2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Anladım canım senden sonra bakmistim.ben de e bebek uygulamasından şimdiden Güle güle kullan:)

Kizlar benim dr ilac falan vermedi. butun ilaçlarımı kesti progestan aspirin igne hepsini birak dedi. ama vitamin veya baska bir ilac vermedi. sadece bagirsak duzenletici olarak duphalac ve rennie verdi.ciktiktan sonra aklıma geldi. tekrar girmek istemedim.

Tebrikler canim, aynı duyguyu bende yaşadım, gerçekten insanın üstünden büyük bir yük kalkıyor test sonuçları gelince, umarım bundan sonra da hepimiz için böyle güzel geçer. Buarada eski doktorum nidazol u, sabah 2 akşam 2 vermişti, hayatımda hiç bu şekilde yüksek dozajda ilaç almamistim. Kokuyu geçirdi ama bu sefer mantar oldum

İnşallah güzel haberler alacaksın canım darısı yarına bana :)
Amin canım benim insaAllah atlaticaz güzel bir şekilde

Anladım canım senden sonra bakmistim.ben de e bebek uygulamasından şimdiden Güle güle kullan:)
Daha almadım canım bir süre daha alamicam gibide indirim bitmeden yakalarm insaAllah

Bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum artık oğlum veya kızım diye sevmek istiyorum karnımi aşırı merak sardı ogrenenleri okudukça

Evet bunu cok kisiden duydum. Sunu alayim bunu alayim hep gonulden gecenler. Cok acele etmeyip cocugun karakterine gore acil olmayan seyleri almak cok mantikli aslinda. Ama galiba ilk bebek olunca bebekten ziyade kendimiz icin alisveris yapiyoruz. Ben ki pek alisveris sevmem ama su bebek alisverisinden aldigim keyfi hicbiseyden almadim :))

Evet canim benim bi nevi mecburdu tup bebek tedavisinde genetikle ilgili sikinti cekmistim senin oyle bi gecmisin yoksa hele de yasin gencse gerek yok icin rahat etsin.
Benim bu hafta bas agrisiyla geciyor valla pek tadim yok

Genetik sonuclarla ilgili icimizde ister istemez korku vardi. Bu son korkularimiz olsun innsallaaah hepimizin hamileligi su gibi aksin
Antibiyotik alimlarinda mantar her defasinda oluyor bende. Antibiyotikle birlikte immunex plus ve unimed vajinal yikama jeli kullandigimda olmuyor ama. Tabi su an hamilelik oldugunda immunex plus kullanilir mi bilmem ama hamilelik disinda aklinda olsun canim

Yaaaa aa aaa işte buuuu:) 37 kuruş olan kaç tane çıkıyor

Şimdi baktım canım 37 kuruş olan çokmus yakın olsak 3 kişi alirdik:) triphop

İlk zamanlar günde 6 7 8 bez gidiyor diyenler vardı :)

Yaaaa aa aaa işte buuuu:) 37 kuruş olan kaç tane çıkıyor

İlk zamanlar günde 6 7 bez gidiyor diyenler vardı :)

bilmiyorum linkten hesabını yap canım benden bu kadar

8 tane gidiyor ortalama günlük diye okumuştum nette

bilmiyorum linkten hesabını yap canım benden bu kadar

8 tane gidiyor ortalama günlük diye okumuştum nette

Baktım canım 1 numara ilk etapta 126 tane uygun 378 çok geldi 5 kiloya kadar çünkü bi de kilolu doğaRSA elimizde kalır çok teşekkürler tekrardan :)

Baktım canım 1 numara ilk etapta 126 tane uygun 378 çok geldi 5 kiloya kadar çünkü bi de kilolu doğaRSA elimizde kalır çok teşekkürler tekrardan :)

canım 4 kg bile doğsa zaten 47 günde bitiyor bez :) sen bilirsin tabi daha garanti olsun dersen az olanı al tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…