- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
bennson kontrole kv ile gittim. ama benim kv ile senin kv arasinda daglar kadar fark var. her gun arar gelir yemek yapar. birsey istion mu der telefon acar yemek yapma sunu yapiyorum yapip getirecem der. bu arada ben gelebilir miyim demedi. oglana bakmak icin gelmisti hic uzerini çıkarma anne hep beraber gidelim dedim.Kızlar kayinvalidesiyle kontrole giden var mi hic. Benim ki aradi tutturdu bende gelcem diye. Simdi ne var bunda diyeceksiniz. Zamaninda bana cok cektirdi cok kötü gunler yasadim hatta esime baska birini bulmaya bile calistilar. Kendi kayinpederini evime yolladi cam kapi ne var ne yok vurdu gecti sövmeler etmeler neler nler anneme bileen sonunda kiraya ciktim rahat ettim tabi yine yapacagindan geri kalmiyor yinede yakami birakmiyor. Bu yuzden cok soğudum istemediğimi bildiği halde inat ediyor gelcem diye. O kadar dedim gelsen de doktorun yanina giremezsin diyorum ben gelcem diyo. Hadi bu seferlik gitsek bile bi dahakine nasil engel olabilirim yardim edin bana.
Kızlar kayinvalidesiyle kontrole giden var mi hic. Benim ki aradi tutturdu bende gelcem diye. Simdi ne var bunda diyeceksiniz. Zamaninda bana cok cektirdi cok kötü gunler yasadim hatta esime baska birini bulmaya bile calistilar. Kendi kayinpederini evime yolladi cam kapi ne var ne yok vurdu gecti sövmeler etmeler neler nler anneme bileen sonunda kiraya ciktim rahat ettim tabi yine yapacagindan geri kalmiyor yinede yakami birakmiyor. Bu yuzden cok soğudum istemediğimi bildiği halde inat ediyor gelcem diye. O kadar dedim gelsen de doktorun yanina giremezsin diyorum ben gelcem diyo. Hadi bu seferlik gitsek bile bi dahakine nasil engel olabilirim yardim edin bana.
Hem ultrason hem kan vermenin mutlaka ayni gun yapilmasi gerektigini biliyorum yaniliyor muyumArkadaşlar merhaba, yarın 2li tarama için gideceğim ,doktorum ultrason bilgilerini çıkarttı sadece kan vericem, özelde yaptıran arkadaşlar ortalama fiyatlar nasıl, telefonla arayıp sordum burdaki laboratuara ama söylemediler, devletten de salı gününe randevu alabildim istediğim doktor o gün musaitmiş. Kan testi için ultrasonla kan alimi arasına çok zaman girmemesi gerekiyor dediler. Pazartesi halletmek istiyorum ama bakalım nasıl olacak
göğüs acisi ben çok cektim iki cocukdada ah kanardi cocuk cekuyor ben cekiyorum ne gunlerdi sezeryana da aglayarak girmistim ikinci sezeryan olmuştu bir hafta cokzorluk cekmistimEmzirirken göğüs acısı demeyin bana :)))
Hatırlatmayın bir sezeryan acısı iki göğüs acısı sıf bu yüzden daha cocuk yapmıcam demiştim ahahaha
yaa böyle kaynanami olur inşallah bundan sonra zincirleri kirar iyi olursunuz hamdolsun ayri evdesin esinin hatrina idare et canım benim saglikla kucagina almak nasip olsun bebegin bebegini ve esini düşün mutlu ol ..Kızlar kayinvalidesiyle kontrole giden var mi hic. Benim ki aradi tutturdu bende gelcem diye. Simdi ne var bunda diyeceksiniz. Zamaninda bana cok cektirdi cok kötü gunler yasadim hatta esime baska birini bulmaya bile calistilar. Kendi kayinpederini evime yolladi cam kapi ne var ne yok vurdu gecti sövmeler etmeler neler nler anneme bileen sonunda kiraya ciktim rahat ettim tabi yine yapacagindan geri kalmiyor yinede yakami birakmiyor. Bu yuzden cok soğudum istemediğimi bildiği halde inat ediyor gelcem diye. O kadar dedim gelsen de doktorun yanina giremezsin diyorum ben gelcem diyo. Hadi bu seferlik gitsek bile bi dahakine nasil engel olabilirim yardim edin bana.
Ayyy gercekten cok zor onun acisi neler denemedim kremler bitkisel duyduklarim emzirme vakti gelince agliyodum boyle bir aci yok dort ay falan surdu dokuldu parca parca sonra nasirlasti mi nedir daha hamilelikte basliyor benim kremlere basladimgöğüs acisi ben çok cektim iki cocukdada ah kanardi cocuk cekuyor ben cekiyorum ne gunlerdi sezeryana da aglayarak girmistim ikinci sezeryan olmuştu bir hafta cokzorluk cekmistim
Benimkide bebek konusunda beni cok üzdü kısırmis gibi davrandi bana hep hamile kalana kadar cok kırgınim ayni evdeyiz birde şuan bebegimle ilgili hic hevesim yok gelmesin istemem zaten doğumdan sonra anneme gitcem kalcam insaAllah soguttu kendinden Allah biliyor oglunada banada kisirmisiz gibi davrandi boşver bahane uydur böyle davraninca haketmiyorlarKızlar kayinvalidesiyle kontrole giden var mi hic. Benim ki aradi tutturdu bende gelcem diye. Simdi ne var bunda diyeceksiniz. Zamaninda bana cok cektirdi cok kötü gunler yasadim hatta esime baska birini bulmaya bile calistilar. Kendi kayinpederini evime yolladi cam kapi ne var ne yok vurdu gecti sövmeler etmeler neler nler anneme bileen sonunda kiraya ciktim rahat ettim tabi yine yapacagindan geri kalmiyor yinede yakami birakmiyor. Bu yuzden cok soğudum istemediğimi bildiği halde inat ediyor gelcem diye. O kadar dedim gelsen de doktorun yanina giremezsin diyorum ben gelcem diyo. Hadi bu seferlik gitsek bile bi dahakine nasil engel olabilirim yardim edin bana.
En fazla 1 hafta süresi varmış , degerler muhtemelen etkilenecek benim durumda, doktoruma çok güveniyorum , ama bu durumu bilseydim randevu saatimi erkene alıp ikisini aynı gün hallederdim. Umarım bi aksilik çıkmaz bundan kaynaklıHem ultrason hem kan vermenin mutlaka ayni gun yapilmasi gerektigini biliyorum yaniliyor muyum
kac yıllık evlisin canım benim kısır olana bile böyle davranilmaz hersey allahtan verende allah alandaBenimkide bebek konusunda beni cok üzdü kısırmis gibi davrandi bana hep hamile kalana kadar cok kırgınim ayni evdeyiz birde şuan bebegimle ilgili hic hevesim yok gelmesin istemem zaten doğumdan sonra anneme gitcem kalcam insaAllah soguttu kendinden Allah biliyor oglunada banada kisirmisiz gibi davrandi boşver bahane uydur böyle davraninca haketmiyorlar
2 senelik canım aynen öyle Allah simdiye nasip etmiş demek ki simdi birde hayaller kuruyor sunu yaparız bunu yaparız sanki o hevesi bıraktı neyse bunlari hatirlayip canımı sıkmak istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor zaten bebekle ilgili konusulunca hemen hatırlıyorum nefret basıyorkac yıllık evlisin canım benim kısır olana bile böyle davranilmaz hersey allahtan verende allah alanda
Canim acik acik soyle istemiyorum diye. Yine gelicem derse de randuvylarini ona haber vermek zorunda degilsin habetsiz gidet gelirsin. Allah boylelerini bildigi gibi yapsin bende de var onun bi alt versiyonu. Bana uzak allaha yakin olsunKızlar kayinvalidesiyle kontrole giden var mi hic. Benim ki aradi tutturdu bende gelcem diye. Simdi ne var bunda diyeceksiniz. Zamaninda bana cok cektirdi cok kötü gunler yasadim hatta esime baska birini bulmaya bile calistilar. Kendi kayinpederini evime yolladi cam kapi ne var ne yok vurdu gecti sövmeler etmeler neler nler anneme bileen sonunda kiraya ciktim rahat ettim tabi yine yapacagindan geri kalmiyor yinede yakami birakmiyor. Bu yuzden cok soğudum istemediğimi bildiği halde inat ediyor gelcem diye. O kadar dedim gelsen de doktorun yanina giremezsin diyorum ben gelcem diyo. Hadi bu seferlik gitsek bile bi dahakine nasil engel olabilirim yardim edin bana.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımYarın miniğimi göreceğim Allah'ın izniyle, şimdiden heyecanlıyım:)
Doktor cinsiyeti de kesinleştiririz dedi, bakalım %70 kız ihtimalimiz ne olacak :))
Ama en güzeli içimizdeki minnoşları görmek <3
Amiin inşallahİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
bennson kontrole kv ile gittim. ama benim kv ile senin kv arasinda daglar kadar fark var. her gun arar gelir yemek yapar. birsey istion mu der telefon acar yemek yapma sunu yapiyorum yapip getirecem der. bu arada ben gelebilir miyim demedi. oglana bakmak icin gelmisti hic uzerini çıkarma anne hep beraber gidelim dedim.
işte diyorum ya canim.daglar kadar fark var.her zaman derim hakkini odeyemem diye.Seninki iyiymis ben hamile oldugumu ogrendigimden beri yatiyorum bi wcye gidiyorum kendi de biliyor bunu daha bi kere yemek yapmadi. Annem sagolsun her gun o kadar yoldan gelip hem evimi temizler hem yemek yapar.
Canım. Ben hiç gitmedim ama kendim bile teklif ederim gel sen de gör torununu diye çünkü kendi annemden farksız
Kendinden önce beni ve oğlunu düşünür çok iyi bir kadın
Ama seninki gibi olsaydı sanırım He He der ama kabul etmezdim
göğüs acisi ben çok cektim iki cocukdada ah kanardi cocuk cekuyor ben cekiyorum ne gunlerdi sezeryana da aglayarak girmistim ikinci sezeryan olmuştu bir hafta cokzorluk cekmistim
Benimkide bebek konusunda beni cok üzdü kısırmis gibi davrandi bana hep hamile kalana kadar cok kırgınim ayni evdeyiz birde şuan bebegimle ilgili hic hevesim yok gelmesin istemem zaten doğumdan sonra anneme gitcem kalcam insaAllah soguttu kendinden Allah biliyor oglunada banada kisirmisiz gibi davrandi boşver bahane uydur böyle davraninca haketmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?