaklar girmedi tulum kullanissiz bence ayrica, ic badileri cok lazim ilk onlar kirleniyor bez sizdirinca bir de iclik olarak ince beyaz patikli altlar giydirdim.emzirme yastigi u seklinde olan kullandigim sevdigim urunlerdendi hatta oturma doneminde arkasina destek oldu. Biberon ve bir emzik sart en azindan hastane cantanizda olmali. Ayrica gogus ucum cok sorun yaratti gogus kalkani ve gogus ucu kremlerim bu dogumda da cantamda olacak...aklima gelenler simdilik bunlar..

Sagol canim paylasimin icin

aynen goguslerde sıkıntı cok oluyo. bana sogan demislerdi yaptim. cok şükür yara falan olmadi. nasip olutsa bunda da deneyecegim.

kolay gelsin sana canim.simdiden. bende persembeye mi randevu alsam diye dusunuyorum cuma cok kalabalik oluyo.

Senin haftan geçmemiş henüz ölçümlerini yaptırdığın yerde kana bakılması daha uygun bence
Hastane hastane değişiyor canım fiyatları
Ben toplam 380 tl ödedim
Toplam bin tl olan yerde vardi 200 olan yerde

Emzirirken göğüs acısı demeyin bana :)))
Hatırlatmayın bir sezeryan acısı iki göğüs acısı sıf bu yüzden daha cocuk yapmıcam demiştim ahahaha

Ölçümler doktorun muayenehanesinde yapıldı canım, anlaşmalı olduğu laboratuara gidicem sanırım , devlete de gidebilirsin dedi ama görüntülerle tahlilin arasında çok zaman farkı olmaması gerektiğini söylemedi ne yazık ki yoksa daha hızlı davranırdım. Teşekkür ederim cevap için

Kızlar kayinvalidesiyle kontrole giden var mi hic. Benim ki aradi tutturdu bende gelcem diye. Simdi ne var bunda diyeceksiniz. Zamaninda bana cok cektirdi cok kötü gunler yasadim hatta esime baska birini bulmaya bile calistilar. Kendi kayinpederini evime yolladi cam kapi ne var ne yok vurdu gecti sövmeler etmeler neler nler anneme bile en sonunda kiraya ciktim rahat ettim tabi yine yapacagindan geri kalmiyor yinede yakami birakmiyor. Bu yuzden cok soğudum istemediğimi bildiği halde inat ediyor gelcem diye. O kadar dedim gelsen de doktorun yanina giremezsin diyorum ben gelcem diyo. Hadi bu seferlik gitsek bile bi dahakine nasil engel olabilirim yardim edin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…