2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim acik acik soyle istemiyorum diye. Yine gelicem derse de randuvylarini ona haber vermek zorunda degilsin habetsiz gidet gelirsin. Allah boylelerini bildigi gibi yapsin bende de var onun bi alt versiyonu. Bana uzak allaha yakin olsun

Hemen hemen hergun esimi arayip randevu gününü soruyor canim. Cok yapışık birsey. bisey dedi mi illa yapacak. Zaten gidince doktor sadece beni aliyor iceri devlete gidiyorum bunu bildiği halde inat ediyor en son olmadi ona söylemeden baska gun gitcem tabi inşallah esim demezse

Brn yalniz gitmek istiyorum de esine. Bu kadar basit. Hep sen mi kirilcaksin bosversene

Yagmureylul bu donem en stressiz gecirmemiz gereken donem. Ben ozellikle bu donem bana negatif enerji veren kimseyle gorusmuyorum.
Esim ve ben tanistigimizda anne ve babasi zaten vefat etmisti o yuzden boyle syler yasamadim bilmiyorum. Ona hep keske yasasalardi da ben de gorebilseydim derim.
Ama senin kaynanan cok kotu niyetliymis. O sikintilari esinle birlikte yasamissinizdir zaten. Esini karsina alip sakince o donemleri sen de biliyosun ben mumkun oldugunca mesafeli olmak istiyorum de acik avik.
Ozellikle hamilelik ve lohusalik surecinde bana iyi gelmeyen insanlarla cok icli disli olmak ve isime karistirmak istemiyorum de.
Insan psikolojisinden biraz anlayan ve seni de dusunen biriyse zaten bi orta yol ayarlar o canim. Once sen ve ailen geri kalan hele de sana ve size zarar veren herkes dis kapinin dis mandali canim bunu aklimdan cikarma

Kızlar Bağırsak tembelligine ne iyi geliyor yaşayanlar yaziversin lütfen.
Valla ohamileligin sanindan galiba her turlu yasiycaz:)
Ben de dusundum kefir iyi gelir mi acaba.
Benim bagirsak tembelligi degil de siskinlik hissine diyeyim soda ve icine sikilmis yarim limon cok iyi geliyor

Valla ohamileligin sanindan galiba her turlu yasiycaz:)
Ben de dusundum kefir iyi gelir mi acaba.
Benim bagirsak tembelligi degil de siskinlik hissine diyeyim soda ve icine sikilmis yarim limon cok iyi geliyor
digger hamileleiklerde boyle birsey yasamadim. nolcak bilmiyorum halim

İyi akşamlar kızlar bende Çarşamba günü ikili test sonuclarını alıcam inş hersey güzel cıkar. Bu arada benimde kayınvaldıem benle doktora gelmek istiyor ama ben gelmesini hiç isteniyorum evlilik hazırlıgı sürecinde ve evliligimin ilk zamanlarında cok çektirdi bana hatta ilk aylarımda ki agrılarım yuzunden hamilelik bunalımkna girdiğimi bile söyledi. Bende gelsin istemiyorum gelme de diyemiyorum ne yapıcam bilemiyorum valla

Kızlar Bağırsak tembelligine ne iyi geliyor yaşayanlar yaziversin lütfen.
Kesinlikle kiraz diyebilirim bende kabizliktan ölüyodum 3 gündür kiraz yiyorum cok rahatladim ..hemde kirazın agri kesici özelligi varmis ..bacaklarima vuran kalça agrim oluyo benimde özellikle de gece uyurken

Bu dediklerini dikkate alicam canim bi konusmaya caliscam esimle kirmadan

Bu konuda yalniz degilmisim

Benim karnim tuylenmeye basladi. Benim dikkatimi cekti ama bana oyle geliyor sandım esimde bu aksam kendi soyleyince sasirdim kaldim. Yağ da kullanmıyorum neden boyle olur acaba. Sizde böyle birşey oldu mu

Allah yardımcınız olsun hanımlar.
Ben kayinvalide sorunu yaşamadım.
Ne diim Allah iyilik versin....
Benimde kabızlık sorunu var.
Mide bulantılarim bi ka gündür tekrar başladı ve buna sebep bulunduğum ortam mi yoksa kabızlıktan mi kaynaklı yoksa normal bi durum mu bilmiyorum. Ama halsizlik çok vuruyor. Suan bile gözümü zor aciom ve uykum çok var.

Benim karnim tuylenmeye basladi. Benim dikkatimi cekti ama bana oyle geliyor sandım esimde bu aksam kendi soyleyince sasirdim kaldim. Yağ da kullanmıyorum neden boyle olur acaba. Sizde böyle birşey oldu mu

Erkek bebekte tüylenme olur derler ama kocakarı lafları tabi gerçeklik var mı bilemem :)

benimde karin bolgemde yavas yavas basladi gobek deligi etrafinda daha belirginlesti (bende yag yada krem kullanmaya henuz baslamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…