2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah ... ben gözümü actim kusmaya basladim hep kalkinca olurdu neyse inşallah son kusmalardir .. sağlıkla kucagimiza almak nasip olur inşallah.. allahim bu güzel cuma gününde dualarımızı kabul etsin inşallah inşallah

kızlar 50 kiloda hamile kaldim
ilk bulantilarda 49 kiloyu gördüm
suan itibariyle 51.8 oldum
bundan sonra her hafta kilom artar galiba
ben sengeli almak için ugrasacagim malum yaş 39 artı sezeryan olacak en onemlisi bebegim saglikla kucagima nasip olsun inşallah
allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin
inşallah hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucagimiza almak nasip olur..

Günaydın canım hayırlı cumalar listeye beni de eklermisin sat 5 mart 24 yaşındayım ilk bebeğim olacak İnşAllah

Çok şükür herşey yolunda havanın sıcaklığı hariç :)
Hazırlandım işe gidicem.
Senin nasıl gidiyor canım
Nasıl olsun canım Çınar la bebişle bizde Adana sıcağında yanıyoruz ama çok şükür evet herşey yolunda birde işe gidiyorsun sen Allah kolaylik versin
Günaydın canım hayırlı cumalar listeye beni de eklermisin sat 5 mart 24 yaşındayım ilk bebeğim olacak İnşAllah
Günaydın canım özelden msj atsan pcden girince düzenliyorum arada kaynamasın şimdi

Günaydın kızlarr!.. Musmutlu bir cuma olsun inş.. Mide bulantıları ara ara yoklamaya devam ediyor. Sizde durumlar nasıl :)

Ben kahve hiç içmiyorum çayı da bazen kahvaltıda çooook açık bir bardak içiyorum , sıcak havada soda ayran daha çok tüketiyorum .

canım ben ne çay ne kahve ne kola hiç birşey içmiyorum
ayran, ev yapımı limonata ve yine ev yapımı meyve suyu içiyorum
arada kaçamak yaptığımda sadece hazır meyve suyu içiyorum
ama benim canım çekmiyor

Merhaba canım ben de folikasit ve progesteronu bıraktım, sabahları aç karnına santefer ,kahvaltıdan sonra decavit kullanıyorum. Daha yeni başladım , kabızlık yaptığı çok oluyormuş bakalım ben de etkileri nasıl olacak. Doktorum çayla ilgili bişey demedi zaten pek içmiyorum.

pirayegibi Üçümuzun ayni gün canım ikiniznki erkek benden de bir kız gelir insaAllah gönlümde olan o hayırlısı
amin canım
eşim önce erkek olur inşaallah diyordu
şimdi öğrendik kız diye mi dua etseydim acaba diyor
bende kız istedim ama kısmet
sağlıklı olsunda benim için fark etmez

Günaydın kızlarr!.. Musmutlu bir cuma olsun inş.. Mide bulantıları ara ara yoklamaya devam ediyor. Sizde durumlar nasıl :)
Günaydın canım, bulantılarım baya azaldı, bazen bu keyifsizlik oluyor ama kusma falan yok artık çok şükür ,iştahım da artıyor sanki, 2. 3 aylık dönemi daha rahat geçiririz inşallah

Normal doğum neden bu kadar pahalı her yerde bedava

Günaydın kızlar iki gündür saat 7de sağ kasık ağrım başlıyor uykudan uyandım taş gibi oluyor ya sizde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…