2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım 378 tane 1 numara bez günde 8 tane den 47 gün gidiyor prima premium care

2 5 kilo arası

Senin ikinci inşallah demi bi yorum.yapsana biz cahillere :) çok mu karar mi yeter mi

Aradan 8 yıl geçince günde nekadar değiştirdiğini unuttum
378 tane çok bence öyle almayın belki bebeğini uygun olmayacak her bez her bebeğe olmuyor canım çünkü bazıları alerji yapıyor ufak bi paket alarak deneyebilirsiniz

Bende yarın doktor randevumda tekrar sorayım bari. Belki bize de artık problem yok belirli aralıklarla olabilir dese bari. Karı-koca kavramımızın bitmesinden korkuyorum aksi takdirde

Bende yarın doktor randevumda tekrar sorayım bari. Belki bize de artık problem yok belirli aralıklarla olabilir dese bari. Karı-koca kavramımızın bitmesinden korkuyorum aksi takdirde

Hahahah ben de aynı şeyleri düşünmeye başlamıştım, kadınlık ve annelik böyle bişey.
Hem bebeğin canı derdindeyiz hem aman işler iyice askerlik arkadaşı gibi olmasın derdinde :)
Her yük kadının omzunda işte

Çok libidosu yüksek bir hamile örneği gibi oldum sanki tüm destekçi hamile annelere sevgiler inşallah muaffak olacağım bu yolda

Ama ciddi ciddi bu dönemlerde libido artmaya başlıyormuş, bi yerde okumuştum

Benden söylemesi

Kızlar ben de bugün ilaçları nasıl kullanacağımı sormak için doktora uğradım, hemşiresi yardımcı oldu. Hem de kontrol tarihini 4 Ağustos a aldırdım, yoksa kuzenin düğün dernek işlerine denk geliyordu. Kontrole 4 gün daha yaklaşmış oldum

Yok yok doğru yoldasin :)

Hem hamilelik 2.trimester niye hamileliğin balayı deniyor hiç dusunduk mu hahahahah:)

Yarın sevgili doktorum umarım duymak istediklerimizi söyler aksi takdirde cinsellik karşıtı olduğunu düşüneceğim başka doktor bulacağım şaka bir yana balayı günlerine dönsek şahane olur gerçek anlamda romantizm aşk dolu birbirinin gözlerinin içine içine bakan çiftler olsak.. iyice evde atletle göbeğimizi kaşıyıp tv izleyen tiplere dönüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…