2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Tamam canım bır bakayım incelemem lazım

Ay canım cok sevımlı oldun böyle
Canım bende memurum ben hamile pantolonları aldım . Kurumda giyilecek tarzda ama ben defacto nün internet sitesinden aldım canım . Çünkü mağazalarda hamile reyonunda 2-3 parça şey oluyor . Bir lacivert, bir bebek mavisi bir de pembe pantolon aldım yaz için tam bu renkler . Öneririm

Kızlar daha önce doğum yapan arkadaşlarımıza bir sorum olacak,

1 numara yenidoğan bebek bezi kaç paket alınmalı tahmini? Yani kaç paket sonra büyüyüp 2 numaraya geçiyor tahminen bebekler

Slm hamisler , takip ediyorum ama pek yazamıyorum , Dr folik asiti braktirdi , regenesis diye bir vitamine başladım, araba için ben de tecrübeli bir anne olarak yorum yapayım , arabanız varsa mutlaka travel sistem alın yoksa tam yatar olması yeterli, ayrıca hafif ve katlandiginda az yer kaplasin , çift yönlü olsun, bu özelliklere sahip pahalı olmayan bir araba alın, sakın çok para vermeyin çünkü çocuk yürümeye başladığında binmiyo bile çoğu kez , bizimkisi öyle oldu yani, ben 3 yıl önce 350 TL ye aldım bilindik bir marka da değil ustelik inşallah ikinciyi de buyuturum

Kızlar daha önce doğum yapan arkadaşlarımıza bir sorum olacak,

1 numara yenidoğan bebek bezi kaç paket alınmalı tahmini? Yani kaç paket sonra büyüyüp 2 numaraya geçiyor tahminen bebekler
Kızım 3 kg doğdu ve sadece 1 paket 1 no kullandık , bence çok erken bez için ben bu defa 3 kg üstü olursa direkt 2 no almayı düşünüyorum

Canım bebeğe göre değişiyor eğer zayıf doğarsa bir iki ay kullanırsın kilolu doğarsa zaten bir numarayı bitirince ikiye geçersin benimki çok zayıftı 4 ay bir numara kullandım

Kızım 3 kg doğdu ve sadece 1 paket 1 no kullandık , bence çok erken bez için ben bu defa 3 kg üstü olursa direkt 2 no almayı düşünüyorum
Canım bebeğe göre değişiyor eğer zayıf doğarsa bir iki ay kullanırsın kilolu doğarsa zaten bir numarayı bitirince ikiye geçersin benimki çok zayıftı 4 ay bir numara kullandım

N11.comda 10 tllik hediye çekim var da kullanacak yer arıyorum başka şeyler bakayım o zamansa bezi sonraya bırakalım :))

N11.comda 10 tllik hediye çekim var da kullanacak yer arıyorum başka şeyler bakayım o zamansa bezi sonraya bırakalım :))
İkinciyse ihtiyaç çok olmuyor yenidoğana bi de kışta sürekli yatacaklar bi batanniye bi yastık yeter
Bana küvet seti şampuan ve bez lazım kıyafetler bi sürü abiden kalma
yazda da mama sandalyesi oyun halısı gibi şeyleri alırım oyalansın diye
Çokta acele etmeyin alışveriş için kızlar

ay bu bilgiler cok iyi oldu kızlar

Ah canim cok şükür şuanda mantar sıkıntım yok ama o ilaçları hamile kalmadan 3 ay önce kullanmıştım, feleğim.iz şaştı eşimin ve benim: ( evet umarım bu son korkularımız olsun :)

Bende bebek arabasi araştırıyorum
Bez olarak ilk etapta Sleepy kullanicam son ayda alicam memnun kalmazsam baska markaya geçerim diye düşünüyorum bakalım ıslak mendil uni baby yenidogan aldim 4lu paket onu yedek gibi kullanicam pamuk islatip onu kullnicam olduda biterse diye yanımda tasiyicam veya bebegime ait birseyi silmem gerekirse agzinin elinin degdigi onu silmek icin kullanirm hayaller bu hayatlar nasil olucak bakalım
Bebe yagi kullanmicam gozenekleri tikadigi soyleniyor bebekler icin olan nemlendiricilerden alırım sanırım nasaj vs icin kuruluk olmasin diye pisik kremi olarak desitin marka alicam o kuvvetliymis agir pisikler icin iyi gelir normal olarak kullanmaya sudocrem düşünüyorum hafif oldugunda sürmek icin sampuanda Friendly marka alicam parfumsuz zaten her yikamada sampuanlamam pamuk olarak Baby&me pamuktan alicam deterjanlarinida Baby&me marka alicam memnun kalirsam devam arastirmalar sonucu karar verdiklerim bunlar suan ilk etapta alırım bebegime göre devami sekillenir

Idrar sonucuma bakar mısınız kızlar gecmis mi enfeksiyonum

Bu arada bugün MedicalPark fatihte doğum fiyatını öğrendim normal 2500 sezeryan 3500 hersey dahil 1 gece kalma bebekle ilgili tektikler falan icinde paket seklindeymis dogumda hep bayan varmış ekip olarak eşim bu konuda biraz net iyi oldu neyse sonuç olarak sanırım burda devam edicem gibi Tülay hanimla bir sorun cikmazsa eger fikir degisikligi ya da anlasmazlik gibi annem orda ameliyat olmustu odaları güzel zaten bir gece önemli olan temiz olsa doktor hemsire ilgilense yeterli sanırım bakalım hayırlısı Allah sagsalim dogumlar nasip etsin hepimize

Bebek ara
fiyatları gayet iyiymiş cnm
İçine de sinmiş devam et ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…