2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Insallah hemen kurtulursun canim

Canim ben genetik test yaptirdim ileri yas riski olabilir dusuncesiyle. Orada cinsiyet kromozomlarina da bakildigi icin net olarak soyluyorlar.

Insallah hemen kurtulursun canim

Canim ben genetik test yaptirdim ileri yas riski olabilir dusuncesiyle. Orada cinsiyet kromozomlarina da bakildigi icin net olarak soyluyorlar.
Öyleymıs canım iyi yapmıssın ıcın rahat etmıstır ee nasıl gıdıyor gununuz bakım mıdem pek fena sıs bısı yesem cıkacak gıbı ama agzımın ıcı demır gibi susuyorum ama su ıctıkce kotu oluyorum

Bu değerli çalışma için teşekkürler canım

Ayy canım döner bundan kaç gün yatacak ki ben bilemedim valla ya

Pekı canım ben memurum ya şimdi en son baktıgımda hep kot tarzı lastıklı pantalonları vardı onu bakanlıkta gıyersem bakan benı topa dizer

Koyu renk yok mu canım ya ki siyah bile vardır ben hiç bakmadım ama daha büyük bi lcw bak :)

Kızlar e bebek bezlerde ndirim yapmış

Tane fiyati hesaplayın 50 kurus ne kadar altı o kadar iyi

Yeni doğan 1 numara premium care 44 kuruşa geliyor

Ama makro market yakınınizda varsa 41 kuruşa geliyor

41 kuruştan daha uygun fiyata bulan yazsin :)

Prima premium care 1 numara için :)

Pekı canım ben memurum ya şimdi en son baktıgımda hep kot tarzı lastıklı pantalonları vardı onu bakanlıkta gıyersem bakan benı topa dizer
Kumaslari da var canim klasik gomlek tarzi modelleri de buyuk bir lcw ya da bete bak ben netten aliyorum ertesi gun gonderiyorlar

Lc den aldım canım hamile pantolonu buluz falan yaza göre hem serin hem de rahat ürünleri

Aaa kızlar bi de yazmayı unuttum cepa h m bebek ürünleri çoook güzel çok çeşit var ve fiyatlar uygun yolu düşen baksin :)

Canım geçen S selifor da yazmıştı bi de e bebek indirimdeydi

Güzel bir ürüne benziyor valla :)
Benim paylastigim farklı model canım fotosunu koyamadim mobil uygulamada yüklenmdigi icin annemlere ondan almayi düşünüyorum kullanisli geldi bana benim begendigm çünkü besik park yatak vs alicak yerim yok kendi evime geçince ancak park yatak alırım o zamana kadar idare eder beni 300tl dedigim eski mesajimi bulup onu alıntılarm

Kızlar benim bağırsaklarımdan çok garip sesler geliyor akşamdan beri, sizde oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…