Demi ama heyecandan tum yazılar bırbırıne gırıyor
Eee usta olduk tatlım gıde gıde
Vallahı bız tertipe bağladık korkuyo o ama 2 3 kere geldı bende bulantılardan hem halimde kalmayınca hıc karsılık veremedım valla bır bunaltı bastı hehe oda zorlamadı
Tatlımm gozun aydınn. Bebık ya bu cınsıyet seysı nasıl oluyoo pekı nerden anlasılıyo bu ıkılı test kanındakı bı degerdenmı bakılıyor ozel bıseymı yapılıyor ya yoksa benım doktorum öle bısı yaptırmıyomu bana ben bugune kadar sadece 4 kere ultrasona gırdım bır kerede ıkılı ıcın kan verdım baska bısıyıme bakılmadı falan
Angaralımı gardas senın esınde bana benımkını hatırlattı
Gunaydınn melodımm nasılsınız bugun analı mınnaklı bakım
Valla harıka gozukuyor ınsanın herseyı alası gelıyor ama kızlarında dedıgı gıbı 3 4 ay kullanınca kucukmü gelırkı
Kızlar bende folık bıraktım sımdı onun yerıne İmom omega dıye vıtamın verdı ondan ıcen varmı demır hapları falan demısınız ayrı bısı vermedı ama ılacın seysını okuyunca hepsınden var onda ama kafam karısıyoo boyle okuyorum yapılanlar verılen ılaclar falan tabı herkeste farklı olur ama benım doktor ya benı cok yormuyo
yada ne bılım aklıma kotu kotu seler gelıyoo
Yesaa sen basladınmı alısverıse magazaları yazmayı unutmaa ben tek ankamall de ebebek e baktım ama mağaza bana kucuk geldı ve albenısını goremedım hızlı gezdıgımdenmı ne kucuk geldı mağaza
Kuzumm hayırlı haberlerle gel
Ahh Tatlım ben 14+1 im sabah yedıgımı cıkardım yıyemıyorum haplarımı cıkarıcam dıye sımdı ıctım valla
Bılmıyorumkı canım benım hep bulantılı halsız gectıgı ıcın tabı gogusler hassas suan. karında benımde hala gerılıp agrıyor