2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bizde çok kontrollüyüz ama bu da can 9 ay çok uzun bir süre
Doktor kanamam olduğunda bize de yasak koymuştu, igne ve progestanla 2 günde kanamam geçti ama doktorun ok demesine daha 1 ay vardı :) biz 3 hafta dayandık ama doktora gitmeden 1 hafta önce tutamadık malesef, biraz daha kontrollü sekilde oldu. tabi benden kaynaklanıyor, ben her şeyin yolunda gittiğini düşündüm, hiçbir sikintim, kanamam hatta lekelemem dahi yoktu 3 haftadir, agri sızı da yoktu. Ama örnek akınacak bir sey degil tabi, 1 hafta sonrada zaten doktor yasakları kaldırdı, :) ama doktoruma itiraf etmedik tabiki :)

Bebek ara

fiyatları gayet iyiymiş cnm
İçine de sinmiş devam et ozaman
Daha uygun olanda vardır elbet ama dedigin gibi icine sinmesi önemli gerçekten sende gtmistin dimi oraya suan nereye gidiyorsun

Hepsi negatif ve referans aralığında görülüyor canın sıkıntı yok gibi
oncekinde sayısal değer yazıyordu negatif olunca gecmis demektir heralde dedim ama sormak istedim yinede sagol canım

Kızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben arada bir içiyorum kafein zararlı falan diye icmiyordum baslarda sonra arada bir icmeye başladım Çayda öyle günde en fazla üç bardak kulplu bardakla kahvaltida ve akşam keyif cayi niyetine

Canım ben türk kahvesi de içiyorum, çay da. Ama kahveyi 2 günde bir içiyorum. Ya da hergun ise ölcegı biraz daha az koyuyorum. Bulantima iyi geliyor kahve. Çayı da günde bir çay bardağı,

Canım lokosit önemli senin negatif çıkmış geçmiş yani gözün aydın :)

Ben kahve 0

Çay açık olarak içiyorum valla

Canım ben türk kahvesi de içiyorum, çay da. Ama kahveyi 2 günde bir içiyorum. Ya da hergun ise ölcegı biraz daha az koyuyorum. Bulantima iyi geliyor kahve. Çayı da günde bir çay bardağı,
Ben canım cekince kahve içiyorum bulantiya iyi geldigini yazanlar olmuştu o zamanlarda da iceyim gunde bir tane ya da gün aşırı

Canım lokosit önemli senin negatif çıkmış geçmiş yani gözün aydın :)

Ben kahve 0

Çay açık olarak içiyorum valla
Bende çayı aciga yakin iciyorum öyle daha iyi sanırım kahve sevmezmiydin icmezmiydin zaten yoksa kestinmi icmeyi
Ohh sevindim canım ya Sağol yinede su icmeye devam ama tekrarlar falan Allah korusun

Kuzenim bebek arabasi magazasinda çalışıyor daha dogrusu Kanz ve Pierre Cardinde bunu önerdi hoşuma gitti ama ağır 9.5 kilo yazıyor kullanisli olurmu bilmiyorum agirligi icin degil güzel dedi sadece acikcasi bende sormadım onuda sorucam listeme ekledim benim istegim kendine dönukkende arka tekerlerin arkada kalmasiydi çünküöne geldiginde surmede zorlk oluyor diye okmustm bu öyle neyse nasipte ne varsa artık

Bende çayı aciga yakin iciyorum öyle daha iyi sanırım kahve sevmezmiydin icmezmiydin zaten yoksa kestinmi icmeyi
Ohh sevindim canım ya Sağol yinede su icmeye devam ama tekrarlar falan Allah korusun

Kendim. Kestim canım günde 1 ya da 2 fincan Türk kahvesi kesin içerdim

Ama su an zerre kadar canım istemiyor o yüzden de bırakmış oldum

Fiyat nedir bunun canım

Kendim. Kestim canım günde 1 ya da 2 fincan Türk kahvesi kesin içerdim

Ama su an zerre kadar canım istemiyor o yüzden de bırakmış oldum
Canın istemiyorsa o zaman icilmiyor zaten ama iyi yapmissin bende ssyrek içiyorum artik bulantim cok oldugunda icicem sadece ya da canim istediginde

Fiyat nedir bunun canım
Babymall sitesine girdim sadece orda 1.699 yazıyor indirim falan olduğunda en fazla 1400lere düşer sanırım pahalı aslında ama ben alırsam kuzenim vasitasiyla biraz olsun indirimli almis olurum
Bu renk değil kırmızı siyahi var o daha hos bence bu renk hosuma gitmedi netten bakabilirsen o daha hos bence kararsizim aslında casual quantumuda begendim oda bunun gibi ağırlığını bilmiyorum onun ama

Hayırlı sabahlar hanımlar,
Ya bu ayın 5 inden beridir elevit ve maltofer kullanıyorum.
Şimdi araştırma fırsatım oldu.
Doktor yazdı diye aldım ama bi sıkıntı olur mu ya?
Benim kan degerlerime fln bakilmadi.
Direk yazdı.
Kullandığınız folik asidi bırakın bunlara başlayın, dediydi.
Bende öyle yaptım.
Maltofer ı günde 1 ac karinla içiyorum.
Yani sabahlari.
Ve maltofer ı içtiğim zaMan en az 1 saat kadar çay kahve gibi kafein li içecekler içmememi söyledi.
Böylelikle sabah kahvaltısında içtiğim 1 2 bardak acik çayda hayatımdan çıktı.
Hiçbir şekilde çay tüketmiyorum.
Kahve zaten icmiyordum.
Ha çiğneyerek kullanan varmış.
Çok şaşırdım.
Bana öyle birşey söylenmedi söylense de icemezdim herhalde midem kalkardı.
Yutarak kullanıyorum.
Bu arada doktora gittigimde o ilacları kullanmadan önce 50.8 kilo idim.

Elevit ı ise günde 1 tok karinla alıyorum.
Bende yeteri kadar beslenmedigimi düşünüyorum. Yoksa ilaç kullanmayı sevmem helemi hamilelikte gözüm korkuyor...
Benim kullandiklarimi kullanan var mı?
Rabbim saglikli kilsin meleklerimizi. ..

ginaydınlar
Türk kahvesini doktor günde 1 tane içebilirsin dedi , çay da 2 yada 3 çay bardağı ve açık içmeye çalışıyorum

Günaydın Günaydın sie Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu bol bol güzel haberli bir Cuma günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın canım hayırlı cumalar

Ben çay koliktim ama suan haftada bir gün bir bardak ancak içiyorum içim almıyor şekerli her şeyden de şekersiz içsem de çaydan da midem kötü oluyor. Hayatımda ilk defa çikolata bile yiyemiyorum . Sizlere tavsiyem sabah aç karnına kurunüzüm ve kamu yiyin. Kuru üzüm çayın emdiği Demir'i ve azalttığı kanı dengeler Herkes şifalar diliyorum . Rabbim meleklerimizi korusun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…